FK Radnik Bijeljina
-
- Kontakt:
Re: FK Radnik Bijeljina
Prvo svim navijacima FK Zeljeznicar Sarajevo zelim da cestitam poslije danasnje utakmice sampionsku titulu!!!
Drugo mene ne brine ni Zeljo ni Sarajevo niti njihovi odnosi!
Igraci Radnika su mogli da se nose danas sa ovakvim timom Zelje,ali ovo danas nije bio Radnik!
Primjer da su kuhinje pocele da rade imate i na danasnjoj utakmici u Srebreniku sto mozete procitati na stranicama NK Gradina i NK Travnik!
A zasto ovo potenciram,jel jesenas je Zeljo izbacen od strane fudbbalskog giganta NK Maribora i potucen u obije utakmice,jel Sarajevo iybaceno od slavnog Mancester Junajteda ex YU prostora Zete iz Golubovaca pokraj Podgorice,jel Borac B.Luka izbacen od ultra jakog evropski poznatog niksickog Celika!!!E zato ovo pisem,jel vec se sada zna da je drugi putnik u nizi rang Gosk iz Gabele!!!E to nije normalno,isto sto nije bilo normalno prosle godine da utakmica Velez -Gosk bude namjestena ,da bi na kraju ispala Sloboda!!Nama ne trebaju veci neprijatelji od samih sebi!Mnogi pisu kako bi smanjenje lige bilo od koristi da se dobije na kvalitetu ali prvo fudbal treba ocistiti od lopovluka pa makar kao primjer na udaru prvi bio bijeljinski Radnik!Cemu titule u ovakoj ligi kada vec Evropu napustate u sezoni kupanja!
Igraci Radnika su mogli da se nose danas sa ovakvim timom Zelje,ali ovo danas nije bio Radnik!
Primjer da su kuhinje pocele da rade imate i na danasnjoj utakmici u Srebreniku sto mozete procitati na stranicama NK Gradina i NK Travnik!
A zasto ovo potenciram,jel jesenas je Zeljo izbacen od strane fudbbalskog giganta NK Maribora i potucen u obije utakmice,jel Sarajevo iybaceno od slavnog Mancester Junajteda ex YU prostora Zete iz Golubovaca pokraj Podgorice,jel Borac B.Luka izbacen od ultra jakog evropski poznatog niksickog Celika!!!E zato ovo pisem,jel vec se sada zna da je drugi putnik u nizi rang Gosk iz Gabele!!!E to nije normalno,isto sto nije bilo normalno prosle godine da utakmica Velez -Gosk bude namjestena ,da bi na kraju ispala Sloboda!!Nama ne trebaju veci neprijatelji od samih sebi!Mnogi pisu kako bi smanjenje lige bilo od koristi da se dobije na kvalitetu ali prvo fudbal treba ocistiti od lopovluka pa makar kao primjer na udaru prvi bio bijeljinski Radnik!Cemu titule u ovakoj ligi kada vec Evropu napustate u sezoni kupanja!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Sve pohvale za atmosferu i organizaciju utakmice u Bijeljini. Bijeljina je pokazala da je jedan od civiliovanijih gradova u BiH.
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zato sto nijedna ekipa iz bih nema kvalitet za nesto vise... najveci uspjeh jednog bh kluba u evropi jeste bio oktobar, sve ostalo je poispadalo vec do 15.septembra... kontas?! cinjenica jeste da je zeljo najbolji klub u drzavi, ali da je u evropi u rangu sa azerbjedzanom ili latvijom, kontas?Bijeljina055 je napisao/la:!Cemu titule u ovakoj ligi kada vec Evropu napustate u sezoni kupanja!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
nigdje veze kralju mi kupovali ne kupovali utakmice mi smo svi zajedno jedan veliki debeli hamdaga u svijetu fudbala!Bijeljina055 je napisao/la:Prvo svim navijacima FK Zeljeznicar Sarajevo zelim da cestitam poslije danasnje utakmice sampionsku titulu!!!
-
- Kontakt:
Jel se nekada neko zapitao zasto je to tako!!!Razumijem ja da se nema novca pa samim time ni zvucnih pojacanja,ali brate Zeta ili Celik iz Niksica su dno dna,a to je sve zbog stvaranja lazne slike kvaliteta u burazerovskoj PL! tj jeste igranje unaprijed ranije dogovorenih utakmica u rezultatskom smislujovanmaksimovic je napisao/la:zato sto nijedna ekipa iz bih nema kvalitet za nesto vise... najveci uspjeh jednog bh kluba u evropi jeste bio oktobar, sve ostalo je poispadalo vec do 15.septembra... kontas?! cinjenica jeste da je zeljo najbolji klub u drzavi, ali da je u evropi u rangu sa azerbjedzanom ili latvijom, kontas?Bijeljina055 je napisao/la:!Cemu titule u ovakoj ligi kada vec Evropu napustate u sezoni kupanja!

Zadnja izmjena: Bijeljina055, dana/u 13 apr 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Obisao sam stadiona i stadiona, al' ovakvo gostoprimstvo i kulturu raje (pa cak i policije) ja dugo nisam vidio.Svaka vam cast, i da se zadrzite u premier ligi barem jos 10ak godina.Zivjeli do slj. sezone 

Svaka cast za organizaciju utakmice ,ono na kraju i dolazak mi se pravo svidjeo. Mogu reci da vam je policija ispred nase jedno 20 godina sto se organizacije tice. Jedva cekam ponovo godini da dodjem kod vas.
-
- Kontakt:
Matematički i naučno tako je moralo biti,nije ni meni svejedno ali šta se može- što se mora mora se,Sredstvo opravdava cilj,Srdestvo-lego novac na račun kluba,cilj -tri boda Želji za prvaka premijer lige ,Radnik ostaje u Premijer lizi,sve ovce na broju a vuci siti,uprava danas inkasirala kao nikada ,gradonačelnik i pored poraza ode ozarena lica-više će para ostati u Opštinskom budžetu,žaomi igrača ,znam živili su za današnji dan ali su bili onemogućeni/po zadatku/,biće to sve uredu,ljudi kad pogledam ove ostale premijer ligaše nisu ni za treću ligu,vjerujte samo su navikani tobož hoće svi u Evropu...
Da nebi bilo da samo ja pisem o nekim teorijama zavjere,ovo je jedan od mnogih komentara na zvanicnoj facebook stranici FK Radnik Bijeljina!
Da nebi bilo da samo ja pisem o nekim teorijama zavjere,ovo je jedan od mnogih komentara na zvanicnoj facebook stranici FK Radnik Bijeljina!
I kada se sjetim kako ste igrali protiv nas zadnje kolo prve polusezone, i kada sam pogledao ovu utakmicu danas....to su dva svijeta razlicita. Ali jok, sampioni sa trecim timom deklasirali Radnik koji je i vise nego solidna ekipa za nase uslove, jeste jeste...kako samo neki lazu sami sebe.

Upravo si sada rekao igrali protiv VAS,mi nismo VI.Vamos je napisao/la:I kada se sjetim kako ste igrali protiv nas zadnje kolo prve polusezone, i kada sam pogledao ovu utakmicu danas....to su dva svijeta razlicita. Ali jok, sampioni sa trecim timom deklasirali Radnik koji je i vise nego solidna ekipa za nase uslove, jeste jeste...kako samo neki lazu sami sebe.![]()
![]()
Mi smo sampioni!
Vazda je gospodin covjek imao para za kuravu...Bijeljina055 je napisao/la:Matematički i naučno tako je moralo biti,nije ni meni svejedno ali šta se može- što se mora mora se,Sredstvo opravdava cilj,Srdestvo-lego novac na račun kluba,cilj -tri boda Želji za prvaka premijer lige ,Radnik ostaje u Premijer lizi,sve ovce na broju a vuci siti,uprava danas inkasirala kao nikada ,gradonačelnik i pored poraza ode ozarena lica-više će para ostati u Opštinskom budžetu,žaomi igrača ,znam živili su za današnji dan ali su bili onemogućeni/po zadatku/,biće to sve uredu,ljudi kad pogledam ove ostale premijer ligaše nisu ni za treću ligu,vjerujte samo su navikani tobož hoće svi u Evropu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
O cemu pricas ba?
Komentarisem ovu reakciju momka iz Bijeljine iznad. Ne znam sto si ti utripovao da se na svim mogucim temama neko obraca vama
Komentarisem ovu reakciju momka iz Bijeljine iznad. Ne znam sto si ti utripovao da se na svim mogucim temama neko obraca vama

-
- Kontakt:
Alo ba pile ti ocigledno ne shvatas poentu price!!!pile87 je napisao/la:Vazda je gospodin covjek imao para za kuravu...Bijeljina055 je napisao/la:Matematički i naučno tako je moralo biti,nije ni meni svejedno ali šta se može- što se mora mora se,Sredstvo opravdava cilj,Srdestvo-lego novac na račun kluba,cilj -tri boda Želji za prvaka premijer lige ,Radnik ostaje u Premijer lizi,sve ovce na broju a vuci siti,uprava danas inkasirala kao nikada ,gradonačelnik i pored poraza ode ozarena lica-više će para ostati u Opštinskom budžetu,žaomi igrača ,znam živili su za današnji dan ali su bili onemogućeni/po zadatku/,biće to sve uredu,ljudi kad pogledam ove ostale premijer ligaše nisu ni za treću ligu,vjerujte samo su navikani tobož hoće svi u Evropu...
Na ovaj naci svi su gubitnici!!!
Vi koji se te igrati kvalifikacije za LP ve te naletjeti na neke skijase i cuditi se cudu kako ste ispali,Pitre ce izbacivati anonimusi iz mjesnih zajednica Grada Podgorice zajedno sa banjaluckim Borcem,a sve zato sto se stvara lazna predstava o snazi BIH klubova!Racun za naplatu stize u Evropi kao i u svim sferama zivota ove nakaradne drzave!
Bitno je uzaci,uzeti kes i nazad u realnost.Bijeljina055 je napisao/la:Alo ba pile ti ocigledno ne shvatas poentu price!!!pile87 je napisao/la:Vazda je gospodin covjek imao para za kuravu...Bijeljina055 je napisao/la:Matematički i naučno tako je moralo biti,nije ni meni svejedno ali šta se može- što se mora mora se,Sredstvo opravdava cilj,Srdestvo-lego novac na račun kluba,cilj -tri boda Želji za prvaka premijer lige ,Radnik ostaje u Premijer lizi,sve ovce na broju a vuci siti,uprava danas inkasirala kao nikada ,gradonačelnik i pored poraza ode ozarena lica-više će para ostati u Opštinskom budžetu,žaomi igrača ,znam živili su za današnji dan ali su bili onemogućeni/po zadatku/,biće to sve uredu,ljudi kad pogledam ove ostale premijer ligaše nisu ni za treću ligu,vjerujte samo su navikani tobož hoće svi u Evropu...
Na ovaj naci svi su gubitnici!!!
Vi koji se te igrati kvalifikacije za LP ve te naletjeti na neke skijase i cuditi se cudu kako ste ispali,Pitre ce izbacivati anonimusi iz mjesnih zajednica Grada Podgorice zajedno sa banjaluckim Borcem,a sve zato sto se stvara lazna predstava o snazi BIH klubova!Racun za naplatu stize u Evropi kao i u svim sferama zivota ove nakaradne drzave!
- samir_tm87
- Kontakt:
MI SMO ISPALI OD MARIBORA KOJI JE KASNIJE DOGURO DO GRUPNE FAZE EVROPA LIGE I OPET SE NESTO ZALITE ? PA LJUDI MI DA IMAMO PARA PRVO BI STADION IZGRADILI, CUJ PLATIT NEKOM RADNIKU IZ BIJELJINE HAHHAAHHA
- zeljo4life
- Kontakt:
ja nikada nisam vidio namjestenu tekmu da je zavrsilo 3:0,osim kada nekome treba za go razlike,a ne bodova,kao nama...pa valjda bi namjestena tekma bila neka mrljava 1:0 ili slicno...ja znam da je tebi tesko,i nda si ocekivao sasvim nesto drugo danas,al tvoja ekipa ne moze drzati tempo srijeda-subota,a oni igraci koji su u Zelji igrali danas su u potpunosti svjezi,i zeljni9 dokazivanja,a ne moze se reci da nemaju kvalitet,upravo suprotno...nije vam odgovarao danas epitet favorita nikako,a mi smo dosli rastereceni samim tim sto nam nema skoro citave ekipe pa se govorilo "i ako izgubimo nije kraj svijeta" Sada i ja tebi kazem nije kraj svijeta...Bijeljina055 je napisao/la:Matematički i naučno tako je moralo biti,nije ni meni svejedno ali šta se može- što se mora mora se,Sredstvo opravdava cilj,Srdestvo-lego novac na račun kluba,cilj -tri boda Želji za prvaka premijer lige ,Radnik ostaje u Premijer lizi,sve ovce na broju a vuci siti,uprava danas inkasirala kao nikada ,gradonačelnik i pored poraza ode ozarena lica-više će para ostati u Opštinskom budžetu,žaomi igrača ,znam živili su za današnji dan ali su bili onemogućeni/po zadatku/,biće to sve uredu,ljudi kad pogledam ove ostale premijer ligaše nisu ni za treću ligu,vjerujte samo su navikani tobož hoće svi u Evropu...
Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
A provale hahahahahahahaha
Joj prvog gola, koja ofiraža, presmiješno. Cirkus pravi, pa kud da ono pusti debil. Bilo bi još prilika a ne ovako. Iz aviona se vidi da je pustio. doduše jak je udarac bio, oko 2,5 km/h je išla lopta.
Joj prvog gola, koja ofiraža, presmiješno. Cirkus pravi, pa kud da ono pusti debil. Bilo bi još prilika a ne ovako. Iz aviona se vidi da je pustio. doduše jak je udarac bio, oko 2,5 km/h je išla lopta.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
$ $ ' " & ?. " је ? & је ?, " $ су ? % у ' ', јер " " " $ " наређење $ се ? % $ $, ? су ? ' " $ " " све је то ? на " ". ' ' $ & $ је суђење ? ? $ у " /, $ је " " $ $, јер " $ ' " $ $ ? " $ се & јер " ? 2-1 у ' '. " је " $ ¥ / $ су " " " у % $ " ? је то % ' ? $ ' ? " ? $ " $ " " на ?, јер " / " у ? ".
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
- mahalac_SA
- Kontakt:
Svaka Vam čast na gostoprimstvu, gospodski, od organizacije do policije, itd.
UEFA=MAFIA
-
- Kontakt:
$, & % $ " $ " ? за & $ $ ¥ ,? су ? $ $ ? зна се & $ у ? ,$ те у " $!Ово је ? " управе ?,? $ & се не " " " & је ",$ ' новца за $ & су $ за ?!Е то је ? & " $ ¥!' % " су ? ' " $ ",? су ? " $ ' пара у ? ," $ се ' $ $ остану & ? " рата уговора $ ¥ " & $ "!На овај " " " & " " овце на &,тј.управа " $ паре за ",$ ? не ? ?,а " ? $!incident je napisao/la:$ $ ' " & ?. " је ? & је ?, " $ су ? % у ' ', јер " " " $ " наређење $ се ? % $ $, ? су ? ' " $ " " све је то ? на " ". ' ' $ & $ је суђење ? ? $ у " /, $ је " " $ $, јер " $ ' " $ $ ? " $ се & јер " ? 2-1 у ' '. " је " $ ¥ / $ су " " " у % $ " ? је то % ' ? $ ' ? " ? $ " $ " " на ?, јер " / " у ? ".
$ $ се у " све & /,? у " 2005-06 & " " је $ своју ? " " " " са " ? "," ' $ се " & " је $ $ & $ " ван $ ".
" & $," ' & $ ",? $ њега ".
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921, Paromlinac i 10 gostiju.