SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Hvala Bogu. Ništa još nije izgubljeno, nema predaje ! 
Rusvaj
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
čudo ne zabrinjava što je mene krenuloMaestro^^ je napisao/la:Kockari ipak dolaze do boda.
Samo me zabrinjava cinjenica da se nisam upisao u listu strijelaca ima vec 6 kola.![]()
Vrijeme je da ocepi.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
poraz, koliko smo samo precki i stativa pogodili
idemo po domacu pobjedu u iducem kolu, nema puno price, zaljenja i rasprave, pivopije ce uci u prvu ligu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sreca ima ova Stara Dama u trecoj ligi, pa i mi nekad nesto umocimo, inace smo predmet za umakanje tokom cijele sezone 
Support Velez, It's logical! ★
Ma samo da dobijamo , nije bitno ko ce pogadjati.anonimni je napisao/la:čudo ne zabrinjava što je mene krenuloMaestro^^ je napisao/la:Kockari ipak dolaze do boda.
Samo me zabrinjava cinjenica da se nisam upisao u listu strijelaca ima vec 6 kola.![]()
Vrijeme je da ocepi.čim postaneš kapiten, vidjećeš da ćeš biti bolji
Next stop : Vukovi zla.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pobijedi nas Stara dama, ekipa koja nije imala pobjedu u prethodnih 13 kola. Bravo.
Mislim da sam pogodio 90% tipova kroz sezonu, ali skoro nijedan točan rezultat...
Mislim da sam pogodio 90% tipova kroz sezonu, ali skoro nijedan točan rezultat...
Hayley <3
Nema veze, bitno je da smo pobijedili. Moglo je bit' i 2:3 pa bi se onda džaba ujedali za gu*icu.Wisey je napisao/la:Još sam stavio Schalke i Leverkusen 2:2 da poduplam tvoje i u zadnji čas se predomislim pa okrenem na 2:3. Šteta za to, ali opet s obzirom kako me je išlo, odnosno kako me nije išlo dosad, treba i s ovim biti zadovoljan. Ostala još jedna tekma za Mislioce, imamo barem remi, i sada navijamo za Atalantu.Claus je napisao/la:Ma to kapitenuKako majstorski skide Hamburg, bravissimo. To hoću da gledam tokom sezone, svi trebamo imati minimalno 10 golova kad se završi.
Inače, i mi i Mislioci imamo 2/2, tako da je 2:2 rezultat. Biće ovo sjajan meč i u nastavku.
Dakle, konačno smo pružili sjajnu partiju i pogodili sve što se moglo pogoditi. Čestitke i Misliocima na vanserijskoj utakmici. @reds, @Wisey, učinimo sve što je u našoj moći da pobijedimo maksimalan broj tekmi. Mi to možemo
aa bravo arelinho, svaka cast, srecom zavrsi se dobro iako sam ja zaboravio odigrat a do kraja prvenstva nema zaboravljanja viseAdmir_Sa je napisao/la:dominacija je neminovnost!arelinho je napisao/la:Topnici grabe polako prema tituli koja im je izmakla prosle sezone !!
Danas sa igracem manje veoma vazna pobjeda protiv Gongasija sa moja dva gola!
TOPNICI DO TITULE !!
De kapitenu napisi onu nasu izreku sto nas opisuje ono bas :
Hvala drugBabinho je napisao/la:aa bravo arelinho, svaka cast, srecom zavrsi se dobro iako sam ja zaboravio odigrat a do kraja prvenstva nema zaboravljanja viseAdmir_Sa je napisao/la:dominacija je neminovnost!arelinho je napisao/la:Topnici grabe polako prema tituli koja im je izmakla prosle sezone !!
Danas sa igracem manje veoma vazna pobjeda protiv Gongasija sa moja dva gola!
TOPNICI DO TITULE !!
De kapitenu napisi onu nasu izreku sto nas opisuje ono bas :...jos jednom svaka cast na dva gola
Kakav bi lom bio da se o tituli odlučuje u zadnjem kolu i direktnom dvoboju kada nam Topnici dolaze na megdan. Treba uraditi sve što je u našoj moći da do toga dođe.Claus je napisao/la:
Dakle, konačno smo pružili sjajnu partiju i pogodili sve što se moglo pogoditi. Čestitke i Misliocima na vanserijskoj utakmici. @reds, @Wisey, učinimo sve što je u našoj moći da pobijedimo maksimalan broj tekmi. Mi to možemo

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sledeca utakmica protiv Topnika bi mogla prelomiti sezonu. Nadam se pobjedi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nesto nije ureduViper je napisao/la:Sta je sa listom strijelaca
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Gejsi sto igrate prije mene?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa ne radite listu strijelaca123456 je napisao/la:Nesto nije ureduViper je napisao/la:Sta je sa listom strijelaca
SAMO ČELIK !
Kako?Ja je uredio poslije 14.kola.Jel ima neka greska?Viper je napisao/la:Pa ne radite listu strijelaca123456 je napisao/la:Nesto nije ureduViper je napisao/la:Sta je sa listom strijelaca
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Evolution87
- Kontakt:
niste mu prebacili golove iz trece u drugu ligu. mislim da je to problem 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa ja imam 10 golova, a ne 7 i + nisam u Kockarima nego u Backspaceu i + nisam u 3. vec u 2. ligi 
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.