Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Prica se da moze doci Fatih Terim, on bi nas mogao dobro naloziti !!! Onaj sto je igrao nekad u Galatasarayu i sto ima cevabdzincu na Bascarsiji, Tarik Hodzic cini mi se, je u kontaktu sa njim...Nas savez je poslao vec neke poruke preko Hodzica i do angazovanja moze doci ako Ciro ne nastavi
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
lotthar Matthues nije se nigdje proslavio, neka se u nas proslavi. Sudije ne bi bile protiv nas
Jurgen Klinsmann, dobar kao izbornik neke repke. Autoritet, ali nema se para. Ivica Osim ostario. Vahid hoće veće pare i neće da mu se neko mješa u posao. Tu je i Meša , ali ne znam je li on baš za repke. Safet također, repka je posebna priča.

Jurgen Klinsmann, dobar kao izbornik neke repke. Autoritet, ali nema se para. Ivica Osim ostario. Vahid hoće veće pare i neće da mu se neko mješa u posao. Tu je i Meša , ali ne znam je li on baš za repke. Safet također, repka je posebna priča.
Zašto ne, Meša. Po meni najbolji izbor pored Vahe, naravno.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
U pravu si , on je pokazao da zna raditi sa BiH igracima, ali kako ga platiti hebo teAdinjo je napisao/la:Palac gore za ovo druzeNoName je napisao/la:Felix je jedino rješenje. Mogli bi ga zvati i Fenix. Naći pare da ga se plati, donirat ćemo pare, bubrege i ostale organe, šta god treba.
- Principatus
- Kontakt:
Pa po sto je kraj clanka pun istine, bit ce sigurno i pocetak.Bez_komentara je napisao/la: ovaj dio koji citiras me apsolutno ne interesuje,bitan je onaj gore,s lovom.Kopirah cijeli clanak,tek tako bezveze.A cekacemo 60 minuta u ponedjeljak,pa cemo vidjet za lovu,a ko zna sta jos bude.Avdo Avdic i Bakir Hadziomerovic

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
dosta tvojih dezinformacija,prvo te zvao neki reprezentativac sad jos imas informaciju da ce terim doci,nemoj vise molim teZenicajesampion je napisao/la:Prica se da moze doci Fatih Terim, on bi nas mogao dobro naloziti !!! Onaj sto je igrao nekad u Galatasarayu i sto ima cevabdzincu na Bascarsiji, Tarik Hodzic cini mi se, je u kontaktu sa njim...Nas savez je poslao vec neke poruke preko Hodzica i do angazovanja moze doci ako Ciro ne nastavi

- Zenicajesampion
- Kontakt:
eto vidjet cemo..No Ciro najvjerovatnije ostaje...Potvrdjeno, tako da mozete prestati o ovome da pricatejocker123 je napisao/la:dosta tvojih dezinformacija,prvo te zvao neki reprezentativac sad jos imas informaciju da ce terim doci,nemoj vise molim teZenicajesampion je napisao/la:Prica se da moze doci Fatih Terim, on bi nas mogao dobro naloziti !!! Onaj sto je igrao nekad u Galatasarayu i sto ima cevabdzincu na Bascarsiji, Tarik Hodzic cini mi se, je u kontaktu sa njim...Nas savez je poslao vec neke poruke preko Hodzica i do angazovanja moze doci ako Ciro ne nastavi
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
A zasto bi Ciro otisao? Manite se suplje..
hebo Ćiru
Ciro Majstore !!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Mogul gdje gledat emisiju preko neta?Podrinje je napisao/la:evo cire na bht1
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Zato sto nismo otisli na SP.DinoTM je napisao/la:A zasto bi Ciro otisao? Manite se suplje..
Sasvim normalno za jednog selektora da ustupi mjesto drugima ako ne uradi ono sto treba u svom mandatu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mislite da bi nam Felix nesto pomogao,samo uzalidno bacanje para(velike kolicine para)
Tako ste isto govorili i prije 30-ak sati,ljibili ste Cirine stope,sad ga isti ti pljuju!!!
Jednostavno treba se mnogo sta promijeniti da bi BOSNA zaigrala na nekom velikom takmicenju!!!
Prvo uprava i oko uprave lesinari!!!
Ovom tima treba jos jedno 3-4 kvalitetna igraca da mozemo parirati ovim boljim repkama!!!
U odbranu nam treba 2 dobra igraca!!
Ostalo ce doci samo po sebi
Tako ste isto govorili i prije 30-ak sati,ljibili ste Cirine stope,sad ga isti ti pljuju!!!
Jednostavno treba se mnogo sta promijeniti da bi BOSNA zaigrala na nekom velikom takmicenju!!!
Prvo uprava i oko uprave lesinari!!!
Ovom tima treba jos jedno 3-4 kvalitetna igraca da mozemo parirati ovim boljim repkama!!!
U odbranu nam treba 2 dobra igraca!!
Ostalo ce doci samo po sebi

- Principatus
- Kontakt:
BHT
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gdje je onaj lik što se čuo sa Ibričićem pa nam je svima tvrdio da će Misimović igrati? Za širenje dezinformacija trebao bi dobiti ban.
FEDERER= KLOC
Da dodje Felix Magath cak bi i Muratovic letio po terenu.zehha je napisao/la:U pravu si , on je pokazao da zna raditi sa BiH igracima, ali kako ga platiti hebo teAdinjo je napisao/la:Palac gore za ovo druzeNoName je napisao/la:Felix je jedino rješenje. Mogli bi ga zvati i Fenix. Naći pare da ga se plati, donirat ćemo pare, bubrege i ostale organe, šta god treba.

Onih deset dana nasi bi reprezentativci fudbalsku loptu vidjeli samo kad budu igrali utakmicu, ostalo bi bili Bjalasnica, Jahorina, Igman tegovi na naogama i rukama i medicniske lopte.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bez_komentara
- Kontakt:
Pazi,ja vjerujem Bakiru.Principatus je napisao/la:Pa po sto je kraj clanka pun istine, bit ce sigurno i pocetak.Bez_komentara je napisao/la: ovaj dio koji citiras me apsolutno ne interesuje,bitan je onaj gore,s lovom.Kopirah cijeli clanak,tek tako bezveze.A cekacemo 60 minuta u ponedjeljak,pa cemo vidjet za lovu,a ko zna sta jos bude.Avdo Avdic i Bakir Hadziomerovic
U ponedjeljak nisu htjeli prikazati prilog o reprezentaciji,malverzacijama,onome sto se desavalo u Lisabonu,Ciri,svemu i svacemu.
Kazu:ne zelimo narusiti postojecu atmosferu koja je stvorena pred odlucujuce meceve.
Ispostovali su to.
Ali u sljedeci ponedjeljak,bice svasta.Stoga...
- Zenicajesampion
- Kontakt:
dobra emisija na BHT, Ciro, novinari Avdic i Sinan Sinanovic...jos neki gosti..super emisija...
Ciro ostario od sinoc 5 godina, bas mi ga je zao....
Ciro majstore !!!! Ljubomorne dushe mogu da ti p.....
Ciro ostario od sinoc 5 godina, bas mi ga je zao....
Ciro majstore !!!! Ljubomorne dushe mogu da ti p.....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Jako gotivim Džeku ali znate li šta me je jako zabolilo to što Hasagić nije bio kapiten ,ipak je on već dugi niz godina u reprezentaciji.
FEDERER= KLOC
Evo lika što si ga tražio, ja sam samo prenio riječi momka koji je dobar s Ibrom, bigaje, i ja samIker C je napisao/la:Gdje je onaj lik što se čuo sa Ibričićem pa nam je svima tvrdio da će Misimović igrati? Za širenje dezinformacija trebao bi dobiti ban.
povjerovao u to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.