Jer on samo dolazi da uzme pare boli njega neka stvar za Juveom kao i 2006 jer u Francuskoj stupa na snagu porez od 75% i zato bijezi
Sto se mene tice on je zavrsio sa Juveom
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kakva crna 4-4-2?! Not gonna happen. Sve sem te debilne formacije za koju svakako nemamo igrace.ultrasstyle_tz je napisao/la:
Bufon
Listajner- Barzaglji- Kijelini- ???
???- Pogba- Vidal- Markizio
Ibrahimovic- Ljorente.
Yucca je napisao/la:gio10@ ja stvarno vas ne kontam sve one koji su za dolazak Izdajnikavi ce te preci preko svega sto je Juve dozivio samo da vidite ovo ..ovno
u nasem dresu plus sto ima 32 god on jednostavno nije zasluzio da od Juve uzme ni centa vise
![]()
![]()
JUVE je institucija i kao takva za IZDAJNIKE nema mjesta da je moj rodeni otac
Svaka čast...Yucca je napisao/la:Ja ne znam stvarno kako se ponasati u slucaju da IZDAJNIKdode nadam se da nece
![]()
![]()
Jer on samo dolazi da uzme pare boli njega neka stvar za Juveom kao i 2006 jer u Francuskoj stupa na snagu porez od 75% i zato bijezi
Sto se mene tice on je zavrsio sa Juveom![]()

Cuadrado je igračina. Na stranu to što je prgav i bezobrazan, bio bi strašno pojačanje.EnzoFerrari je napisao/la:Slazem se, Cuadrado je kad ga gledas veoma smijesanal za razliku od Isle, Pepea i slicnih moze preci igraca jedan na jedan i zapravo napravit neki napad, prec nekog, napravit nam prostora dok Isla, Pepe ili Lich protrce i na kraju centriraju u protivnika jer su nesposobni da nekog predju ili barem trznu i naprave prostor za obican centarsut.Al eto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.