Ljudi gdje je klip water idiots, skinuli ga izgledadino lj je napisao/la:Daj ba raja otkacite ih vise,i njih i njihove komentare.Ima ona stara,vojska o skracenju,k.rva(pitar) o postenju.Neka pozovu Torabija,mozda im on i ona sveta vodica iz pivare pomognu da otkriju i raskrinkaju nase zavjere.
OVO JE NASA TEMA I PISITE O:ZELJI,MANIJACIMA,AMARU,ZOLI,HODZICU,SVIMA DRUGIMA IZ KLUBA JER OSTALI SU NEBITNU,PA SVI ZNATE ONU MI VOLIMO TEBE A DRUGE KO J..E.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ako ima ko zainteresovan za majicu uvijek uz tebe, neka se javi na PM
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sad salem prolic rece da na svakoj utakmici u premijer ligi bude po 6 sudaca a ja juce u bn nisam vidio 6 ili sam previse bio zanesen navijanjem. jel bilo 3 ili 5 sudaca ???
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 14 apr 2013, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
zavisi od utakmice, nekada je 6, nekada 3terabajt je napisao/la:Sad salem prolic rece da na svakoj utakmici u premijer ligi bude po 6 sudaca a ja juce u bn nisam vidio 6 ili sam previse bio zanesen navijanjem. jel bilo 3 ili 6 sudaca ???
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
na "derbi utakmicama" bi trebalo biti po 6 sudija. Eto i Sarajevo-Leotar postala derbi utakmicaterabajt je napisao/la:Sad salem prolic rece da na svakoj utakmici u premijer ligi bude po 6 sudaca a ja juce u bn nisam vidio 6 ili sam previse bio zanesen navijanjem. jel bilo 3 ili 5 sudaca ???
U bijeljini nije bilo 6 sudija juce , ja mislim.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Al ja ga razumi da na svakoj ima 6,posto za to pare dobijamo od uefe.AsharaK je napisao/la:zavisi od utakmice, nekada je 6, nekada 3terabajt je napisao/la:Sad salem prolic rece da na svakoj utakmici u premijer ligi bude po 6 sudaca a ja juce u bn nisam vidio 6 ili sam previse bio zanesen navijanjem. jel bilo 3 ili 6 sudaca ???
- Ultras1921
- Kontakt:
nikad nije troje sudaca, il je cetvero i sestero
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Kada se vec pravis pametan onda je ili cetvero ili sedmeroUltras1921 je napisao/la:nikad nije troje sudaca, il je cetvero i sestero
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Eto kako 7 ?MrHc je napisao/la:Kada se vec pravis pametan onda je ili cetvero ili sedmeroUltras1921 je napisao/la:nikad nije troje sudaca, il je cetvero i sestero
Sudija prekida utakmicu a protiv nas u i. sarajevu cijelu tekmu bile 2 zastave i nista.
Bilo je najmanje 5 zastava.terabajt je napisao/la:Sudija prekida utakmicu a protiv nas u i. sarajevu cijelu tekmu bile 2 zastave i nista.
Usput hvala ovom momcetu gore za ovaj klip.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sto se hvatate drugih tribina, ako se vec tako hvatate, sto se ne uhvatite tribine manchestera i arsenala ili nekog drugog velikog kluba sa punim stadionom, gdje fino niko ne pali baklju a dolazi u milion puta vecem broju i navija glasom i dlanom. treba zabraniti sve te zastave, samo boje kluba i zastave kluba i nista vise, i usput reci i nauciti djecu da ne kupuju dres manchester citija sa dzekinim broj, prvo sto je fuls, drugo sto ne igra city nego zeljo na grbavici i sto tako ne pomazu klubu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
utakmice koje su "derbi" imaju 6 sudija ja msmterabajt je napisao/la:Al ja ga razumi da na svakoj ima 6,posto za to pare dobijamo od uefe.AsharaK je napisao/la:zavisi od utakmice, nekada je 6, nekada 3terabajt je napisao/la:Sad salem prolic rece da na svakoj utakmici u premijer ligi bude po 6 sudaca a ja juce u bn nisam vidio 6 ili sam previse bio zanesen navijanjem. jel bilo 3 ili 6 sudaca ???
Ili te zezaju osnovi matematike malo...MrHc je napisao/la:Kada se vec pravis pametan onda je ili cetvero ili sedmeroUltras1921 je napisao/la:nikad nije troje sudaca, il je cetvero i sestero
Mes Que Un Club
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Bogi, Selimović, Jamak, Svraka i Bekrijalikusa je napisao/la:Bekrija i Svraka bi trebali bit spremni za Celik ?
ps. i veca mozda ako nije dobio 2 meca zbog crvenog
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 14 apr 2013, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
extrafedeltafrotta je napisao/la:Bogi, Selimović, Jamak, Svraka i Bekrijalikusa je napisao/la:Bekrija i Svraka bi trebali bit spremni za Celik ?
Željeznicar za život cijeli !
Eh ovako momci, pravim neki klip vezan za Zolu, potrebni su mi sve njegove "majstore"
Šalim se, potrebne su mi njegove slike, neki video gdje se vidi potez njegov i slično, ja sam gledo, al slabo sam šta našo :S
Hvala braćo
Šalim se, potrebne su mi njegove slike, neki video gdje se vidi potez njegov i slično, ja sam gledo, al slabo sam šta našo :S
Hvala braćo
[quote="likusa"]Bekrija i Svraka bi trebali bit spremni za Celik ?
Super samo koga izbaciti iz ovog tima .Hasanovic je standardan ,sjajno se uklopio sa Tomićem.po meni mnogo bolje nego sa Jamakom.Sredina pozadi nije trpila Zolino odsustvo sa Tomićem.I Bekrić i Svraka mi daju puno više kad im neko čuva leđa.Šta ako i Selimović bude ok što naravno priželjkujemo.Slatke ali nimalo jednostavne muke
Super samo koga izbaciti iz ovog tima .Hasanovic je standardan ,sjajno se uklopio sa Tomićem.po meni mnogo bolje nego sa Jamakom.Sredina pozadi nije trpila Zolino odsustvo sa Tomićem.I Bekrić i Svraka mi daju puno više kad im neko čuva leđa.Šta ako i Selimović bude ok što naravno priželjkujemo.Slatke ali nimalo jednostavne muke
Pa glavni - dva pomocna - dva ova dodatna - delegat i onaj sto ga savez salje da sve zaspisuje neam pojma kako se taj zovearelinho je napisao/la:Eto kako 7 ?MrHc je napisao/la:Kada se vec pravis pametan onda je ili cetvero ili sedmeroUltras1921 je napisao/la:nikad nije troje sudaca, il je cetvero i sestero
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: haklamas, kosuljaplava i 9 gostiju.