Let's agree to disagreeultrasstyle_tz je napisao/la:i ja sam ga branio do prije par mjeseci kad sam govorio da su on i Vidal najbolji box-to-box igraci na svijetu, i mrsko mi trazit te postove koliko sam ga i ja prvi dizao u nebesa, ali nazalost/na radost imam ocioko Vidala se nisam zaje.ao, oko Markizija haman da jesam.
Kasper ove sezone nije ni blizu na nivou prosle, a postoji milion meceva na kojim kao da nije ni igrao ( ne samo ove 2 protiv Bajerna gdje se nije sastavio sa loptom). trci on, al ko sto je i citav Juve trcao - uprazno. Pretrcali smo vise od Bajerna u oba meca, a njihova 2 igraca su uvijek oko naseg sa loptom, a mi 10 metara od Bajernovog igraca sa loptom nemamo nikog...mada slozio bih se nije sve do njega, ima i do Konteove amaterske taktike pa ljudi trce ko konji al dzaba, bez ikakvog smisla.
i ne idite u krajnost kakav tijago, olivera, vec Emerson, Davids, Desamp, Vijera, Konte, KamoraneziNedveda i Zidana ne zelim da vrijedjam tim usporedbama..smatrao sam i ja do prije par mjeseci da ce Markizio biti bolji i znacajniji igrac od Maura iako ne igraju istu poziciju, ili recimo Kontea ili Emersona, medjutim budimo realni
![]()
a da ja vas sad nesto pitam, po vama ko bi imao mjesto u onom pravom Juventusu, Modjijevom Juventusu od ovih igraca, u startnoj postavi.
Gigi, Giorgio, Barza, Vidal, Marcha, Licht. Al tesko je to rec jer smo igrali drugacijim mentalitetom i taktikom.