Znaci 560.000 € samo od UEFA od participacije (ako bi se ispalo u play-offu Lige Evrope) + ostala zarada koja bi se ostvarila koja nebi bila minorna + reputacija koja bi se mogla dobiti, tj. prodati igraca ili dobiti nekog jakog generalnog sponzora.FCS je napisao/la:Veliku ulogu ima kontinuitet i 5 uzastopnih nastupa u evropi, nismo ni svjesni sta znači zrijeb i prolazak u treće pretkolo LP, pa i ako ispadnes ides u zadnju rundu EL.voltron30 je napisao/la:Što se mene tiče, dok god mi igramo na Koševu euro utakmice, mene Evropa ne zanima. Dobra stvar je jedino klepiti lovu od UEFA-e kao prvak. Nažalost, za ostale stvari niti smo sposobni, niti očekujem u doglednoj budućnosti da budemo sposobni. Posvetit' se nastavku maltretiranja ovih 15 haduma u ovoj ligi, a za nešto ozbiljnije što se tiče Evrope trebat će još vremena i još više novca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ulaznice + tv prava u slucaju jakog kluba 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Al opet to su mizerne pare za evropu,i mi sa njima ne mozemo nista uraditi nazalost. Pa budzeti osrednjih ekipa su na desetine miliona eura a koliki je nas jedva 2 heheh.
Raja koliko moramo platiti Celiku za pobjedu!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Priča se da ne kupujemo domaće, to nam je ofirno, tako da ćemo to odigrat nerješeno, jer nismo u stanju da pobijedimo. Al zato u Prijedor idemo s 20 kg jagnjetine iz Zdrave Vode, a lovu ćemo im prebacit preko Western Uniona, to će Dino odradit.dino lj je napisao/la:Raja koliko moramo platiti Celiku za pobjedu!
- storm_raider
- Kontakt:
Ja im zamjeram sto smo mogli stadion napraviti, umjesto da kupujemo titule.
Sport je lijek za tijelo i duh.
U prvenstvu nam je lahko kupiti tekmu. Neko se osigura, ne treba mu ni zašto, ni Evropa, ni ispadanje i zato kažem da nam je lahko to kupiti.
Pitarima nikada neće biti jasno kako kupimo utakmicu kada ljudima treba. Konkretno KUP. Nema 30 klubova. Jedan na jedan i mi evo peta godina zaredom kupujemo od direktnog konkurenta. Igrali već, čini mi se 34 utakmice i ko zna koliko protivnika, ali mi kupimo. Znamo to nam je u krvi. Kada pi torpederi uspjeti proći koje kolo u Kupu pa da se i sa njima sastanemo i da onda i od njih kupimo, ali nemaju sreće da se susretnemo. Bar bi nešto zaradili.
Istina jednu smo kasno keširali i ne izgubismo utakmicu, ali nam trofej pobježe (Borac).
Ove sezone smo u prvenstvu i Kupu odigrali 29 utakmica i na našu žalost tri ne kupismo i te utakmice izgubismo. Sljedeća važnija kupovina nam slijedi protiv Širokog u finalu Kupa. Moraćemo se izvaliti silnu lovu. Nekako ćemo se snaći.
Volio bih i da Pitari jednom konačno osvoje prvenstvo i da nam napokon isto bude regularno. S obzirom da ima još osam kola do kraja, još postoje nade da se sezona 2012/13 okarakteriše kao najregularnija nakon šest-sedam godina. Uzdravlje.
Pitarima nikada neće biti jasno kako kupimo utakmicu kada ljudima treba. Konkretno KUP. Nema 30 klubova. Jedan na jedan i mi evo peta godina zaredom kupujemo od direktnog konkurenta. Igrali već, čini mi se 34 utakmice i ko zna koliko protivnika, ali mi kupimo. Znamo to nam je u krvi. Kada pi torpederi uspjeti proći koje kolo u Kupu pa da se i sa njima sastanemo i da onda i od njih kupimo, ali nemaju sreće da se susretnemo. Bar bi nešto zaradili.
Istina jednu smo kasno keširali i ne izgubismo utakmicu, ali nam trofej pobježe (Borac).
Ove sezone smo u prvenstvu i Kupu odigrali 29 utakmica i na našu žalost tri ne kupismo i te utakmice izgubismo. Sljedeća važnija kupovina nam slijedi protiv Širokog u finalu Kupa. Moraćemo se izvaliti silnu lovu. Nekako ćemo se snaći.
Volio bih i da Pitari jednom konačno osvoje prvenstvo i da nam napokon isto bude regularno. S obzirom da ima još osam kola do kraja, još postoje nade da se sezona 2012/13 okarakteriše kao najregularnija nakon šest-sedam godina. Uzdravlje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Tomić i Hodžić najbolji danas
Trebo bi Osim probat poslat ponudu za Hodžića Liverpoolu
hehe stvarno je šteta što je prerano otišao
Trebo bi Osim probat poslat ponudu za Hodžića Liverpoolu
E western je prava stvar,samo da nas pojedine komsije ne provale,njima spijunaze idu od ruke,valjda nasljedno iz proslog rezima.DukeOfWellington je napisao/la:Priča se da ne kupujemo domaće, to nam je ofirno, tako da ćemo to odigrat nerješeno, jer nismo u stanju da pobijedimo. Al zato u Prijedor idemo s 20 kg jagnjetine iz Zdrave Vode, a lovu ćemo im prebacit preko Western Uniona, to će Dino odradit.dino lj je napisao/la:Raja koliko moramo platiti Celiku za pobjedu!
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
I dva kanistera od po 5 litara domace rakije ( mislim da je šljiva ).DukeOfWellington je napisao/la:Priča se da ne kupujemo domaće, to nam je ofirno, tako da ćemo to odigrat nerješeno, jer nismo u stanju da pobijedimo. Al zato u Prijedor idemo s 20 kg jagnjetine iz Zdrave Vode, a lovu ćemo im prebacit preko Western Uniona, to će Dino odradit.dino lj je napisao/la:Raja koliko moramo platiti Celiku za pobjedu!
Pa da poslije tekme zalijemo svi zajedno.
Kad modu Ferguson i Mourinho, mogu i Amar i njihov trener.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ovako se isto pricalo i za siroki prije nekoliko godina kad su bili najbolji,kupili ovo kupili ono stariji ce se sjetiti toga.Opustite se i uzivajmo dok traje, pacenika ce biti uvijek.
ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nek je sretanAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nek je sretan i od meneAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan
Vala si u pravu,bacismo nekoliko.stotina hiljada maraka na kupovinu utakmica a trazimo pomoc opcine,grada i drzave za izgradnju stadiona.Fuj kako nas nije stid.storm_raider je napisao/la:Ja im zamjeram sto smo mogli stadion napraviti, umjesto da kupujemo titule.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pridružujem seceze je napisao/la:Nek je sretanAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan
'Čko Gračanička, sretan rođendan sve najbolje od Amaurija sa Heroes Square-aAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- champions1921
Nije to nesto regularno.. Garant si kupio rodjendan uz Ivicinu pomocAsharaK je napisao/la:ajde 'čke čestitajte manijaku rođendan
Nek ti je sa srecom
BUDI ŽELJO !!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sretan manijače, širi našu religiju po svojoj mahali
dok je amara kone će nastavljati dobijati infarkte poslije mečeva
dok je amara kone će nastavljati dobijati infarkte poslije mečeva
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Svaka cast manijaci na odlicnom navijanju 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.