RK Čelik

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la samo_lijevo » 29 mar 2013, 21:17

Nimla_RZ je napisao/la:TABELA

Još tri kola do kraja. Jel se onda igra završnica prva tri kluba i tri iz SEHA lige? Nisam dobro upućen u ovo, onda bi morali ući u prva tri da bi igrali Regionalnu?
Tacno igra 6 ekipa (3 SEHA + 3 PL BIH),a koliko ce ici u SEHA ligu e to se ne zna nikada sa sigurnoscu posto je to jos uvijek nakaradna liga.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 29 mar 2013, 21:54

jbmilan je napisao/la:32:27 Pobjeda!
Stoka Brkicu nos slomila,a suci ni faul da sviraju..
Momak malo poravi riječnik :mrgreen:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 mar 2013, 22:55

Sasvim zasluzena pobjeda. Vodili smo vecinu utakmice. Oni vodili samo kod rezultata 0:1 i 1:2. Na poluvrijeme odlazimo sa 2 gola prednosti 15:13. U drugom dolazimo do 4 gola prednosti i ostatak meca odrzavamo tu prednost. Jesu oni par puta spustili na 2 razlike, ali nisu mogli vise od toga.

Brkica je isti igrac (8ica cini mi se) 2 puta laktom u glavu zahvatio. Prvi put nije bilo stete, iako je ostao Brkic lezati, ali kod drugog udarca u drugom p. nos je slomljen i krv je srkljala. Treba napomenuti da doticni igrac koji je laktao niti jednom nije bio opemenut ni sa zutim kartonom.
Postovanje treba zaraditi.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 mar 2013, 23:34

Jel ovo istim rezultatom Goražde pobijedilo kod kuće ? :mrgreen:

burazer
Kontakt:

Post Postao/la burazer » 30 mar 2013, 01:22

Gorazde je u jesenjem dijelu dobilo Čelika 7 razlike , i večeras znatno oslabljeno u odnosu na utakmicu protiv Gradačca nisu igrali desni bek Lučić i ponajbolji golman lige Savić ,kad se sve uzme u obzir mladi momci koji su veceras igrali tako reci djeca nisu dozvolili iskusnim liscima Čelika da se tokom cijele utakmice odlijepe više od 4 razlike uvijek bilo između 2 i 4 ,kad se približe onda malo nastupe uvijek isti sudijski par Dragičević Križanac.Za neupućene Gorazde je u zadnjih 4 godine tri puta igralo u Zenici i uvijek je sudio upravo ovaj jedan te isti sudijski par Dragičević Križanac ,ko nevjeruje ima arhiva u RSBIH pa nek pogleda ......Svaka čast mladićima Goražda i Goražde kojeg mnogi nevole u BiH se netreba brinuti za buducnost jer vec sada vidim par super momčića pa da i nista nemjenjaju sljedece godine opet ce biti u vrhu a jos jedna konstatacija da Goražde što sam primjetio cijelu sezonu igra bez prvog pivota Jamaka .....

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 mar 2013, 01:30

Veceras je sudjenje bilo prilicno isto za obje ekipe. Gdje su obje ekipe imale po 4-5 iskljucenja i po 4-5 sedmeraca. Golman vam je super branio, i imao je po mojoj nekoj slobodnoj procjeni oko 15-20 odbrana. Tako da nemate zaliti zasto za tim golmanom sto vam nije igrao, iako sad vam je se izgleda i ovaj golman povrijedio, kada je Kadija isao u kontru i u trenutku kada je htjeo da opuca, vas igrac ga je sa ledja povukao, Kadija napravio 180 stepeni okret, dao gol iza ledja, i zabio se u koljena vaseg golmana, kojeg su morali iznjeti iza klupe radi povrede. I, da, doticni sto je povukao Kadiju nije dobio nikakvu opomenu.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 30 mar 2013, 09:08

burazer je napisao/la:Gorazde je u jesenjem dijelu dobilo Čelika 7 razlike , i večeras znatno oslabljeno u odnosu na utakmicu protiv Gradačca nisu igrali desni bek Lučić i ponajbolji golman lige Savić ,kad se sve uzme u obzir mladi momci koji su veceras igrali tako reci djeca nisu dozvolili iskusnim liscima Čelika da se tokom cijele utakmice odlijepe više od 4 razlike uvijek bilo između 2 i 4 ,kad se približe onda malo nastupe uvijek isti sudijski par Dragičević Križanac.Za neupućene Gorazde je u zadnjih 4 godine tri puta igralo u Zenici i uvijek je sudio upravo ovaj jedan te isti sudijski par Dragičević Križanac ,ko nevjeruje ima arhiva u RSBIH pa nek pogleda ......Svaka čast mladićima Goražda i Goražde kojeg mnogi nevole u BiH se netreba brinuti za buducnost jer vec sada vidim par super momčića pa da i nista nemjenjaju sljedece godine opet ce biti u vrhu a jos jedna konstatacija da Goražde što sam primjetio cijelu sezonu igra bez prvog pivota Jamaka .....
Jest, s liscima, a devetnaestogodišnji Ćosić vam utrpa 5 komada. I šta ako je sudio isti par? Ma dušice, niko ih ne voli. :mrgreen:

Dakle, Liga 6 skoro sigurno obezbijeđena. Nadam se ovaj put nekom većem uspjehu nego prošle godine, plasman u SEHA ligu. Koliko klubova iz BiH će igrati tamo naredne sezone?
Čelik Zenica 1945

savo
Kontakt:

Post Postao/la savo » 30 mar 2013, 09:48

Isti rezultat i u Gorazdu 32 27,potpuno,kakvaslucajnost

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 30 mar 2013, 10:03

ma dogovorili se "3 za 3" i da bude potpuno isti rezultat, pa ko ukupno bude bolji. vidio ja papir. ima i muhur. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čelik je odigrao pametno i taman koliko treba. bez nekog pretjeranog forsiranja. mada je i golman Goražda branio nemoguće. al' Kulović im je "pravi mafijaš". slomi nos Brkiću i onda sjede na klupi. kao, "šta ja, ma nisam ja". :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 30 mar 2013, 13:28

Neznam kako dečko od 18 godina može biti mafijaš.NJegov najveći problem je što se brzo napoli i što trenira tek tri godine.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 30 mar 2013, 16:04

ono stvarno. nekad ne znam zašto se uopće trudim.

staviš riječ pod navodnike i opet se pogrešno protumači....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 30 mar 2013, 22:18

RK CELIK KAO STO JE PRODAO UTAKMICU RK DERVENTI, SADA CE JE PRODATI RK KRIVAJI
IMA LI KO DA MISLI DRUGACIJE ? :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 mar 2013, 22:49

Moze to i bez velikih slova. Nismo coravi. Sto da ne prodati. Mi obezbjedili ulazak... Sad taman malo i para namaket. Ha ja.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 14 apr 2013, 12:35

salihaga je napisao/la:RK CELIK KAO STO JE PRODAO UTAKMICU RK DERVENTI, SADA CE JE PRODATI RK KRIVAJI
A sad Visočaci :o

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 14 apr 2013, 12:46

Ja ne znam kako ste vi sigurni u ligi 6. Imate 5 bodova više od Gradačca i Goražda...ako ove dvije ekipe pobjede obje utakmice,a vi izgubite od mega jake Bosne,pa na megdan Zrinjskom...jedini vam je spas da Goražde izgubi u Prijedoru ili da vi pobijedite mega jaku Bosnu iz Visokog i to u po Zenice,ja ne znam kako ćete to uraditi :-P:-)

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 15 apr 2013, 22:08

RK ČELIK ĆE U SUBOTU PUSTITI STARIJEG BRATA - RK BOSNA 2 KO SE SMIJE KLADITI :D

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 15 apr 2013, 22:12

brzi je napisao/la:
salihaga je napisao/la:RK CELIK KAO STO JE PRODAO UTAKMICU RK DERVENTI, SADA CE JE PRODATI RK KRIVAJI
ZAR NISAM BIO U PRAVU. U MOSTARU NEMAJU SANSE DA POBJEDE RK ZRINJSKI JE ODLICNA EKIPA U DA TO JE OSJETIO RK KONJUH.

ivanooo
Kontakt:

Post Postao/la ivanooo » 16 apr 2013, 00:19

salihaga je napisao/la:
brzi je napisao/la:
ZAR NISAM BIO U PRAVU. U MOSTARU NEMAJU SANSE DA POBJEDE RK ZRINJSKI JE ODLICNA EKIPA U DA TO JE OSJETIO RK KONJUH.
imaju sanse da pobjede,jer zrinjski je vec obezbjedio opstanak,tako da se mogu slobodno dogovoriti x,Celik Konjuh i Gradacac su vec sigurni za ligu 6

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 19 apr 2013, 12:59

Rukometni klub Celik predao prijavu za ucesce u SEHA regionalnoj ligi.BiH ce imati dva ucesnika,jedan od njih je Borac a drugi klub ce biti koji ispuni uslove(sponzor placa hotele,putovanja i sluzbene osobe,klub mora imati kvalitetan tim,dvoranu s vise od 2000 mjesta i dvije tribine,gerflor podlogu na terenu i LED reklame oko terena)...

Neprovjeren info
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 apr 2013, 13:55

i ja ovo isto pročitah malo prije u novinama (Avaz i Oslobođenje)

imate extra dvoranu, malo srediti ekipu za jače takmičenje i tamam bi vam bilo da zaigrate u SEHA-i

pogotovo ako se ispostavi tačno sve ovo što najavljuju, TV prenosi i ostalo, mogla bi SEHA napraviti pravi bum, za razliku od ovog trenutnog takmičenja, za koje se skoro i ne zna da postoji

a Zenica nije daleko onda da se pogleda i kakva dobra utakmica
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.