Da vidimo 12-godisnjeg majmuncica.Zenicajesampion je napisao/la:zelis da ti pokazem svoj ...........sliku

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Da vidimo 12-godisnjeg majmuncica.Zenicajesampion je napisao/la:zelis da ti pokazem svoj ...........sliku
pomijesao si me sa svojim mladjim bratomDinoTM je napisao/la:Da vidimo 12-godisnjeg majmuncica.Zenicajesampion je napisao/la:zelis da ti pokazem svoj ...........sliku
Halo konju jedan sta ti je !!! Nisi ovdje sedmicu dana harni i poceo si zajebavati !!!Smiri strasti maloZenicajesampion je napisao/la:Karime, mojne da te karam, oci ce ti ispast od bola
To ti exkluzivno za sportsport.baKarim_Madrid je napisao/la:Uefa klfk.za 2012..6grupa po 6 ekipa...i 3 grupe sa 5 ekipa...
mi se nalazimo u 3 kapi..
9 prvoplasiranih i 1 drugoplasirana direktno.Karim_Madrid je napisao/la:yappp za tebeRiNo je napisao/la:To ti exkluzivno za sportsport.baKarim_Madrid je napisao/la:Uefa klfk.za 2012..6grupa po 6 ekipa...i 3 grupe sa 5 ekipa...
mi se nalazimo u 3 kapi..![]()
a jeli ko zna koliko ide dirk..o li je zavisno u kojoj grupi se nadjes od 5 o od 6.......
znali ko
jbg...napetost..hoces dati gol, neces dati gol...ma ja sam u 18:00 usao na stadion znaci 3 sata sam cekao tekmu ...smrzo se ko ...GRADOVI:.....JAHOTE(JAHO TEbh hrvat je napisao/la:a sto se tice atmosfere na tribinama to je posebna prica, kada covjek sagleda situaciju dan poslije onda je ocigledno da i publika nije bila na svom nivou. ja sam sjedio ili bolje receno stojao na zapadu ali po meni bi se reklo da su na stadionu postojale cetiri zapadne strane. sve su mi nekako djelovale umirujuce i bez nekog velikoga navijanja. utakmica protiv portugala je uveliko licila na onu protiv danske, euforija prije meca i skoro pozoriste za vrijeme tekme. u narednim utakmicama ne bi trebalo dozvoliti ulazak sat vremena prije pocetka
Turska je iza nas samo zato sto su sami napravili greske.Oni su osvojili 5 poena s nama.Ihahaj.Da su igrali s malima kao mi,ne bi nigdje nas bilo.CRNI_SA je napisao/la:svaka cast momcima i za sam baraz !!! ostaviti tursku jednu velesilu koja ima 3 extra kluba i jedno 50 puta jacu ligu ,belgijance koji imaju jednog velikana evropskog andrlechta i jedan standard koji igra u ligi prvaka . sta reci nego da sam prezadovoljan
ajmo reci zbog ovakvih komentara bih se nikada nece ni kvalificirati na velika takmicenja. recimo slovenci tako ne razmisljaju i vec drugi ili treci put su na velikim takmicenjima. ne znam kakvu su utakmicu odigrali u mariboru ali najbitnije se pise oni idu u afrikuCRNI_SA je napisao/la:svaka cast momcima i za sam baraz !!! ostaviti tursku jednu velesilu koja ima 3 extra kluba i jedno 50 puta jacu ligu ,belgijance koji imaju jednog velikana evropskog andrlechta i jedan standard koji igra u ligi prvaka . sta reci nego da sam prezadovoljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.