Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 14 apr 2013, 01:17

Rodgersa treba pustiti još jednu sezonu, pa i dvije.
Čime je on zaslužio još jednu priliku ili u tvom slučaju još dvije? :?
Recimo Henderson i Downing su odigrali mnogo bolju sezonu.
Šta je sa najboljim igračem iz prošle sezone?
Također fali tu još nekoliko kvalitetnih pojačanja
Zar nije potrošio 60 miliona?
Dobar defanzivni vezni fali ko kiša u pustinji. Tu najviše puše a puno i griješimo.
2 prokleta miliona eura i Moussa Sissoko, ali šta zna Rodgers ko je Sissoko.
Kako god treba dati treneru sansu jer za uspostavljanje neke igračke filozofije treba vremena da bi se ona dovela do savršenstva.
Zar nismo i prošle sezone igrali pass and move?
Naravno za to trebaju i pravi igrači.
Zar nije doveo 7 novih igrača?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 14 apr 2013, 01:30

Henderson je napisao/la:
Rodgersa treba pustiti još jednu sezonu, pa i dvije.
Čime je on zaslužio još jednu priliku ili u tvom slučaju još dvije? :?
Recimo Henderson i Downing su odigrali mnogo bolju sezonu.
Šta je sa najboljim igračem iz prošle sezone?
Također fali tu još nekoliko kvalitetnih pojačanja
Zar nije potrošio 60 miliona?
Dobar defanzivni vezni fali ko kiša u pustinji. Tu najviše puše a puno i griješimo.
2 prokleta miliona eura i Moussa Sissoko, ali šta zna Rodgers ko je Sissoko.
Kako god treba dati treneru sansu jer za uspostavljanje neke igračke filozofije treba vremena da bi se ona dovela do savršenstva.
Zar nismo i prošle sezone igrali pass and move?
Naravno za to trebaju i pravi igrači.
Zar nije doveo 7 novih igrača?
Koliko god bi volio da ti odgovorim na ova sva pitanje ne mogu da se peglam. Halali, mrsko mi zivota mi :)
Odgovorit' cu ti samo na zadnje. Došlo ih je 7 a koliko ih je otišlo?
Kako god ne odlučujemo ni ja ni ti. Ja mislim da treba ostati jer necu da sudim covjeku nakon jedne godine na klupii da ne vidim napredak u igri ne bi to mislio. Kao što sam rekao, fali tu još kockica. Ako ih trener poslozi na pravi nacin vracamo se tamo gdje i pripadamo a to je liga sampiona i kandidati za titulu . pozz
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 apr 2013, 01:31

Auuu, 60 miliona za 7 igrača. Puno je*ote. :D Komotno smo mogli platiti Michua 35 miliona funti, više bi se isplatilo.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 14 apr 2013, 01:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakva izmjena, nemam mi ni za prvog tima kvalitetnih 11 igrača a kamo li da na klupi tražimo jokera koji utakmicu može prevagnuti u našu korist. Otkako je otišao Benayoun osuđeni smo na propast. :mrgreen:
A sta znas mozda bi Šelvi primorao nekog iz RIdinga da zabije autogol :D
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Ade
Kontakt:

Post Postao/la Ade » 14 apr 2013, 02:54

Believe je napisao/la:Teška srca priznajem da su @Carlo i @Rizo bili u pravu... :x
ovo je ogromno nazadovanje u odnosu na prošlu sezonu.
Zadnja izmjena: Ade, dana/u 14 apr 2013, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 apr 2013, 09:16

Most clean sheets in the prem this season

14 - joe hart
13 - Reina
:lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 apr 2013, 11:40

Šta si ti ček'o, de ne lupaj gluposti.

__

Evo jedna zanimljivost. :mrgreen:

Luis Suarez has had 350 touches in the opposition penalty area this season, which is an incredible 160 more than any other player in the top flight.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 apr 2013, 11:46

Na današnji dan ovi momci su srušili Everton na Wembleyu :D

slika

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 14 apr 2013, 11:59

Benitez has enjoyed talking football with Roman Abramovich , in contrast to his relationship with Tom Hicks and George Gillett. Benitez; "Hicks and Gillett would say: “We will give you money and we will go to the draft”. And I would say: “It’s not a draft! We have to sign players right now!” Another conversation with them was: “Why can you be relegated?” They didn’t understand you could be relegated. It was incredible. It’s a big difference.’
:lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2013, 12:34

nummaLFCŽ je napisao/la:Zli Brendan, krivac sto od 11 suteva na gol nijedna lopta nije zavrsila u golu. To je po meni jedini logican zakljucak.
Isto kao što je Kenny bio kriv za 30 stativa prošle sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 14 apr 2013, 12:35

Otelo je napisao/la:Most clean sheets in the prem this season

14 - joe hart
13 - Reina
:lol: :lol:
Ma Reina nam je najmanji problem, kad pogledamo druge pozicije. Leiva po meni juče katastrofa, haj prije povrede je znao da oduzima lopte a u napadu je bio nula, a sada služi samo za pravljanje prekršaja blizu gola. Hendo još nije za 1. postave, znači tu dovesti Erikssena i jednog zadnjeg veznog. Normalno i jednog/dva kvalitetna štopera. Ja mislim da nam je potreban i jedan kvalitetan napadač uz Suareza. Volio bih da zadržimo Carrolla, prodamo Borinia, a na klupi da se preseli Sturridge.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 apr 2013, 12:37

Reko mi je Rizo na fb sljedece '' In Brendan Rodgers I trust'' :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 apr 2013, 12:38

odavno se kanim da nesto napisem, pa evo sad cu
ova sezona je odavno otpisana(jos na pocetku sezone), mada se znalo desit da se svi zanesemo nakon dobrih igara. Ovako mala ekipa je jako puno napravila, precesto se desi da jednostavno nemamo nekoga ko bi mogao uci i napraviti promjenu na terenu. U zadnjih par utakmica Suarez je u velikom padu forme i to se odrazva na cijeli tim. Henderson ne moze igrati protiv slabijih timova gdje posjed lopte nije problem, kao protiv Readinga i West Hama jer njegova brzina i izdrzljivost tu nisu ni potrebni, potreban je kreatinvac kakvih nema puno u timu. 90% bi pobijedili da je to izgledalo ovako od pocetka:
--suarez------sturridge-----downing
----------------coutinho--------------
--------lucas-----------gerrard-------
nadam se da je to i BR shvatiio, ipak i on je covjek i grijesi. Ne smatram ga velikim trenerom, vec mladim trenerom sa veliim potencijalom da postane veliki trener.
Sljedece sezone ne moze i ne smije biti izgovora, plasman u top 4 i nista manje od toga, uz par dobrih pojacanja ova ekipa to moze(mora)
toliko od mene
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 apr 2013, 12:42

keno94 je napisao/la:odavno se kanim da nesto napisem, pa evo sad cu
ova sezona je odavno otpisana(jos na pocetku sezone), mada se znalo desit da se svi zanesemo nakon dobrih igara. Ovako mala ekipa je jako puno napravila, precesto se desi da jednostavno nemamo nekoga ko bi mogao uci i napraviti promjenu na terenu. U zadnjih par utakmica Suarez je u velikom padu forme i to se odrazva na cijeli tim. Henderson ne moze igrati protiv slabijih timova gdje posjed lopte nije problem, kao protiv Readinga i West Hama jer njegova brzina i izdrzljivost tu nisu ni potrebni, potreban je kreatinvac kakvih nema puno u timu. 90% bi pobijedili da je to izgledalo ovako od pocetka:
--suarez------sturridge-----downing
----------------coutinho--------------
--------lucas-----------gerrard-------
nadam se da je to i BR shvatiio, ipak i on je covjek i grijesi. Ne smatram ga velikim trenerom, vec mladim trenerom sa veliim potencijalom da postane veliki trener.
Sljedece sezone ne moze i ne smije biti izgovora, plasman u top 4 i nista manje od toga, uz par dobrih pojacanja ova ekipa to moze(mora)
toliko od mene
Po meni bi bilo mnogo bolje da je izveo Lucasa a ne hendersona jer je henderson, barem po meni, bolji i u napadu i u odbrani od Lucasa :D

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 apr 2013, 12:46

tu se cak i slazem, nekako smatram Lucasa standardnim u prvom timu, pa nisam ni razmisljao o tome. Mislim da nije bas najpametnije uvijek drzati jedan isti tim, vec traziti nacin da se protivnik porazi. U Liverpoolu je prvi tim gotovo uvijek isti, juce je samo Sturridge zamijenio Downinga. Predvidljiv tim koji jos nije dovoljno jak da uvijek forsira svoju igru, treba se nekad i prilagodit
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 apr 2013, 12:59

http://sulia.com/footy/soccer/f/e53d856 ... cf6435781/" onclick="window.open(this.href);return false;
vrati se,sve ti je oprosteno. :D
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 apr 2013, 19:32

slika

England striker Andy Carroll would be happy to make his loan from Liverpool to West Ham United permanent during the summer.

Carroll moved to Liverpool in January 2011 for £35m, but struggled to settle at Anfield after his switch.
West Ham signed the 24-year-old on a season-long deal in August, and he has rediscovered his scoring touch with six goals.
When asked about his future, Carroll said: "I have just got to wait and see, really. We'll see what happens at the end of the season. Obviously I don't know what is happening so we will just have to wait and see.
It has been great here and every minute has been fantastic. The lads have been great, the gaffer has been great and the fans are unbelievable.
We will have to wait and see. It is obviously a great club and I do not see why not."

:cry:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 14 apr 2013, 20:13

slika

Na prodaju komplet,made in thailand , velicina XL.

CIjena 40KM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2013, 21:10

Henderson je napisao/la:slika

England striker Andy Carroll would be happy to make his loan from Liverpool to West Ham United permanent during the summer.

Carroll moved to Liverpool in January 2011 for £35m, but struggled to settle at Anfield after his switch.
West Ham signed the 24-year-old on a season-long deal in August, and he has rediscovered his scoring touch with six goals.
When asked about his future, Carroll said: "I have just got to wait and see, really. We'll see what happens at the end of the season. Obviously I don't know what is happening so we will just have to wait and see.
It has been great here and every minute has been fantastic. The lads have been great, the gaffer has been great and the fans are unbelievable.
We will have to wait and see. It is obviously a great club and I do not see why not."

:cry:
Vraća se on na Anfield :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 apr 2013, 22:03

Josip Iličić kaže da je sretan u Palermu a inače on je jedna od meta za ljeto:

http://www1.skysports.com/football/news ... y-in-Italy" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.