Druze moj, pa njih niko ne moze upametiti.. Djaba im objasnjavati i dokazivati, djaba sve.. Oni godinama u zabludama zive i svake godine se ponadam da ce pronaci neku realnost ali uvijek ista prica sa njima.. Rahmet mi ocu, vise bi volio da djelimo tradiciju sa Olimpikom nego sa njima.. Sa njima se, naprosto, ne moze.. (Naravno, cast izuzecima, onim realistima)..dino lj je napisao/la:@katzenbrummen
Evo citam ove postove, i da niko nikome vise ne soli mozak, ja cu staviti zakljucak na sve ovo..
NAMA SE SVE STIMA, MI SVE UTAKMICE U LIGI KUPUJEMO A U EVROPI MAKET' NE MOZEMO. MI IMAMO IVICU I IVICA NAMA SVE SREDJUJE. RASTU NAM PARE NA DRVECU IZA JUGA I OKO STADIONA. NASI NAVIJACI NE ZNAJU NAVIJATI ZA SVOJ KLUB. DAJEMO PREMIJE DRUGIM EKIPAMA KOJE IGRAJU PROTIV VAS i tako dalje..
NA DRUGOJ STRANI STE VI.. JEDINI POSTENI U OVOJ LIGI, SVI SE UROTILI PROTIV VAS. NE MOZETE IZACI IZ KRIZE SVE DOK JE IVICE I AMARA JER SU NJIH DVOJICA KRIVI ZA SVE VASE NEUSPJEHE I KONSTANTNO VAS VUKU PREMA JOS DUBLJOJ KRIZI. U EVROPI STE UVIJEK FAVORITI I KADA IZGUBUTE TO JE ZBOG TOGA STO SU VASI IGRACI IMALI LOS DAN. NAVIJACI SU VAM NAJBOLJI U DRZAVI, AKO NE I NA PROSTORU BIVSE JUGE.
Ostali Zeljovci, MOLIM VAS da vise ne pisete na ovoj temi.. Pusti ih, dohakace oni sami sebi..
Ko god ima sta da kaze, neka salje PP.. Jer mi je ovo prvi, a i posljednji put da gledam/pisem na vasoj temi..
E EVOG COVJEKA I NJEGOVU MOLBU TREBAMO SVI POSLUSATI,JA SAM PRIJE DVADESETAK DANA REKAO DA NIKADA NECU NISTA NAPISATI NA TEMI KOMSIJA IAKO POSTUJEM VELIKI BROJ NJIHOVIH NAVIJACA.PUSTITE POJEDINCE NEKA UZIVAJU NA SVOJOJ TEMI I TJESE SE NASIM ZAVJERAMA I KRADJAMA.
Nikad do danas nisam nista ni napisao na njihovoj temi iz prostog razloga jer me ne zanimaju, al' kad vidio danas sta pisu o gospodini Ivici Osimu, kao i svaki navijac ovog kluba, nisam mogao da nista ne napisem.. Nazivati gospodina Ivicu pogrdnim imenima je za zatvora.. Oni uopste ne znaju sta Ivica Osim znaci gradu Sarajevu, i sta grad Sarajevo znaci gospodinu Ivici Osimu.. A, izgleda da ne znaju ni da je FK Sarajevo prosle godine u Evropi igralo samo zbog doticnog gospodina..
Zali Boze pameti..