Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Ja sam simpatizer Dortmunda,za Barsu me limbo ...ono sto mi je zasmetalo je to sto kad ste saznali da ste dobili BvB vec ste poceli planirati finale i pojedini su cak podigli pehar hahahha a tolike godine po usima ,a ove imate jos manje sanse nego prethodnih godina..LenBias je napisao/la:naravno da nismo barca, mi smo ono sto barca kroz svoje citavo postojanje zeli da bude ali joj nikada nece poci za rukom, vjeciti maksimalno drugi klub spanije je barca, nista vise
tako je, sam sebi se smijimma_hz je napisao/la:Ja sam simpatizer Dortmunda,za Barsu me limbo ...ono sto mi je zasmetalo je to sto kad ste saznali da ste dobili BvB vec ste poceli planirati finale i pojedini su cak podigli pehar hahahha a tolike godine po usima ,a ove imate jos manje sanse nego prethodnih godina..LenBias je napisao/la:naravno da nismo barca, mi smo ono sto barca kroz svoje citavo postojanje zeli da bude ali joj nikada nece poci za rukom, vjeciti maksimalno drugi klub spanije je barca, nista vise

Svi ili da ne kazem svi ali mnogi poznaoci fudbala daju prednost Reala i ocekuju da prodje u finale a sto ti nezelis cuti ili nerazumijes tvoj problem. Zelim bvb sreci i nadam se da ce bolji otici dalje drag mi je klub ali mislim da ce ispasti sada da je Real u jacoj formi nego na pocetku sezone.mma_hz je napisao/la:Ja sam simpatizer Dortmunda,za Barsu me limbo ...ono sto mi je zasmetalo je to sto kad ste saznali da ste dobili BvB vec ste poceli planirati finale i pojedini su cak podigli pehar hahahha a tolike godine po usima ,a ove imate jos manje sanse nego prethodnih godina..LenBias je napisao/la:naravno da nismo barca, mi smo ono sto barca kroz svoje citavo postojanje zeli da bude ali joj nikada nece poci za rukom, vjeciti maksimalno drugi klub spanije je barca, nista vise
mma_hz je napisao/la:Naravno da je Real u ogromnoj predosti i da je veliki favorit,al postovi tipa..razvalicemo ih,poderat,nemaju sanse itd itd..su mi zasmetali pa se s pravompitam na kojim vi to rezultatima u LP posljednjih 10 godina temeljite te tvrdnje(pricam naravno o osvajanju iste,ne o polufinalima..)..hvala
![]()
Eee, nekad je s nama dijelio tugu radi ovolikog sušnog posta a vidi ga sada kako pričaCautinho je napisao/la:Mogu misliti frustracija,vise od 10 godina nisu osvojili LP,svake godine najavljuju tu Decimu,a najljuci rival im redovito osvaja natjecanja koje oni mogu samo zamisliti.
I da,zasutite vise.
Ne vidis dobroanonymousHD je napisao/la:Nisam vidio da je iko napisao takve postove ali nebitno. A po čemu to mi ne bi razvalili BVB, kakve to rezultate ima BVB u posljednjih 10 godina? Prvi put nakon 1421312312 godina igraju polufinale Lige prvaka, a ova ekipa Real Madrida igra svoje 3 uzastopno polufinale. Pucaju od snage, samopouzdanja nakon pobede nad Manchester Unitedom i Barcelonom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.