1. HNL
Re: 1. HNL
Čisto sumnjam. Možda Bručić ali vjerovatno jedino ako se proda Ibanez ili Pivarić, ovako nema smisla nikakvog. Antolić je imao svoju epizodu u Dinamu i nije nešto pokazao. Kramarića bi svakako bilo jako dobro vratiti ali ako opet misle takvog talenta držati na klupi dok igraju antitalenti Rukavina i Beqiraj, onda...
Šituma će vjerovatno vratiti zbog širine rostera, a i pokazao je nešto prošle sezone u Dinamu, pogotovo u onoj utakmici u Osijeku.
Ovaj Pjaca bi mogao biti dobar igrač, 95.' godište, a vidim igra svaku u zadnje vrijeme.
Šituma će vjerovatno vratiti zbog širine rostera, a i pokazao je nešto prošle sezone u Dinamu, pogotovo u onoj utakmici u Osijeku.
Ovaj Pjaca bi mogao biti dobar igrač, 95.' godište, a vidim igra svaku u zadnje vrijeme.
Kramaric, Antolic i Brucic po meni sigurno idu nazad, oni su im glavni igraci i u Dinamu bi imali veliku minutazu. Pjaca nece nazad, njega je krenulo u Lokomotivi i ako imaju pameti ostavit ce ga tamo da nastavi svojim tokom i kad bude spreman prebacit ce ga u Dinamo. Mozda se cak i Barbaric vrati ako ne dovedu nekog dobrog stopera, jer je ta pozicija bas kriticna, jedino Simunic je iskusan igrac, Jedvaj napreduje ogromnim koracima, Addy se jos nije pravo snasao iako pokazuje da zna, a Simunovic je jako dobar, ali kao i Jedvaj neiskusan. I sta u slucaju ozljede ili kartona Simunica, Jedvaj i Simunovic bi u paru mogli da plate ogroman danak neiskustvu u nekoj europskoj utakmici. Gledao sam Barbarica 2-3 utakmice i to uopce nije onaj isti igrac koji je otisao iz Dinama. Bori se, zaustavlja protivnika, ne pravi greske i zabija veliki broj golova za stopera. Mislim da je zabio 5 ovu sezonu, toliko je zabio Rukavina.
Barbarić je dobar za HNL, ali je ispadao smiješan u Europi. To što on zaustavlja napadače Cibalie ili Zadra ne znači previše jer Dinamu treba jedan kvalitetni i iskusni stoper jer je se teško osloniti na dva 17-godišnjaka u europskim utakmicama.Signore je napisao/la:Kramaric, Antolic i Brucic po meni sigurno idu nazad, oni su im glavni igraci i u Dinamu bi imali veliku minutazu. Pjaca nece nazad, njega je krenulo u Lokomotivi i ako imaju pameti ostavit ce ga tamo da nastavi svojim tokom i kad bude spreman prebacit ce ga u Dinamo. Mozda se cak i Barbaric vrati ako ne dovedu nekog dobrog stopera, jer je ta pozicija bas kriticna, jedino Simunic je iskusan igrac, Jedvaj napreduje ogromnim koracima, Addy se jos nije pravo snasao iako pokazuje da zna, a Simunovic je jako dobar, ali kao i Jedvaj neiskusan. I sta u slucaju ozljede ili kartona Simunica, Jedvaj i Simunovic bi u paru mogli da plate ogroman danak neiskustvu u nekoj europskoj utakmici. Gledao sam Barbarica 2-3 utakmice i to uopce nije onaj isti igrac koji je otisao iz Dinama. Bori se, zaustavlja protivnika, ne pravi greske i zabija veliki broj golova za stopera. Mislim da je zabio 5 ovu sezonu, toliko je zabio Rukavina.
Bručića je glupo vraćati ako ostanu i Ibanez i Pivarić. Ako se bude vraćao, vjerovatno Ibanez ide negdje. Što bi po meni (za Dinamo) bilo najbolje rješenje.
Po sportskim, za Kramarića ima dosta zainteresiranih klubova, a najviše je zagrizao ruski CSKA koji nudi tri milijuna eura. E sad, hoće li ga Mamić pustiti? Vjerovatno neće iako momak nikad nije dobio onu pravu priliku. Da je imao prilika kao Rukavina bila bi to druga priča. Bilo bi odlično kada bi prodali Beqiraja, riješili se Rukavine i onda sa Kramarićem, Čopom i Rebićem (
Barbaric je za vrijeme dok je igrao u Dinamu ispadao smijesan i u HNL-u, napredak je ocigledan, ali svakako da je potrebno nekoliko europskih utakmica da bi se vidjelo da li je sazrio za velike meceve.
Ibanez po meni ide, ne znam ni sam od kud mi to, nema ponuda, nema naslova, nema nista o tome, ali sam uvjeren da je njegovo odzvonilo i da ce ga Mamic uvaliti nekome, ponajvise zbog Brucica koji je po meni bolji i od Ibaneza i od Pivarica. Mozda jedan od njih zavrsi u Lokomotivi, a ako to moradne Ibanez mislim da ce on prije traziti papire i vratiti se u Argentinu, iako znam da tu ima i curu i da se navikao na Zagreb, pa je to mozda jedini razlog za prelazak u Lokomotivu.
Kramaric sigurno nece odmah vani, jedino ako je Mamic u losim odnosima s njegovim starim, pa oce da ga se rijesi zauvijek. Kramaric ima potencijal da Dinamo donese velike pare od transfera i 3-4 milijuna je smijesna svota. Nebi svi bili toliko zainteresirani da ne vide da ce on biti dobar igrac. Ja se nadam da se on vraca u Dinamo, ali ako Mamic slaze europsku Lokomotivu bojim se da ce ostati tamo.
Sto se tice Dinamovih napadaca. Meni smeta samo Beqiraj. Ne smeta mi kao covjek, drag mi je igrac, ali se vidi da nije dorastao ciljevima Dinama. Rukavine bi mi bilo zao zbog golova Ludogoretsu, a i vecinu utakmica koje je igrao je bio krilo, a ne spic. Zao mi je zbog Copove ozljede, vidjelo se da se pravo uklopio i da ce ako ne zabije biti barem jedan od najboljih na terenu.
Rebic? Ja bi radije Pericu
Ibanez po meni ide, ne znam ni sam od kud mi to, nema ponuda, nema naslova, nema nista o tome, ali sam uvjeren da je njegovo odzvonilo i da ce ga Mamic uvaliti nekome, ponajvise zbog Brucica koji je po meni bolji i od Ibaneza i od Pivarica. Mozda jedan od njih zavrsi u Lokomotivi, a ako to moradne Ibanez mislim da ce on prije traziti papire i vratiti se u Argentinu, iako znam da tu ima i curu i da se navikao na Zagreb, pa je to mozda jedini razlog za prelazak u Lokomotivu.
Kramaric sigurno nece odmah vani, jedino ako je Mamic u losim odnosima s njegovim starim, pa oce da ga se rijesi zauvijek. Kramaric ima potencijal da Dinamo donese velike pare od transfera i 3-4 milijuna je smijesna svota. Nebi svi bili toliko zainteresirani da ne vide da ce on biti dobar igrac. Ja se nadam da se on vraca u Dinamo, ali ako Mamic slaze europsku Lokomotivu bojim se da ce ostati tamo.
Sto se tice Dinamovih napadaca. Meni smeta samo Beqiraj. Ne smeta mi kao covjek, drag mi je igrac, ali se vidi da nije dorastao ciljevima Dinama. Rukavine bi mi bilo zao zbog golova Ludogoretsu, a i vecinu utakmica koje je igrao je bio krilo, a ne spic. Zao mi je zbog Copove ozljede, vidjelo se da se pravo uklopio i da ce ako ne zabije biti barem jedan od najboljih na terenu.
Rebic? Ja bi radije Pericu
Ma nema šanse da Ibanez završi u Lokomotivi. Po meni je najrealniji transfer u nekim europski klub. Mislim da ga Mamić može bez problema prodati za 2-3 milijuna.
Kramarić je izmislio nogomet za tu dvojicu, a uz to je i mlađi i ima velik prostor za napredak. Ja se čudim kako Beqiraj igra tako zapaženu rolu u crnogorskoj reprezentaciji. Shvaćam da je to mala država bez puno kvalitetnih igrača, ali opet... Trudi se, trči, ali jednostavno to nije to.
Rukavina je specifičan slučaj. U pretkolima svake sezone rastura i onda se negdje pred kraj kolovoza ugasi i do kraja sezone zabija maksimalno dva gola.
Još kada vidiš kolika ima primanja. Sigurno jedan od najplaćenijih igrača. Totalno bacanje para i nadam se da će ga se riješiti na kraju sezone.
Kramarić je izmislio nogomet za tu dvojicu, a uz to je i mlađi i ima velik prostor za napredak. Ja se čudim kako Beqiraj igra tako zapaženu rolu u crnogorskoj reprezentaciji. Shvaćam da je to mala država bez puno kvalitetnih igrača, ali opet... Trudi se, trči, ali jednostavno to nije to.
Rukavina je specifičan slučaj. U pretkolima svake sezone rastura i onda se negdje pred kraj kolovoza ugasi i do kraja sezone zabija maksimalno dva gola.
Ne pretjeruj, zabio je Villarrealu u grupnoj fazi
. Njega mozda drzat u Dinamu do devetog mjeseca i onda slat na posudbu i tako svake sezone ga samo za kvalifikacije uzimat
Za Beqiraja je istina da se puno trudi, on je nesto kao Olic s manje talenta. Ima u Dinamu jos jedan takav primjer, a to je Kelava, nazalost njegove greske znaju kostati Dinamo, iako mu svaka cast, covjek zeli uspjeti i ima puno dobrih utakmica.
Za Ibaneza ne vjerujem da moze igrati negdje vani, mozda Futh, Gijon, Evian, tako netko, sigurno ne neki tim koji se redovno bori za Europu, mada, Mamic tu prigovara, a on ako ista zna onda zna uvalit igraca.
Za Beqiraja je istina da se puno trudi, on je nesto kao Olic s manje talenta. Ima u Dinamu jos jedan takav primjer, a to je Kelava, nazalost njegove greske znaju kostati Dinamo, iako mu svaka cast, covjek zeli uspjeti i ima puno dobrih utakmica.
Za Ibaneza ne vjerujem da moze igrati negdje vani, mozda Futh, Gijon, Evian, tako netko, sigurno ne neki tim koji se redovno bori za Europu, mada, Mamic tu prigovara, a on ako ista zna onda zna uvalit igraca.
Kod Ibaneza sam prvenstveno mislio na neki ukrajinski klub. To je obećana zemlja za bekove koji su zadnjih sezona išli iz HNL-a (Bartulović, Strinić...).
Kelavi svaka čast za svemu onome što je uradio za Dinamo, ali Dinamu treba kvalitetniji golman od njega. Previše je limitiran da bi branio za klub koji želi treću sezonu uzastopno igrati u Ligi Prvaka ili eventualno u EL.
Za Beqiraja bi se mogao uzeti koji milijun. Solidno igra u Dinamu, dosta dobro za Crnu Goru. Sa druge strane, čisto sumnjam da bi itko za Rukavinu dao i 500k €. Za Dinamo bi bilo odlično samo kad bi se netko odlučio uzeti ga, pa taman i besplatno.
Kelavi svaka čast za svemu onome što je uradio za Dinamo, ali Dinamu treba kvalitetniji golman od njega. Previše je limitiran da bi branio za klub koji želi treću sezonu uzastopno igrati u Ligi Prvaka ili eventualno u EL.
Za Beqiraja bi se mogao uzeti koji milijun. Solidno igra u Dinamu, dosta dobro za Crnu Goru. Sa druge strane, čisto sumnjam da bi itko za Rukavinu dao i 500k €. Za Dinamo bi bilo odlično samo kad bi se netko odlučio uzeti ga, pa taman i besplatno.
Netočno!sock56 je napisao/la:Biti će jako zanimljiva borba za Europu. Hajduk, Lokomotiva, Rijeka i Split, svi u dva boda. Što je još važnije, niti jedan klub nije jedan od onih koji traju jednu sezonu pa rasprodaju cijeli tim.![]()
Sljedeća sezona bi mogla biti još uspješnija u Europi... gdje je HNL svih ovih godina institucija za ostale lige iz okruženja.
Pogledaj malo sastav Hajduka na početku svake sezone i sastav na kraju prethodne sezone. Razlika nebo i zemlja.
Većina glavnih Lokomotivinih igrača će se vratiti u Dinamo kao što i Signore veli. Neki će možda otići i u Radnik iz Sesveta.
Rijeka = pogledaj Hajduk. S tim da nas Rijeka, kada igra, redovito obruka u Europi (npr. makedonska Renova koji nisu imali novaca za smještaj pa su spavali u Kostreni
Split je oke i vjerujem da će nas jedini oni dostojno predstaviti u Europi.
Što se tiče naredne europske sezone hnl klubova ja sam skeptičan i za DInamo i za ostale. Dinamo nema ekipu (a ni trenera) za proboj u Ligu prvaka i tu bi HNL mogao izgubiti dosta bodova jer Dinamo najvećim dijelom donosi bodove/koeficijente. Ovi ostali će proći prvo kolo koji su nositelji (a to se od njih i očekuje), dok će na sljedećoj prepreci pasti. I onda će koeficijent time i pasti jer ga jedini Dinamo i održava..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Gluposti.dubrava je napisao/la: Netočno!
Pogledaj malo sastav Hajduka na početku svake sezone i sastav na kraju prethodne sezone. Razlika nebo i zemlja.
Većina glavnih Lokomotivinih igrača će se vratiti u Dinamo kao što i Signore veli. Neki će možda otići i u Radnik iz Sesveta.
Rijeka = pogledaj Hajduk. S tim da nas Rijeka, kada igra, redovito obruka u Europi (npr. makedonska Renova koji nisu imali novaca za smještaj pa su spavali u Kostreni). Ili Irski St. Patrick ili Omonia itd... Doduše, i Hajduk nas bruka s vremena na vrijeme, ali ima bar nekih pozitivnih pomaka u Europi kada igraju.
Split je oke i vjerujem da će nas jedini oni dostojno predstaviti u Europi.
Što se tiče naredne europske sezone hnl klubova ja sam skeptičan i za DInamo i za ostale. Dinamo nema ekipu (a ni trenera) za proboj u Ligu prvaka i tu bi HNL mogao izgubiti dosta bodova jer Dinamo najvećim dijelom donosi bodove/koeficijente. Ovi ostali će proći prvo kolo koji su nositelji (a to se od njih i očekuje), dok će na sljedećoj prepreci pasti. I onda će koeficijent time i pasti jer ga jedini Dinamo i održava..
Šta igrači Lokomotive imaju ići u Radnik? Ako će netko ići, onda će to biti igrači Radnika u Lokomotivu. Eventualno igrači iz Lokomotive koji nisu zadovoljili ili trenutno nemaju mjesta odu u Sesvete, ali oni ionako nisu pretjerano bitni.
Pratiš li ti HNL? Rijeka je postala ozbiljan klub sa odličnom financijskom podrškom. Samo se nadam da će se zadržati što dulje u klubu. Uspoređivati je sa Rijekom prije 6-7-8 godina je smiješno.
Jedina dva igrača koja su napustila Hajduk u ovoj sezoni su Vukušić i Radošević. Istina, jedni od glavnih igrača, ali to je svakodnevnica na našim prostorima. Trenutno nemaju igrača za kojeg se zna da odlazi kao što je bio Vukušić.
Ova sezona će biti jedna od najboljih u zadnje vrijeme. Dinamo je prodao Badelja i Vidu, ali ne sumnjam da će na ljeto doći još barem dva pojačanja sa kojima bi se mogli bez problema boriti za ulazak u Ligu Prvaka, sada hoće li uspjeti ne mogu ništa reći, ali grupe EL su gotovo zagarantirane. Za ostale neću ništa pisati dok ne završi sezone i dok ne vidimo tko ide u Europu. Hajduk, Split, Lokomotiva, Rijeka, možda Slaven... Nikad jača konkurencija i nikad više kvalitetnih klubova. Napokon bez Šibenika, Cibalie i sličnih koji su jednu sezonu treći, a drugu ispadaju iz lige.
Uzmi sastav Hajduka u prvoj utakmici 2012. protiv onih Latvijaca i sastav Hajduka u prvoj utakmici protiv Stoke prije dvije godine 2011 god i sve sam ti time rekao. Vidjet ćeš da je razlika nebo i zemlja. I tako dalje i tako dalje.. Jer, uspoređujemo Europu i utakmice u istoj, kaj ne?
Ostajem u cijelosti prvi svom prijašnjem komentaru. Da je Mamić htio, Radnik bi igrao sljedeću sezonu u HNL-u. Lokomotiva će u narednoj sezoni promijeniti 10-12 igrača.
Rijeku uspoređujem sa njihovim nastupima u Europi jer je to jedino relevantno i na temelju toga se i rade neka predviđanja i očekivanja. Neću je uspoređivati sa uspjesima protiv Zadra, Inkera, Cibalije. .
Vidjet ćemo Jacky kako će završti ti naši klubovi već u prvoj polovici kolovoza, pa ćemo se onda citirati (ako i dalje budeš pod tim nadimkom, naravno).
Ostajem u cijelosti prvi svom prijašnjem komentaru. Da je Mamić htio, Radnik bi igrao sljedeću sezonu u HNL-u. Lokomotiva će u narednoj sezoni promijeniti 10-12 igrača.
Rijeku uspoređujem sa njihovim nastupima u Europi jer je to jedino relevantno i na temelju toga se i rade neka predviđanja i očekivanja. Neću je uspoređivati sa uspjesima protiv Zadra, Inkera, Cibalije. .
Vidjet ćemo Jacky kako će završti ti naši klubovi već u prvoj polovici kolovoza, pa ćemo se onda citirati (ako i dalje budeš pod tim nadimkom, naravno).
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ti si stvarno smiješan momak. Sam si priznao da ne znaš tko su Biševac, Subotić, Kolarov... A iskreno nasmijem se svakom tvom postu jer se vidi iz aviona da ne pratiš nogomet uopće.dubrava je napisao/la:Uzmi sastav Hajduka u prvoj utakmici 2012. protiv onih Latvijaca i sastav Hajduka u prvoj utakmici protiv Stoke prije dvije godine 2011 god i sve sam ti time rekao. Vidjet ćeš da je razlika nebo i zemlja. I tako dalje i tako dalje..
Pa ovdje se ne radi o godini dana već o par mjeseci. Hajduk je u sezoni 11./12. uradio veliku rekonstrukciju zbog financijske situacije. Prodali su ili riješili se velike većine glavnih igrača zbog skupih ugovora. Zbog toga je i uslijedio pad jer su imali dosta dobru momčad ali realno, momčad iznad svojih financijskih mogućnosti.
Igrači iz Lokomotive će ići u Radnik?
Kako je to relevantno? Utakmica od prije 10 godina i ta eventualna koja bi se igrala ovo ljeto nemaju apsolutno nikakve veze. Niti su isti igrači, niti je isti trener, niti uprava, samo je ime kluba još uvijek isto. Po tvojoj smiješnoj logici Dinamu je zagarantirano mjesto u grupi LP, a Zvezda je i dan danas jedan od glavnih konkurenata za naslov prvaka Europe.
Sve si u pravu.
HNL je institucija. Rijeka i Hajduk će igrati u skupinama Europa Lige i poslije dogurati do polufinala.
Dinamo također.
Idemo dalje.
HNL je institucija. Rijeka i Hajduk će igrati u skupinama Europa Lige i poslije dogurati do polufinala.
Dinamo također.
Idemo dalje.
Izgleda da sam te još i precijenio. Ne stavljaj mi riječi u usta.dubrava je napisao/la:Sve si u pravu.
Dinamo također.
Idemo dalje.
@sock56, trebas shvatiti to da nam Rijeka na osnovu starih rezultata u Europi ne ulijeva optimizam, oni ce ostati klub koji nije za Europu sve dok ne napravi rezultat. Ja znam da imaju sad dobar tim i da mogu nesto, al nemam toliko nade u njih. Radije bi gledao jedan Belupo koji je u zadnje vrijeme vise nego smijesan, jucer popio 5 komada od Lokomotive, al bi radije njih poslao na Everton, nego Rijeku na Ipswich. To ti je tako, netko ti ostavi dobar ili los dojam i to ostaje sve dok ne pokaze drugacije. Eto ta Rijeka je vise puta igrala Europu, a nitko im ne vjeruje, dok je Split igrao tek jednom i pokazao se da moze, dobili su Domzale obe utakmice, odigrali nulu s Fulhamom kuci, a vani odigrali dobru utakmicu i uz podnosljivih 2-0 ispali, a Rijeka je gubila i od predstavnika Luxemburga. Ja bi u Europi najradije gledao Hajduk, Split, Belupo i Dinamo. To ce se tesko ostvariti, Belupo ce najvejrojatnije izostati, ali eto, umjesto njih bi Rijeku samo zato jer su dobili novu uprvu, rade, napreduje, pa da im se da prilika da se pokazu. Lokomotivu u Europi ni pod razno.
To tko kome i koliko vjeruje je apsolutno nebitno. Za HNL je najbolje da idu najkvalitetniji, a ako to bude Rijeka, to neće biti nezasluženo. Za mene je najvažnije da nema Šibenika, Cibalie i sličnih koji su danas četvrti, a sljedeću sezonu ispadnu ili se bore za ostanak. Svi ti klubovi (Hajduk, Rijeka, Split, Lokomotiva, Belupo) su relativno financijski stabilni. Još k tome, Hajduk nema igrača kakav je bio Vukušić tj. čovjeka koji je 30% ekipe. Ako i prodaju nekoga to neće biti netko nezamjenjiv. Lokomotiva će eventualno izgubiti Bručića, Kramarića, ali će sigurno iz Dinama doći još koji kvalitetan igrač koji će trebati minutažu.Signore je napisao/la:@sock56, trebas shvatiti to da nam Rijeka na osnovu starih rezultata u Europi ne ulijeva optimizam, oni ce ostati klub koji nije za Europu sve dok ne napravi rezultat. Ja znam da imaju sad dobar tim i da mogu nesto, al nemam toliko nade u njih. Radije bi gledao jedan Belupo koji je u zadnje vrijeme vise nego smijesan, jucer popio 5 komada od Lokomotive, al bi radije njih poslao na Everton, nego Rijeku na Ipswich. To ti je tako, netko ti ostavi dobar ili los dojam i to ostaje sve dok ne pokaze drugacije. Eto ta Rijeka je vise puta igrala Europu, a nitko im ne vjeruje, dok je Split igrao tek jednom i pokazao se da moze, dobili su Domzale obe utakmice, odigrali nulu s Fulhamom kuci, a vani odigrali dobru utakmicu i uz podnosljivih 2-0 ispali, a Rijeka je gubila i od predstavnika Luxemburga. Ja bi u Europi najradije gledao Hajduk, Split, Belupo i Dinamo. To ce se tesko ostvariti, Belupo ce najvejrojatnije izostati, ali eto, umjesto njih bi Rijeku samo zato jer su dobili novu uprvu, rade, napreduje, pa da im se da prilika da se pokazu. Lokomotivu u Europi ni pod razno.
Rijeka je osvježenje za HNL. Klub iz velikog grada, sa navijačima, postali su zdrav i financijski stabilan klub, dobar trener, roster poprilično dobar za naše uvjete...
Pa bas to na kraju sto si nabrojao, bas iz tog razloga im ja dajem priliku, neka se dokazu i zadobiju povjerenje. Naravno, svake sezone u Europu moraju ici klubovi koji su radili najkvalitetnije. Sto se tice financija, Hajduk je financijski jedan od najnestabilnijih u HNL-u. I bas taj Sibenik kojeg si nabrojao je jedan od klubova kojim je Hajduk duzan i koji ispasta zbog Hajduka. I aj, shvatam sve, i Hajduk i Rijeku i Split i Belupo, al Lokomotiva? Oni ovise o volji Dinama i oni nece biti uigrani na ljeto.
Nebi bilo lose da se u korist razvijanja mladih igraca moze kreirati rezervni tim, kao sto moze u Njemackoj i Spanjolskoj, te da taj tim moze doci do ranga ispod prvog tima, odnosno, najvise do Druge lige. Tako bi Dinamo slao svoje igrace u taj tim koji bi gotovo sigurno igrao Drugu HNL, a i neki drugi klubovi bi mogli to primjenjivati, to mislim na Hajduk koji je do nedavno ima preko 50 registriranih igraca. Tako nebi bilo problema kao s Lokomotivom. Moze nesto rec da je glupo, da bi Dinamo 2 uvijek bio na poziciji koja vode gore, ali sta fali, i Brcelona B je prije dvije sezone bila treca, na poziciji koja vodi u play off, da su igrali malo bolje bili bi na poziciji koja vodi direktno.
Nebi bilo lose da se u korist razvijanja mladih igraca moze kreirati rezervni tim, kao sto moze u Njemackoj i Spanjolskoj, te da taj tim moze doci do ranga ispod prvog tima, odnosno, najvise do Druge lige. Tako bi Dinamo slao svoje igrace u taj tim koji bi gotovo sigurno igrao Drugu HNL, a i neki drugi klubovi bi mogli to primjenjivati, to mislim na Hajduk koji je do nedavno ima preko 50 registriranih igraca. Tako nebi bilo problema kao s Lokomotivom. Moze nesto rec da je glupo, da bi Dinamo 2 uvijek bio na poziciji koja vode gore, ali sta fali, i Brcelona B je prije dvije sezone bila treca, na poziciji koja vodi u play off, da su igrali malo bolje bili bi na poziciji koja vodi direktno.
Pa baš zato što ovise o Dinamu znači da su sigurni i stabilni. Lokomotiva je ovakvom Dinamu strašno potrebna. Velika je razlika od igranja u prvoj i drugoj ligi. Pogledaj kako stoji Lokomotiva u prvoj ligi, pa šta bi tek bilo u drugoj? Sukladno tome, sumnjam da bi od toga bilo ikakve koristi (za Dinamo naravno).
Kako li mi je ovo promakelo
http://www.jutarnji.hr/rijeka-gradi-nov ... -/1096316/
Po komentarima na raznim forumima rijecani govore da je ovo samo pricanje u prazno i da je predizborna patka.
Inace, ja Kantridu oduvijek zamisljam ovako:

Pokrivene 3 tribine i otkrivena jedna, da se stijene i dalje vide, ali pod jednim uslovom. One reklame maketi, jer ubijaju ambijent koji daju stijene i izgleda jako ruzno. U tekstu pise da bi se stadion mogao okrenuti, da bude u pravcu more-stijene. To bi po meni bilo jos idealnije. Tad otkriti dvije tribine. Uraditi u istom nivou zapad i istok, kao i tribinu pod stijenama, a onu tribinu sto je do mora uraditi u 10-15 redova, maksimalno 20, da bude sto niza i da se more sto bolje vidi sa stadiona. Nju staviti kao gostujucu. Bit ce manja i nece se morati odvajati sektori, vec cijela bude gostujuca. Spomenik koji se nalazi pod stijenama ostaviti na toj tribini pod stijenama, ali ga staviti na vrh.
Moje iskreno misljenje. Od ovoga nece biti nista i Kantrida ce ostati ovakva kakva jeste, ali neka me razuvjere.
@sock56 - To kazem zato jer tad nebi bilo prica da jedan klub ima dva tima u istom rangu. Ja znam koliko Dinamu Lokomotiva znaci, ali bi svejedno volio da oni ne igraju najvisi rang, radije bi da je tu neki klub koji moze dovuci ljude na stadion. Da barem Dinamo svoje igrace salje u Osijek, Istru, Rijeku... Naravno, ne sve u jedan, vec po 2-3 maksimalno. I Lokomotiva je za sada stabilan klub, ali oni ne i vjecno, jer ce ih Dinamo kad-tad otkantat ili oni Dinamo, sto ja mislim da ce prije biti.
http://www.jutarnji.hr/rijeka-gradi-nov ... -/1096316/
Po komentarima na raznim forumima rijecani govore da je ovo samo pricanje u prazno i da je predizborna patka.
Inace, ja Kantridu oduvijek zamisljam ovako:

Pokrivene 3 tribine i otkrivena jedna, da se stijene i dalje vide, ali pod jednim uslovom. One reklame maketi, jer ubijaju ambijent koji daju stijene i izgleda jako ruzno. U tekstu pise da bi se stadion mogao okrenuti, da bude u pravcu more-stijene. To bi po meni bilo jos idealnije. Tad otkriti dvije tribine. Uraditi u istom nivou zapad i istok, kao i tribinu pod stijenama, a onu tribinu sto je do mora uraditi u 10-15 redova, maksimalno 20, da bude sto niza i da se more sto bolje vidi sa stadiona. Nju staviti kao gostujucu. Bit ce manja i nece se morati odvajati sektori, vec cijela bude gostujuca. Spomenik koji se nalazi pod stijenama ostaviti na toj tribini pod stijenama, ali ga staviti na vrh.
Moje iskreno misljenje. Od ovoga nece biti nista i Kantrida ce ostati ovakva kakva jeste, ali neka me razuvjere.
@sock56 - To kazem zato jer tad nebi bilo prica da jedan klub ima dva tima u istom rangu. Ja znam koliko Dinamu Lokomotiva znaci, ali bi svejedno volio da oni ne igraju najvisi rang, radije bi da je tu neki klub koji moze dovuci ljude na stadion. Da barem Dinamo svoje igrace salje u Osijek, Istru, Rijeku... Naravno, ne sve u jedan, vec po 2-3 maksimalno. I Lokomotiva je za sada stabilan klub, ali oni ne i vjecno, jer ce ih Dinamo kad-tad otkantat ili oni Dinamo, sto ja mislim da ce prije biti.
Nadam se da će biti nešto od toga, ali jako teško. Više ne vjerujem u takve članke jer da ih je barem 2% bilo istinito, sada bi imali najmanje pet odličnih stadiona i mogli bi organizirati neko veliko natjecanje.
Opet ti kažem, jedno su želje, a drugo je realnost. I ja bih volio da je liga poštena, da se igra lijep nogomet, da na prosjek 20k ljudi po utakmici itd. Dinamu Lokomotiva treba jer nije isto Kramarića poslati u Lokomotivu da igra u prvoj ligi ili u neki drugoligaški klub da zabija u Imotskom. Ništa nije vječno, ali ne mislim niti da će Dinamo njih niti da će oni Dinamo otkantat. Ili će to biti zakonski regulirano ili će i dalje Zdravko imati dva kluba u prvoj ligi.
Opet ti kažem, jedno su želje, a drugo je realnost. I ja bih volio da je liga poštena, da se igra lijep nogomet, da na prosjek 20k ljudi po utakmici itd. Dinamu Lokomotiva treba jer nije isto Kramarića poslati u Lokomotivu da igra u prvoj ligi ili u neki drugoligaški klub da zabija u Imotskom. Ništa nije vječno, ali ne mislim niti da će Dinamo njih niti da će oni Dinamo otkantat. Ili će to biti zakonski regulirano ili će i dalje Zdravko imati dva kluba u prvoj ligi.
Netko nekog oce. Ja mislim da ce se javiti neki s parama, preuzet Lokose i odje*at sve. Kako ce to izvesti ne pada mi napamet ni jedan scenarij, al jednostavno mislim da ce Lokomotiva odje*at Dinamo, a ne obratno, a mozda i ti neki zakoni koje navodis. Sjeti se da je Inter nekad bio ovo sto je Lokomotiva sad i da su kao takvi skoro uzeli naslov prvaka. Da tu sezonu s posudbe nije povucen Modric Hajduk naslova nebi vidio i Inter bi se pridruzio Zagrebu kao klub koji je s trona makeo veliki dvojac. Ne treba ni pricati o sudackim prividima dva kola prije kraja u Zapresicu (1-1) kad su Hajduk i Inter bili izjednaceni na tablici, a Hajduku je zadnje kolo dolazio Varteks(6-0) s Cirom koji je vec ugovorio sve s Hajdukom za iducu sezonu. Zanimljivo da tad nikome nije smetalo sto Dinamo salje igrace u Inter, tako da mislim da se ljudi na tu Lokomotivu pale vise iz dosadnog Dinama koji svake sezone uzme naslov nego iz neke zelje za provodjenjem zakona. Istina i da suradnja Dinama i Intera nije bila bas toliko bliska kao s Lokosima, ali dodje na isto, skoro sve igrace su slali u Zapresic. Meni osobno Lokomotiva smeta jer ih na utakmicama gleda 100 ljudi.
I da, nakon te sezone u kojoj je Interu izmakeo naslov, Hajduk, Rijeka i Inter su nam priustili jednu od najgorih europskih sezona u povijesti HNL-a.
I da, nakon te sezone u kojoj je Interu izmakeo naslov, Hajduk, Rijeka i Inter su nam priustili jednu od najgorih europskih sezona u povijesti HNL-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.