nije ni ovo iskljuceno :/ nemam uzivo za odigrat coventryadr.van nostrand je napisao/la:[/img]
Sto ne bi dosao Crawley-Coventry 1/2
@gundul, a ne bi zna brate.. neću to igrat!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nije ni ovo iskljuceno :/ nemam uzivo za odigrat coventryadr.van nostrand je napisao/la:[/img]
ako nista bit ce bar oba go evo im sad statistike http://prntscr.com/10fra9" onclick="window.open(this.href);return false; ljudi dobro napadajubevanda4 je napisao/la:nije ni ovo iskljuceno :/ nemam uzivo za odigrat coventryadr.van nostrand je napisao/la:[/img]
@gundul, a ne bi zna brate.. neću to igrat!
hladno ste me odgovorili od želje... (i to navijači da stvar bude goraanonimni je napisao/la:bašasunsao je napisao/la:@anonimni sto zayebasmo covjeka![]()
haj nema veze, i najboljim se to dešava
Dobrodošlica na forumNeim je napisao/la:Zdravo, novi sam na forumu, samo da par pitanja pitam, koji su mi kladionice najbolje za online klađenje, i koliko moram imat na računu da ja to uplatim i da se kladim i tako to? Hvala
Hvala lijepoCashMan je napisao/la:Dobrodošlica na forumNeim je napisao/la:Zdravo, novi sam na forumu, samo da par pitanja pitam, koji su mi kladionice najbolje za online klađenje, i koliko moram imat na računu da ja to uplatim i da se kladim i tako to? Hvala
Molim vas da ovdje postavljate samo parove, imate temu za chat i pitanja![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=19320" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ja sam prosao na valladolidu http://prntscr.com/10fz9n" onclick="window.open(this.href);return false; ako bude opet sta sumljivo postavljamgundul je napisao/la:a sta mislis na valladolid staviti 1 sad na poluvremenu???bevanda4 je napisao/la:hull - ipswich zadnju išli 2/1...
sad je ipswich domaćin, mogli bi hladno vratit to!
treba probat da ipswich okreće.. trenutno je kvota 7,00.. ako ovako ostane na poluvremenu, računam da će bit oko 12
sinj nekim čudom pobijedio 3-2.. a solin gorica remizirali bez golovabevanda4 je napisao/la: hrvatska 2.
šibenik - hrv. dragovoljac X @3,20 (na račun dosadašnjih međ. omjera.. ako je vjerovat statistici, ostat će 2-2)
junak sinj - zelina 2 @3,00 / X2 @1,55 (voli sinj namjestit, nije to tajna)
hnk gorica - solin tim2 daje gol @1,50 (gorici pod hitno trebaju bodovi.. a ne bi se ni solin bunio, pošto su samo 3 boda ispod prvoplasiranog hrv. dragovoljca, mislim da su u stanju zabit danas)
Zadar bez Vrbanca, Kaštropila,Thorna i Morovića.semih23 je napisao/la:Zadar - Kvarner h1 (+12,5) 1.85
Zadar vrlo dobro igra playoff, i ovo im je vazna utakmica za borbu medju prva 4 tima. Po meni bi trebali prebaciti ovaj hendikep, jer su mnogo kvalitetniji od protivnika![]()
Sretno !
3+vlado je napisao/la:Sta je bolje igrati?
Hajduk - Cibalia 1
ili Hajduk - Cibalia 3+
Hvala
1:1 zavrsi, steta za penal, jbg ako sam zajebo koga nije mi to cilj, nemojte zamjerit rodjaci.corleone87 je napisao/la:Aj sranja odbrani mu penal za 1:2 ali evo ovi su crveni dobilisamozeljo1987 je napisao/la:Druze de ti opet javi kad bude tako šta izbacio,, kod njih svaka druga utakmica prelaz.rob do bagro je napisao/la:TKI Tav. Linyitspor - 1461 Trabzon 1/2
Ovo sam vidio kod jednog turcina na zidu na fb, jucer je pogodio Leicester-Birmingham iz 1/X, First Vienna-St.Polten X.
Pa ko hoce probat na sicu, nek izvoli.
EmirSioux89 je napisao/la:Roda - Vitese - 3+ (1.60)
U zadnjih 17 utakmica ova dva tima na 15 je doslo 3+.Ja cu da odigram 3+.Sretno ko prati
TRENUTNO 2-3
Breda - Njimegen (d/n) - DA (1.60)
U zadnjih 9 utakmica 8 je doslo oba daju gol.Bilo je dosta nerijesenih utakmica pa pokusati i X (3.40) i tr: 1-1(6.50)
Malaga - Osasuna - 1
Obje napadacke ekipe, Malaga je znate i sami kako ispala iz LP pa mislim da ce se iskalit na Osasuni koliko god im to Osasuna bude dopustala.Pokusati i X dosta utakmica izmedju ove dvije ekipe zavrsilo sa nerijesenim rezultatom i oba daju go se isto moze igrat.Na sve troje su dobre kvote.Sretno ko prati
EDIT:semih23 je napisao/la:Zadar - Kvarner h1 (+12,5) 1.85
Zadar vrlo dobro igra playoff, i ovo im je vazna utakmica za borbu medju prva 4 tima. Po meni bi trebali prebaciti ovaj hendikep, jer su mnogo kvalitetniji od protivnika![]()
Sretno !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.