sve radiSB90 je napisao/la:radi li vama ovaj stream?The Game je napisao/la:http://bstream4.net/index4.html
link za tekmu
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- zeljo4life
- Kontakt:
-
Sapunaru28
- Kontakt:
hajmo olimpic!
- ASD
- Kontakt:
Gdje je Duljevic?
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Sta je s ovim
:
FK OLIMPIC POSTAJE „BOSANSKI MANCHESTER CITY“: Višemilionski ugovor!
Autor: Bakir Tiro
Datum: 2012-10-25 10:09:44
Uz ugovor koji im osigurava svijetlu budućnost u narednim danima popularni „vukovi“ dobit će i vlastiti autobus...
Fudbalski klub Olimpic, žargonski rečeno, postaje bosanski Machester City! Kako u šali za ****.ba jutros rekoše agilni članovi Uprave sve perspektivniji klub promijenit će ime u „Sarajevo City“. Naime, u narednim danima Olimpic će, kako tvrde predsjednik Nijaz Gracić i njegovi najbliži saradnici, potpisati višemilionski ugovor sa sponzorom, i to na duži vremenski period.
„Ime sponzora otkrit ćemo u narednim danima. Ostali su formalni detalji do potpisivanja saradnje na koju ćemo biti itekako ponosni i koja će donijeti odlične stvari za naš klub, a tako i bh. fudbal. Ugovor će nam osigurati svijetlu budućnost“, rekao je Gracić ekskluzivno za naš portal.
I to nije sve. FK Olimpic u predstojećim danima dobit će i vlastiti autobus za prijevoz svojih timova, što je još jedan od dokaza da u ovom klubu rade izuzetno kvalitetno.
:
FK OLIMPIC POSTAJE „BOSANSKI MANCHESTER CITY“: Višemilionski ugovor!
Autor: Bakir Tiro
Datum: 2012-10-25 10:09:44
Uz ugovor koji im osigurava svijetlu budućnost u narednim danima popularni „vukovi“ dobit će i vlastiti autobus...
Fudbalski klub Olimpic, žargonski rečeno, postaje bosanski Machester City! Kako u šali za ****.ba jutros rekoše agilni članovi Uprave sve perspektivniji klub promijenit će ime u „Sarajevo City“. Naime, u narednim danima Olimpic će, kako tvrde predsjednik Nijaz Gracić i njegovi najbliži saradnici, potpisati višemilionski ugovor sa sponzorom, i to na duži vremenski period.
„Ime sponzora otkrit ćemo u narednim danima. Ostali su formalni detalji do potpisivanja saradnje na koju ćemo biti itekako ponosni i koja će donijeti odlične stvari za naš klub, a tako i bh. fudbal. Ugovor će nam osigurati svijetlu budućnost“, rekao je Gracić ekskluzivno za naš portal.
I to nije sve. FK Olimpic u predstojećim danima dobit će i vlastiti autobus za prijevoz svojih timova, što je još jedan od dokaza da u ovom klubu rade izuzetno kvalitetno.
Bravo Vukovi moji. Samo naprijed.
P.S. Igračima svaka čast za gest pred utakmicu.
P.S. Igračima svaka čast za gest pred utakmicu.
Cestitke momcima na danasnjoj pobjedi. Bolje smo stajali na terenu (pogotovo u drugom poluvremenu) i zasluzeno smo slavili. Borba za Evropu jos nije gotova i ne treba se predavati. Imamo jaku ekipu i sigurno da svima mozemo pomrsiti racune. Borac jeste odmakao, ali mi moramo nastaviti da se borimo. Momci su danas igrali sjajno i treba tako nastaviti do kraja sezone. Juka je sve to fino poslozio i mogu reci da mi je drago sto se on vratio na klupu. Covjek ima viziju i treba mu dati odrijesene ruke. Nadam se da ce on i sljedece sezone voditi Olimpic i da cemo biti ozbiljni kandidati za sami vrh tabele.
- Greenfingers
- Kontakt:
Odlican posao danas, baš mi je drago zbog Jusufbegovića. Pa nije moglo bolje nego pobjedom nad direktnim konkurentom za Evropu. Posjeta iznenadjujuće slaba, s obzirom da igraju četvrti i peti na tabeli
iako je vrijeme bilo, pa da kažem idealno i za igru i za posjetu
sad Evropica i nije daleko, opet je blizu, blize, mozda nego ikad, sa Jusufbegovićem na klupi, koji je ponovno pokazao zasto ga vecina navijaca gotivi, pa makar to bili i oni malobrojni, ali lojalni, danas Vukovi...
- MinjonKocka
- Kontakt:
- Greenfingers
- Kontakt:
King

-
Sapunaru28
- Kontakt:
Trebali bih smo kupiti ovog igraca:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/vitin ... 13605.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/vitin ... 13605.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno sam oduševljen zalagnjem igrača. Juka je ovo natjerao na trku i borbu i eto na kraju se isplatilo. Široki je jako dobra ekipa, ali mislim da imaju loš pristup. Baš onakav kakav smo mi imali kod ranijeg trenera.Greenfingers je napisao/la:King![]()
Posebno mi je dargo da je hrabro na teren poslao malog Islamagića umjesto recimo pojačanja Markića.
Hvala na podrsci za Zolu, lijepa gesta sa vase strane.
Cestitke na pobjedi, izgleda da vam Juka najvise lezi.
Cestitke na pobjedi, izgleda da vam Juka najvise lezi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sa soccerwaya!
Nije mi jasno kako oni baš dođoše do ovoga...

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
I ja sam to vidio. Nemam pojma kako su došli do toga ili što je još bitnije, kako su ostali na tome.
@ Sapunaru
sad si Željovac, sad OlimpiKovac, odluči se više...
sad si Željovac, sad OlimpiKovac, odluči se više...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
samozeljo1987
- Kontakt:
To je jedna dobro organizovana stranica, imaju sto bi se reklo info iz prve ruke, a odlično prate i Federalnu ligu što je jedno veliko čudo.Zel je napisao/la:Sa soccerwaya!Nije mi jasno kako oni baš dođoše do ovoga...
![]()
Imao tri žuta kartona.ASD je napisao/la:Gdje je Duljevic?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Ja sam olimpicovac - sledece sezone MI CEMO UZETI PREMIJER LIGU!!!!!!!!!!!!
BTW, gdje je ova ogromna lova za Olimpic?
BTW, gdje je ova ogromna lova za Olimpic?
Imamo još jednog leptira tu. Baš je zanimljivo iz dana u dan 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.