Da Švica je otišla na SP,da Slovenija je otišla na SP.pogledajte gdje igraju njihovi igrači,a gdje naši.Normalno da će svako dijete naših korjena sanjati da igraju za našu repku.Gledajući Džeku,Misketa,Pjanića,Ibiševića i ostale kako razvaljuju.Kako se za njima otimaju največi klubovi svijeta.Ok istina je da njih večina igra za mlađe selekcije tih zemalja,ali ipak kada bude trebalo zaigrati za A tim.Mislim da će dobro razmisliti za koga će igrati.I mislim da bi tu mogla prevagnuti naša repka.Pogotovo ako naši Zmajevi nastave sa dobrim igrama u kvalifikacijama,te naravno naši igrači po evropskim klubovima briljirati.Mali Hhajrović ili kako se već preziva irazio je želju da u budućnosti igra za nas.Mali je od ove sezone član Arsenala i samim time nije nikakav levat.onda onaj mali što igra u češkoj.što je trebao igrati za West Ham ali nije mogao jer nije imao nastupa za repku.momak je isto odbrambeni.tako da se ja za našu budučnost ne brinem.a tu su svakako i nade iz naše lige.Tipa Bilbije.sad što se tiće same grupe.volio bi izbječi ove repke.Španija,Italija,Engleska,Holandija,Turska,Francuska.Belgija, sve repke bivše Yuge,Azerbejdžan i Kazahstan
Španci,Englezi i Holandžani su prejaki za nas.sa njima nebi mogli igrati.Talijani uvijek imaju tu hebenu sreću da se provuku.pa zbog toga nebi njih.Francuze smo vidjeli svi.tj oni moraju proč pa makar se izbacilo i pola grupe.Turci i Belgijanci su Hebeni uvijek ma protiv koga igrali.Azerbejdžan i Kasahstan su fudbalski patuljci,ali patuljci koji svakome mogu otkinuti bod ili čak sva 3.tako da na njima mogu svi ili dobiti ili zahebati kvalifikacije.što se bivše Yuge tiće hem što nam ne leže,hem što bi bilo belaja i krvi do koljena
I za kraj.Mislim da će doći vrijeme kada će se govoriti da se ne može zamisliti prvenstvo bez Džeke i Pjanića.To su mladi momci.Momci pred kojima je sjajna budučnost.Samo ako ne budu imali problema sa povredama.Evo glave ako Pjanić ne bude najbolji igrač svijeta kada mu bude recimo 25-26 godina.Dok još sazrije.stekne iskustva
Zadnja izmjena:
TMovac, dana/u 20 nov 2009, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!