sve je recenowedi je napisao/la:Ma prolazimo BvB sigurno. Previše je uloženo u ovaj tim da bi sada ispali od tamo nekog kluba. Imaju oni tamo nekoliko igrača koji odskaču, ali ništa zabrinjavajuce. Pa pogledajte ove veličine koje igraju u Realu a pogledajte ovaj klub iz Dotrmunda. Ne ide mi nikako u glavu kako bi mogli ispasti od njih. A još revanš igramo kod kuće, pa smrvit ćemo ih. Idemo dalje 100 % !
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja se ne brinem toliko za dortmund,mada nisam ni nesto siguran da cemo ih satrati.
Mou je u ona 2 meca sigurno skontao gdje nije bilo dihtunga,tako da ce se sve to sredit.
Mou je u ona 2 meca sigurno skontao gdje nije bilo dihtunga,tako da ce se sve to sredit.
Sretno zmajevi!!
Treba proci i ocekujem da ce proci bvb jaci je Real i to je svima vidljivo i ako to u grupnoj fazi nije pokazao sada imaju opet priliku.
Ovo da ce ici lako sve zavisi od 1 utakmice koji ce rezultat biti u Dortmundu sve u svemu Real mora proci kada se sve sabere i oduzme to jeste kvaliteti ekipa kao i individualni kvaliteti a finale vidjecemo.
Ovo da ce ici lako sve zavisi od 1 utakmice koji ce rezultat biti u Dortmundu sve u svemu Real mora proci kada se sve sabere i oduzme to jeste kvaliteti ekipa kao i individualni kvaliteti a finale vidjecemo.
- JohnLennon
- Kontakt:
Steta sto je se Athletic izdigao malo iznad zone ispadanja, mogao im je se fino pokvariti cejif. Mada opet, nije ovaj Athletic ni nalik proslogodisnjem, tako da me ni pobjeda sa rezerviranim pristupom i igracima ne bi iznenadila.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Francuski dvojac davao autograme

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 14 apr 2013, 03:45, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ala su se mes que un smaraci uspjeli zadati na temi real madrida, valjda su svjesni da nemaju sta traziti protiv bayerna pa zele nama bar malo tezim prikazati dortmund i sve ostalo ali ne ide to tako momci, pa vas smo skoro razbijali kao mlade majmune a dortmund je losija ekipa od vas, ili pak nije? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Opa sto ste vi podcjenjivacki raspolozeni...covjek bi rekao da vi redovno uzimate pehar lige prvaka,a ne da je niste vidjeli haman koliko i Borussija..
pa niste Barsa covjece-- 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
naravno da nismo barca, mi smo ono sto barca kroz svoje citavo postojanje zeli da bude ali joj nikada nece poci za rukom, vjeciti maksimalno drugi klub spanije je barca, nista vise
- Cautinho
- Kontakt:
Mogu misliti frustracija,vise od 10 godina nisu osvojili LP,svake godine najavljuju tu Decimu,a najljuci rival im redovito osvaja natjecanja koje oni mogu samo zamisliti.
I da,zasutite vise.
I da,zasutite vise.
Keep walking.
Ja sam simpatizer Dortmunda,za Barsu me limbo ...ono sto mi je zasmetalo je to sto kad ste saznali da ste dobili BvB vec ste poceli planirati finale i pojedini su cak podigli pehar hahahha a tolike godine po usima ,a ove imate jos manje sanse nego prethodnih godina..LenBias je napisao/la:naravno da nismo barca, mi smo ono sto barca kroz svoje citavo postojanje zeli da bude ali joj nikada nece poci za rukom, vjeciti maksimalno drugi klub spanije je barca, nista vise
FK SARAJEVO.
tako je, sam sebi se smijimma_hz je napisao/la:Ja sam simpatizer Dortmunda,za Barsu me limbo ...ono sto mi je zasmetalo je to sto kad ste saznali da ste dobili BvB vec ste poceli planirati finale i pojedini su cak podigli pehar hahahha a tolike godine po usima ,a ove imate jos manje sanse nego prethodnih godina..LenBias je napisao/la:naravno da nismo barca, mi smo ono sto barca kroz svoje citavo postojanje zeli da bude ali joj nikada nece poci za rukom, vjeciti maksimalno drugi klub spanije je barca, nista vise
Ja levatine ljudi moji

FK SARAJEVO.
Ako Real odigra x u Njemackoj, prica je gotova.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnje gostovanje na Katedrali

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Svi ili da ne kazem svi ali mnogi poznaoci fudbala daju prednost Reala i ocekuju da prodje u finale a sto ti nezelis cuti ili nerazumijes tvoj problem. Zelim bvb sreci i nadam se da ce bolji otici dalje drag mi je klub ali mislim da ce ispasti sada da je Real u jacoj formi nego na pocetku sezone.mma_hz je napisao/la:Ja sam simpatizer Dortmunda,za Barsu me limbo ...ono sto mi je zasmetalo je to sto kad ste saznali da ste dobili BvB vec ste poceli planirati finale i pojedini su cak podigli pehar hahahha a tolike godine po usima ,a ove imate jos manje sanse nego prethodnih godina..LenBias je napisao/la:naravno da nismo barca, mi smo ono sto barca kroz svoje citavo postojanje zeli da bude ali joj nikada nece poci za rukom, vjeciti maksimalno drugi klub spanije je barca, nista vise
Naravno da je Real u ogromnoj predosti i da je veliki favorit,al postovi tipa..razvalicemo ih,poderat,nemaju sanse itd itd..su mi zasmetali pa se s pravom
pitam na kojim vi to rezultatima u LP posljednjih 10 godina temeljite te tvrdnje..hvala

FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la:Naravno da je Real u ogromnoj predosti i da je veliki favorit,al postovi tipa..razvalicemo ih,poderat,nemaju sanse itd itd..su mi zasmetali pa se s pravompitam na kojim vi to rezultatima u LP posljednjih 10 godina temeljite te tvrdnje(pricam naravno o osvajanju iste,ne o polufinalima..)..hvala
![]()
FK SARAJEVO.
Eee, nekad je s nama dijelio tugu radi ovolikog sušnog posta a vidi ga sada kako pričaCautinho je napisao/la:Mogu misliti frustracija,vise od 10 godina nisu osvojili LP,svake godine najavljuju tu Decimu,a najljuci rival im redovito osvaja natjecanja koje oni mogu samo zamisliti.
I da,zasutite vise.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Nisam vidio da je iko napisao takve postove ali nebitno. A po čemu to mi ne bi razvalili BVB, kakve to rezultate ima BVB u posljednjih 10 godina? Prvi put nakon 1421312312 godina igraju polufinale Lige prvaka, a ova ekipa Real Madrida igra svoje 3 uzastopno polufinale. Pucaju od snage, samopouzdanja nakon pobede nad Manchester Unitedom i Barcelonom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.