Unicaja - Zaragoza 1
Milan - Napoli 1X
Paderborn daje gol
St. Louis - Chicago manje od 5.5 golova
Sarajevo - Leotar 1
Stuttgart daje gol
Kojeficijent : 6.20
SRETNO SVIMA

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala ti puno,care,definitivno cu izbjeci taj parWilly je napisao/la:Elvir me pitao za Almagra, ne znam zašto više nema njegovog posta.
Almagro bi mogao dobiti i blagi je favorit, ali kvota je nerealna (1.25). Da je barem 1.40 složio bih se da igraš taj par. Ovako bolje preskoči, nije Isner toliko loš igrač. Igra se na njegovom terenu, igra se kasno. Može biti kiša, pa da čekaš par do sutra. Ovako bolje nađi neki dvoznak fudbala, ponuda je bogata.
@arelinho, hvala prijatelju!bevanda4 je napisao/la:
@hamza tm87 što se formule tiče probaj ovako:
f. alonso 1. @4,00
(duel) vettel - alonso 2 @1,55
(duel) rajkonen - rosberg 1 @1,40
Willy je napisao/la: Newcastle je umoran od četvrtka nakon iscrpljujućeg susreta sa Benfikom. Igra sa konkurentom za ispadanje. Zbog pomenutog umora ne bih preporučio da se igra kec.
Srećno ko isprati.
gg3+ (za barcu) po meni najrealnija opcija.. a kvota 1,95 je primamljivija od 1,50Dex je napisao/la:Bil Barcu igro 2 i Reala 2, kvota primamljiva
Ja sam gledao tekmu do prije par minuta, čini mi se da su do tad tri bila, sva tri za City.ronaldo99 je napisao/la:gdje se moze vidjeti koliko ima kornera do sada na tekmi city - chelsea?
hmmm malo treba mi 12mandraX je napisao/la:Ja sam gledao tekmu do prije par minuta, čini mi se da su do tad tri bila, sva tri za City.ronaldo99 je napisao/la:gdje se moze vidjeti koliko ima kornera do sada na tekmi city - chelsea?
Ma to je bilo do 20-te minute, možda i prije.ronaldo99 je napisao/la:hmmm malo treba mi 12mandraX je napisao/la:Ja sam gledao tekmu do prije par minuta, čini mi se da su do tad tri bila, sva tri za City.ronaldo99 je napisao/la:gdje se moze vidjeti koliko ima kornera do sada na tekmi city - chelsea?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.