Niti je slavija kažnjena, niti je utakmica prekinuta da se skloni to !!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Sudija bio DANIJEL PAJIĆ -BIJELJINATHC je napisao/la:
Niti je slavija kažnjena, niti je utakmica prekinuta da se skloni to !!!
I HVO je branio ovu državu i to 1. dok se još nije osnovala Armija BiHbluemania je napisao/la:Nacionalizam ti zastava Armije BiH koja je branila državu i u kojoj su bili vojnici svih nacijavivaILchelik je napisao/la:STOP NACIONALIZMU !![]()
![]()
Bravo , sjedi dole i više se ne diži nikad
tako isto misli i prosjecni srbin, jer u njihovim glavama je ova zastava zlocinacka, djabe sto mi znamo sta i kako bilo u ovom gradu i drzavi. Ako se sad ne ukloni ovako cemo ici u krug samo, danas Sarajevo sutra Banja Luka.Ibisevic82 je napisao/la:Bolje izgubiti i titulu nego obraz i ponos.Da nije bilo ovih sa transparmenta nebi bilo ni nas.samocelik je napisao/la:Levati na šta će te titulu izgubit![]()
![]()
Ovaj drugi dio mog posta nije bio tebi upucen, nego kad sam htio da postavljam vidio sam da su neki drugi pisali prije mene....a znam **** ga ali dokad vise da se na nama kola lome......prosle godine mi u Lukavici jos nama hoce ljiljane.....justFlowFKZ je napisao/la:
Znas li zasto me citiras drug? I sta si ti shvatio uopste iz mog posta?
Ja podrzavam vasu navijacku skupinu, i nama se u Lukavici isto desilo pa nikom nista.
Mada evo, kazu 10 min i prekid, 3:0 za Leotar, sami sebi skacete u stomak. Zao mi je stvarno
Sudija srbin yebote, zar treba vise ista ?bluemania je napisao/la:Ma šta ce skidati trans Armije BiH![]()
![]()
![]()
![]()
zbog cega?? kome to smeta ?? koga to vrijeđa??
Odgovorite onda, hajde
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Laganini1986, nedimmmm1337, Vanja8 i 61 gost.