A inace C.Ronaldo je iz tvog zaseoka?maximusdecimus je napisao/la:iz istog razloga iz kojeg C.Ronaldo ne igra za Bosnu,znači ne pada mu na pametSapunaru28 je napisao/la: Ne trolam brate, nego pitam iskreno zasto on ne igra za nas kada je IZ BOSNEbježi tamo,troličino
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Husejinović danas odigrao drugo poluvrijeme dobro rastrčan veoma brz fino igrao i postigao lijep pogodak. Nadam se da će uspijet da svoj talenat sad da dokaže jer Dinamo mu može biti dobra odskočna daska .
Husejinovic odličan u drugom poluvremenu, vidi se da je dobro spreman, predobar go i kasnije jos bolji prodor u kojem je nanizao 4-5 igrača Intera i izbacio Brozovića u zicer poziciju, al ovaj fuli.
Evo go, jes da je snimak katastrofa...
[youtube][/youtube]
Evo go, jes da je snimak katastrofa...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 14 apr 2013, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Zavisi da li ce imati srece u kvalifikacijima za LP kao proslih sezona.Ipak mu je tu najveca reklama,ako odigra dobar mec ili napravi dobri poteza na tim tekmama.Mamic bi inace i Lazara utopio za masne pare.Zekoo je napisao/la:Husejinović danas odigrao drugo poluvrijeme dobro rastrčan veoma brz fino igrao i postigao lijep pogodak. Nadam se da će uspijet da svoj talenat sad da dokaže jer Dinamo mu može biti dobra odskočna daska .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sapunaru28 je napisao/la:Mozemo ga pozvati u reprezentaciju? Jeste CB koji nam trenutno fali
Husejinovic je fakat odlican dribler, nema puno takvih u modernom nogometu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
gledajte momci, mi cem orec jedno, a vi drugo i nikada se necemo slozit. ovo je sportski forum i na tome treba ostat. kada bi raspravljali o povijesti i politici onda bi mogli pricat o tome.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Rockefeller
- Kontakt:
Za mene je Pjanić kvalitetom prvi i pravi nasljednik Misimovića, a Husejnović stilom igre.Cartman je napisao/la:Husejinovic je fakat odlican dribler, nema puno takvih u modernom nogometu.
Nadam se da će Said svoje vrijeme u Dinamu iskoristiti i da će se opet vratiti u Bundesligu. Nije mu još kasno. Ima dobrih sedam sezona pred sobom.
Ovaj potez/gol na klipu je prava majstorija.
Fantastičan gol Husejinovića 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jos da mu kljuno da sansu od prve minute...ali mora igrat haliloviczizu1991 je napisao/la:Fantastičan gol Husejinovića
halilovic mora puno radit da bi dostigao nivo seniora jer ovo sto pokazuje je kriminalno. husejinovic pak mi se sviđa i drago mi je da je dosao u dinamo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nekako, kako se sva ta zbrka oko njega smirila, kao da je opao . Vidim da ti pratiš Dinamo .... @Lilard, kakva je inače situacija tamo ?
Kažeš također, mora Halilović igrat', jel uzrok toga što hoće Mamić da ga utopi pa zato, ili ?
Vidim i da si razočaran njegovim igrama ( Halilovićevim ), a također sam upratio po izmjenama, zadnjih par utakmica, da izlazi oko 60 - te minute Halilović, što svakako znači da ne zadovoljava
, da se teže ne izrazim
I za kraj, Husejinović, piše li se o njemu, kakav je na treninzima, i slično ? Neka uopštena slika, ako ti nije lijeno da napišeš molio bih ?
Kažeš također, mora Halilović igrat', jel uzrok toga što hoće Mamić da ga utopi pa zato, ili ?
Vidim i da si razočaran njegovim igrama ( Halilovićevim ), a također sam upratio po izmjenama, zadnjih par utakmica, da izlazi oko 60 - te minute Halilović, što svakako znači da ne zadovoljava
I za kraj, Husejinović, piše li se o njemu, kakav je na treninzima, i slično ? Neka uopštena slika, ako ti nije lijeno da napišeš molio bih ?
Nakon pobjede protiv Hajduka su iz Dinama izjavili da vec spremaju ekipu za sljedecu sezonu i dalju buducnost. Vjerovatno radi toga igraju Halilovic, Jedvaj i tako dalje stalno. Danas debitovao neki lik od 16 godina. A mozda bi im bilo pametnije da Halilovica manje koriste, da se ne istrosi momak. A mogao bi i izgubit samopouzdanja ako je istina da vrlo lose igra.
Halilović se previše "digao" nakon silnih natpisa u medijima kako je to "novi Dinamov Messi", "igrač koji vrijedi 30 mil.", onda cijele zbrke oko reprezentacija itd.
Ono što je pokazao u prvih par utakmica na seniorskom nivou je bilo vrlo dobro, čak i odlično, ali sve kasnije je bilo jako loše, ponekad i kriminalno.
Husejinovića svi hvale zbog odličnog driblinga i igre "1 na 1", ali mu kondicija još uvijek nije jača strana. Ako postane profesionalniji, mogao bi biti vrlo dobar igrač. Zbog Sammira i nedostatka kondicije ne igra više.
Ono što je pokazao u prvih par utakmica na seniorskom nivou je bilo vrlo dobro, čak i odlično, ali sve kasnije je bilo jako loše, ponekad i kriminalno.
Husejinovića svi hvale zbog odličnog driblinga i igre "1 na 1", ali mu kondicija još uvijek nije jača strana. Ako postane profesionalniji, mogao bi biti vrlo dobar igrač. Zbog Sammira i nedostatka kondicije ne igra više.
Rođen u Splitu (nisam Splićo), imam hrvatsko državljanstvo, hrvatsku rodovnicu, domovnicu, putovnicu i osobnu iskaznicu. Ništa više.Sapunaru28 je napisao/la: Ti siris fasizam kako mislis da si nesto sto nisi...
po cemu si hrvat osim religiji?
Al opet je dobro sredio liniju kakav je biosock56 je napisao/la:ali mu kondicija još uvijek nije jača strana
Volio bih da se hoće dovesti u red, jer bi na kraju krajeva i reprezentacija ( B&H ) mogla imati od njega velike koristi.
Meni izgleda da je baš zapeo i da se trudi. Valjda shvaća da je doveden praktički besplatno i da ga vrlo lako mogu nabiti nogom u guzicu ako ne zadovolji.zizu1991 je napisao/la:Al opet je dobro sredio liniju kakav je biosock56 je napisao/la:ali mu kondicija još uvijek nije jača strana![]()
Volio bih da se hoće dovesti u red, jer bi na kraju krajeva i reprezentacija ( B&H ) mogla imati od njega velike koristi.
Mozete li, molim vas, PREKINUTI OFFTOPIC, neke ovdje ne zanimaju ta djecija glupa preseravanja. Imate PPtamo radite šta hoćete, dajte bar malo poštovanja nekih osnovnih pravila foruma i malo pristojnosti.
Gledao sam cijelo drugo poluvrijeme Dinama jer me baš zanimalo kakav je Said, i izgleda da je konačno fizički spreman kako treba i ako bude pametan neće se on dugo zadržati u Dinamu, u medijima u HR ga još uvijek podcjenjuju, bar ovo koliko sam citao, ali, lik je fakat klasa za sebe i to je kamaru puta pokazao. Ima nesto sto niti jedan drugi igrac Dinama nema i što se rijetko viđa. Kažem, samo ako bude pametan... a valjda mu je dosta kafana..
Gledao sam cijelo drugo poluvrijeme Dinama jer me baš zanimalo kakav je Said, i izgleda da je konačno fizički spreman kako treba i ako bude pametan neće se on dugo zadržati u Dinamu, u medijima u HR ga još uvijek podcjenjuju, bar ovo koliko sam citao, ali, lik je fakat klasa za sebe i to je kamaru puta pokazao. Ima nesto sto niti jedan drugi igrac Dinama nema i što se rijetko viđa. Kažem, samo ako bude pametan... a valjda mu je dosta kafana..
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi ti ćorav, vidiš da je frajer igrao za naše mlađe kategorije i sad igra za Hrvatsku, znači samo smo mu koristili da ga Hrvati zapaze, kad se ustalio u Zagrebu i sad prešo u Werder on je normalno Hrvatski reprezentativac i ima već dosta nastupa za njih.Da je htio igrati za BIH ne bi mjenjao sportsko državljansto i prelazio u Hrvatsku repku, a mislim i da više nema pravo igrati za BIH, jer je već promjenio jednom reprezentacijuSapunaru28 je napisao/la:Pavlovic
Monolože banuj ga majke ti, ovo je onaj Armani 1000%
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Dobro, hvala Raulu da sad znam da ne moze igrati za nas.
I ne, nisam ja nikakav Armani, izvini ako to mislis.
I ne, nisam ja nikakav Armani, izvini ako to mislis.
Dobro si ga prokuzio.legenda reala je napisao/la:Jesi ti ćorav, vidiš da je frajer igrao za naše mlađe kategorije i sad igra za Hrvatsku, znači samo smo mu koristili da ga Hrvati zapaze, kad se ustalio u Zagrebu i sad prešo u Werder on je normalno Hrvatski reprezentativac i ima već dosta nastupa za njih.Da je htio igrati za BIH ne bi mjenjao sportsko državljansto i prelazio u Hrvatsku repku, a mislim i da više nema pravo igrati za BIH, jer je već promjenio jednom reprezentacijuSapunaru28 je napisao/la:Pavlovic![]()
Monolože banuj ga majke ti, ovo je onaj Armani 1000%
A mogao bi promjenit drzavljanstvo ponovo, onaj Kunic na primjer je prvo igrao za BiH, pa za Srbiju i evo sad opet za BiH. Mislim nece se desit u ovom slucaju, ali eto takva su pravila.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 18 gostiju.