Rose, Webber, Howard?Monolog je napisao/la:Jbt, da nisam pogodio s njim, sljedeći izbor bi mi bio Miller ili možda Delk. Kontam ko je još mogao razigrati saigrače uz 50+ poJena.![]()
Pošto me inspiracija davno napustila, evo jedno lako pitanje. Nabrojati 3 igrača koja su bila umiješana u Ed Martinov skandal
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
dva igrača koji su bili MVP a u karijeri imaju manje od 10000 poena?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
D. Rose i Bill Waltonfilip13 je napisao/la:dva igrača koji su bili MVP a u karijeri imaju manje od 10000 poena?
Kobe Bryant je napisao/la:D. Rose i Bill Waltonfilip13 je napisao/la:dva igrača koji su bili MVP a u karijeri imaju manje od 10000 poena?
jedina dvojica igrača koji su u karijeri osvojili nagrade za najboljeg rukija,najboljeg defanzivca i najkorisnijeg igrača lige?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
vjerovatno D.Robinson i Jordan kad su mu poklonili DPOYfilip13 je napisao/la:jedina dvojica igrača koji su u karijeri osvojili nagrade za najboljeg rukija,najboljeg defanzivca i najkorisnijeg igrača lige?
inace DPOY je tek od '82-'83 pa tako da i nije toliko relevantna za nba historiju
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 13 apr 2013, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kobe Bryant je napisao/la:vjerovatno D.Robinson i Jordan kad su mu poklonili DPOYfilip13 je napisao/la:jedina dvojica igrača koji su u karijeri osvojili nagrade za najboljeg rukija,najboljeg defanzivca i najkorisnijeg igrača lige?
tačno
ko je po tebi te godine zaslužio nagradu za DPOY?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
bilo ko iz Pistonsa i Celticsa (koji su bili pencilin upravo za Jordana) i Hakeem naravno koji je bio def. zvjerfilip13 je napisao/la: ko je po tebi te godine zaslužio nagradu za DPOY?
Kobe Bryant je napisao/la:bilo ko iz Pistonsa i Celticsa (koji su bili pencilin upravo za Jordana) i Hakeem naravno koji je bio def. zvjerfilip13 je napisao/la: ko je po tebi te godine zaslužio nagradu za DPOY?
u toj sezoni i jordan je bio def. zvijer
jedina dvojica u top 30 svih vremena u poenima,asistima i osv. lotama?
Kidd i Stockton?filip13 je napisao/la:jedina dvojica u top 30 svih vremena u poenima,asistima i osv. lotama?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Carlo je napisao/la:Kidd i Stockton?filip13 je napisao/la:jedina dvojica u top 30 svih vremena u poenima,asistima i osv. lotama?
ne
Payton i Kobe?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Payton i Kobe?
payton da,bryant ne
pippen ?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:pippen ?
ne
asunsao je napisao/la:Magic, Robertson ?
ne