LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Ma vratit ce se on nema tu dileme, samo se bojim da li ce to biti onaj stari Kobe, ukoliko pauza bude duza. Tijelo je tijelo, kad dodjes u te godine pauza od 2 mjeseca zna biti kao 2 godine. Ima najvecu volju svih vremena, najveci profesionalac kojeg je sport vidio, medjutim protiv nekih stvari se ne moze...nadam se da grijesim
SI AMO CONte!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Vi ga vec penzionisali, a niste ni svjesni da ce se vratiti jos jaci i da ce mu ovo produziti karijeru, jer ce u tom periodu odsustva biti zeljan kosarke. On je mislio da se penzionise na kraju sezone, vjerovatno jer je doslo do zasicenja, a sada ce imati jos veci motiv da se vrati. Ako ga Lakersi amnestiraju, on ce se vratiti i karati Lakerse narednih 5 godina. Ne znam mnogo o njemu, nisam ga mnogo pratio (kao npr. Irvinga), ali ono sto znam, daje mi takvu sliku o njemu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Lakersi ga nece amnestirati, nema sanse.adriano_leite je napisao/la:Vi ga vec penzionisali, a niste ni svjesni da ce se vratiti jos jaci i da ce mu ovo produziti karijeru, jer ce u tom periodu odsustva biti zeljan kosarke. On je mislio da se penzionise na kraju sezone, vjerovatno jer je doslo do zasicenja, a sada ce imati jos veci motiv da se vrati. Ako ga Lakersi amnestiraju, on ce se vratiti i karati Lakerse narednih 5 godina. Ne znam mnogo o njemu, nisam ga mnogo pratio (kao npr. Irvinga), ali ono sto znam, daje mi takvu sliku o njemu.
Kobeja pratim od McDonalds All Star utakmice '96. Sto se tice volje i motivacije, jedino je Jordan zeljniji uspjeha od njega.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
kad je zakazano ovo skeniranje, ovaj MRI šta već????
znam da je danas, ali ukoliko sati zna li se?
znam da je danas, ali ukoliko sati zna li se?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
sundancekid
- Kontakt:
I mene interesuje, cim neko nesto sazna nek okaci...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebote slucajno na FB kod prijatelja citam status i vidim ovo za Kobea
..prvo sto sam pomislio reko da nije staro sta za 1 april pa sam dobro gledao datum...vidio sam da je od sinoc i onda sm se sokirao kad sam googlao i usao na ovaj forum da vidim o cemu se radi
. zao mi ga i zao mi je svih tih igraca kao Kobe da dozive ovo..vratit ce se nadam se bolji jaci...znam sad kako vam je , uravo kako smo se mi osjecali prosle godine skoro pa u ovo rijeme 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://nbacro.com/nba/los-angeles-laker ... ciju-17481" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta vam je ba ljudi, cemu pesimizam? Ja sam siguran da ce se vratiti pa kakav god bio, bitno je da igra i dalje pa taman imao "samo" nekih 15 poena po mecu. Nekad i on mora popustiti jbg, covjek je svoje odradio, 17 godina jbt. Najbitnije je vidjeti kako broj 24 izadje na parket.
Kobe je igrac stare skole i sto je najbitnije ima sut a takvi igraci mogu igrati i do 40-te. Uostalom je odlicno pazio svoje tjelo tokom svih ovih godina i raditi ce sve da se vrati u odlicnom stanju. Kobe svoju atletiku cesto koristi ali ne ovisi o njoj,to je najbitnije. Pierce, Bryant, Jordan itd...to je tip igraca koji ce te izlevatiti jednim potezom i poentirati a da mu uopste nije potrebna neka brzina.
Ja sam takve igrace vazda gotivio najvise ali ih je sve manje, sada se svi "pale" na ove atletske zivotinje koje lete parketima NBA lige. Kakav ba Griffin, Ibaka, Westbrook itd...Duncan, Malone, Nash itd. su doktori kosarke za njih.
Kobe je igrac stare skole i sto je najbitnije ima sut a takvi igraci mogu igrati i do 40-te. Uostalom je odlicno pazio svoje tjelo tokom svih ovih godina i raditi ce sve da se vrati u odlicnom stanju. Kobe svoju atletiku cesto koristi ali ne ovisi o njoj,to je najbitnije. Pierce, Bryant, Jordan itd...to je tip igraca koji ce te izlevatiti jednim potezom i poentirati a da mu uopste nije potrebna neka brzina.
Ja sam takve igrace vazda gotivio najvise ali ih je sve manje, sada se svi "pale" na ove atletske zivotinje koje lete parketima NBA lige. Kakav ba Griffin, Ibaka, Westbrook itd...Duncan, Malone, Nash itd. su doktori kosarke za njih.
Vjerujem da će se Kobi nakon ove povrede vratiti još jače iako je u podmakloj fazi.Kako mi je žao tog čovjeka još ga je trener tretirao koda ima 24 godine.LONG LIVE THE KING.
strasno mi je zao svih njegovih fanova,ja ne smijem ni da zamislim kako bi se ja osjecao da se LeBron ovako povrijedi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Burazeru tu grijesis, Jordan je bio samo bolji igrac... Sto se tice gladi za uspjehom, predanosti i radne etike, Kobe je medju najvecim sportistima svih vremena. Sto se kosarke tice, od svih zvijezda tu je bez premca svih vremena. Da je Kobe isao u Baseball, pravio pauze, snimao onoliko reklama, **** bi moj ikad postao blizu ovog sto je sad. Trajao bi mozda malo duze od Cartera. Jordan je najveci talent i veliki radnik, a Kobe najveci radnik i veliki talent...Pirke je napisao/la:Lakersi ga nece amnestirati, nema sanse.adriano_leite je napisao/la:Vi ga vec penzionisali, a niste ni svjesni da ce se vratiti jos jaci i da ce mu ovo produziti karijeru, jer ce u tom periodu odsustva biti zeljan kosarke. On je mislio da se penzionise na kraju sezone, vjerovatno jer je doslo do zasicenja, a sada ce imati jos veci motiv da se vrati. Ako ga Lakersi amnestiraju, on ce se vratiti i karati Lakerse narednih 5 godina. Ne znam mnogo o njemu, nisam ga mnogo pratio (kao npr. Irvinga), ali ono sto znam, daje mi takvu sliku o njemu.
Kobeja pratim od McDonalds All Star utakmice '96. Sto se tice volje i motivacije, jedino je Jordan zeljniji uspjeha od njega.
SI AMO CONte!!!
Evo vijesti...
Nisu dobre.
http://www.cbssports.com/nba/blog/eye-o ... t-achilles" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisu dobre.
http://www.cbssports.com/nba/blog/eye-o ... t-achilles" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo nisam ocekivao. Dakle od 6 do 9 mjeseci."It's a third-degree tear. It's gone. Completely torn,"
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
D`Antoni mi je mrzak svakako, a sada da mogu upuco bi ga odma...
Bryant je zvijer, vratit ce se negdje poslije nove godine znaci. Ocekujem kad se vrati da igra kao u nekim utakmicama ove sezone npr 20pp 10 ass 7 rb.
Nije sezona gotova za Lakerse, ako ih ovo ne motivise da doguraju donekle u PO onda stvarno ne znam sta ce.
Bryant je zvijer, vratit ce se negdje poslije nove godine znaci. Ocekujem kad se vrati da igra kao u nekim utakmicama ove sezone npr 20pp 10 ass 7 rb.
Nije sezona gotova za Lakerse, ako ih ovo ne motivise da doguraju donekle u PO onda stvarno ne znam sta ce.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Uz Kobea i Shaqa sam počeo pratiti košarku i zavolio Lakerse, a sada moj heroj zbog kojeg sam i počeo navijati za najbolji košarkaški klub na svijetu je suočen sa takvom tragedijom
Duboko sam potresen ali znam da će se Kobe vratiti !!! Jednostavno on nije neko ko će tek tako dići ruke od svega, nadam se da će u njemu proraditi ona njegova arogancija i inat koji su ga svih ovih 17 godina tjerali da se bori i da napreduje. Prognoze su loše, ali moramo nastaviti da vjerujemo !
Iskreno ne znam šta će biti sa ekipom bez Bryanta, samo se nadam da će yebeni Pringles dobiti otkaz jer je dosta i njegove krivice što se Bryant povrijedio, ne možeš čovjeka u 35-oj godini maximalno iscrpljivati, niko nije mašina !
Ipak se nadam da će Lakersi izboriti playoff i da će se maximalno truditi protiv bilo kojeg protivnika, jednostavno to duguju Bryantu koji je dao posljednji atom snage da bi ugurao Lakerse u PO i zbog koje je i "poginuo".
Duboko sam potresen ali znam da će se Kobe vratiti !!! Jednostavno on nije neko ko će tek tako dići ruke od svega, nadam se da će u njemu proraditi ona njegova arogancija i inat koji su ga svih ovih 17 godina tjerali da se bori i da napreduje. Prognoze su loše, ali moramo nastaviti da vjerujemo !
Iskreno ne znam šta će biti sa ekipom bez Bryanta, samo se nadam da će yebeni Pringles dobiti otkaz jer je dosta i njegove krivice što se Bryant povrijedio, ne možeš čovjeka u 35-oj godini maximalno iscrpljivati, niko nije mašina !
Ipak se nadam da će Lakersi izboriti playoff i da će se maximalno truditi protiv bilo kojeg protivnika, jednostavno to duguju Bryantu koji je dao posljednji atom snage da bi ugurao Lakerse u PO i zbog koje je i "poginuo".
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
This picture says it all...Its time D12....the Lakers and most importantly KOBE is counting on it. Do your thing D12

ser del barça es el millor que hi ha !
-
sundancekid
- Kontakt:
Ma znajuci Kobea i njegov mentalitet, tu nema smisla trazit krivca u D'antoniju za povredu. Kobe je sam insistirao, trazio, da igra dok ne trazi izmjenu, to je njegov mentalitet, on bi igro dok ne umre, i igro je dok je mogo na nogama stajati. Zato i jeste Mamba. Sad se moze prigovarat naravno, sto ga nije izvadio protiv njegove volje, govorit ko je tu trener, ko odlucuje...ali zna se ko je Kobe u Lakersima i u ligi. Ako si trener Lakersa, ne radis mimo onog sto ti on kaze i izricito zahtijeva. Ili radis, ali onda dobijes "death stare", i zavrsis ko Brown...
Imo je namjeru da provuce ovu oronulu ekipu koja trazi identitet na svojim ledjima, da ih ugura u play off, gdje bi ja sam siguran, uprkos uzasnoj sezoni, bili nagazna mina za svaku ekipu, i OKC, i Sparse...ne bi niko mogo lako sa Mambom, Gasolom koji se razigro, D12 koji je sve jaci, povratkom Nasha i to bi leglo, Blejk se solidno razigro, Clark isto sa klupe daje doprinos...ali eto, **** ga, nije se dalo...
Sad treba vidjet kako i sta moze ova ekipa bez njega. Po meni ce D12 morat radikalno aktivniji bit, a mozda se razigra jer ce dobijat puno vise suteva, mozda ovo shvati kao priliku da se nametne Los Angelesu i pokaze da moze bit vodja, a uz to cemo trebat i Jamisona, koji ce igrat utakmice poput onih par u kojima je trpao 20+ poena, i jos doprinosa sa klupe...
Imo je namjeru da provuce ovu oronulu ekipu koja trazi identitet na svojim ledjima, da ih ugura u play off, gdje bi ja sam siguran, uprkos uzasnoj sezoni, bili nagazna mina za svaku ekipu, i OKC, i Sparse...ne bi niko mogo lako sa Mambom, Gasolom koji se razigro, D12 koji je sve jaci, povratkom Nasha i to bi leglo, Blejk se solidno razigro, Clark isto sa klupe daje doprinos...ali eto, **** ga, nije se dalo...
Sad treba vidjet kako i sta moze ova ekipa bez njega. Po meni ce D12 morat radikalno aktivniji bit, a mozda se razigra jer ce dobijat puno vise suteva, mozda ovo shvati kao priliku da se nametne Los Angelesu i pokaze da moze bit vodja, a uz to cemo trebat i Jamisona, koji ce igrat utakmice poput onih par u kojima je trpao 20+ poena, i jos doprinosa sa klupe...
-
sundancekid
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo i koga interesuje o kakvoj se povredi radi:
[youtube][/youtube]
Evo i koga interesuje o kakvoj se povredi radi:
[youtube][/youtube]
- storm_raider
- Kontakt:
Ovdje cu se sloziti sa Pirke-om. Ako bih birao izmedju Aira i Mambe, sto se tice te zelje, malo, sasvim malo bih iznad stavio Majka. Kobi je jedini koji mu se primakao na tom mentalnom nivou, a svi ostali su samo djecaci, kada je u pitanju ta mentalna igra. Za mene licno, nakon Jordana najkompletniji igrac kojeg sam gledao (i fizicki i mentalno). Vratice se on i bice jos i bolji.Mitar je napisao/la:Burazeru tu grijesis, Jordan je bio samo bolji igrac... Sto se tice gladi za uspjehom, predanosti i radne etike, Kobe je medju najvecim sportistima svih vremena. Sto se kosarke tice, od svih zvijezda tu je bez premca svih vremena. Da je Kobe isao u Baseball, pravio pauze, snimao onoliko reklama, **** bi moj ikad postao blizu ovog sto je sad. Trajao bi mozda malo duze od Cartera. Jordan je najveci talent i veliki radnik, a Kobe najveci radnik i veliki talent...Pirke je napisao/la:Lakersi ga nece amnestirati, nema sanse.adriano_leite je napisao/la:Vi ga vec penzionisali, a niste ni svjesni da ce se vratiti jos jaci i da ce mu ovo produziti karijeru, jer ce u tom periodu odsustva biti zeljan kosarke. On je mislio da se penzionise na kraju sezone, vjerovatno jer je doslo do zasicenja, a sada ce imati jos veci motiv da se vrati. Ako ga Lakersi amnestiraju, on ce se vratiti i karati Lakerse narednih 5 godina. Ne znam mnogo o njemu, nisam ga mnogo pratio (kao npr. Irvinga), ali ono sto znam, daje mi takvu sliku o njemu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Iz D-League smo u prvi sastav ponovo vratili Goudelock-a koji ce pokusati zamjeniti Bryanta, iako je to nemoguca misija. Ono sto je protekle sezone Goudelock pruzao za mene je bilo odlicno za jednog back-up igraca, a valjda on i Meeks mogu kombinovano po utakmici postici 15-tak poena, dok ce ostatak tereta pasti na ledja Nash-a, Howard-a i Gasol-a.
Narvano ovo pisem pod predpostavkom da udjemo u PO, mada nam tu slijedi metla, ne vazno ko ce biti nas protivnik.
Narvano ovo pisem pod predpostavkom da udjemo u PO, mada nam tu slijedi metla, ne vazno ko ce biti nas protivnik.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.