Cekaj,kome se to iste stvari konstantno tolerisu ?alan ford 26 je napisao/la:Pa u tome i jest fora drug, rijec je o dvostrukim arsinima, Zeljo je kaznjen dvije tekme bez pubike zbog povika sa tribina, kojima nije mjesto nigdje a najmanje ne na sportskim terenima. I vecina Manijaka je podrzala tu kaznu u nadi da ce se tome konacno stat u kraj, al hoce u dunjama. Ljuti me i boli to sto se pocesto na jednim te istim kola lome a nikakvog efekta, samim tim sto se nekima iste stvari konstantno tolerisu.Devil je napisao/la:Toliko se tolerise da je i u Lukavici jednom prekinuta utakmica zbog zastave Srbije (dakle tada nije bio slucaj vojne zastave kao npr. zadnja utakmica Slavija-Zeljo),ili da je Leotar kaznjen zbog parole "Kosovo je Srbija" sa 2500 KM.alan ford 26 je napisao/la:Ne treba ni skinuti trans, dosta vise stoko, u rs-u se tolerisu fasisticko-nacionalisticka orgijanja i zastave agresora a u Sarajevu ne moze ni jedan trans koji nikoga ne vrijedja, mars vise u pm.
To govori o tome da su svi dobili instrkucije da se prekida utakmica samo je pitanje kako je ko sprovodi u delu. I pri tome po meni sudije za to nisu nadlezne,one su sudije za ono sto se desava na terenu i sve van granica terena po meni nije u njihovoj nadleznosti vec delegata utakmice. Jer za koji moj ce delegat tu da prima kes osim ako nece gledati sta se desava oko terena (ponajvise) jer za sudije postoji kontrolor sudjenja.![]()
Po meni sve se ovo treba prekidati i uklanjati,medjutim svako ima pravo na ljutnju dok god se ne ostvari neki kontinuitet u prekidu takvog ponasanja,ja u svakom slucaju ovo podrzavam i ovaj prekid ne treba da se veze niti za jedan drugi teren sirom BiH, i ne treba traziti da se to ne dogadja na Kosevu,vec treba traziti da se isto to primeni i u Lukavici i Banja Luci i Otoci,Gabeli i ne znam vec gde.
Po meni prica da su srpski klubovi povlasceni ili kako ih ovaj nazva bosnjacki mada ni te mi odrednice nisu jasne je po meni itekako klimava i mogla bi se na razne nacine oboriti...
Glavni razlog po meni u svemu tome vidim u nesposobnosti onih koji brinu o desavanjima na utakmici,dakle delegatima a zatim i sudijama. Smatram da je glavni problem u samoj neobucenosti tih lica i da na tome mora jos da se radi. Pa utakmicu u Lukavici je svirao Pajic ako se ne varam,jedan od da ne ogresim dusu ali najlosijih sudija u ligi,dok ovu sada svira Valjic koji je po meni uz Aleckovica i jos par njih ponajbolji sudija u ligi sto su mi i rekli neki drugi ljudi vezani za BiH fudbal mnogo vise.Dakle u tom pravcu treba ici. Savezu i ligi je zinulo za pare, besparica je jbg,BiH jos uvek nije na SP samim tim nije ni taj kes stigao tako da bi oni najradije voleli da mogu kako svih 16 klubova kazniti sa po 10-ak hiljada svako kolo i da budu svi sretni.
Sad ne znam i koliko je to istina ali tako su mi rekli, oni kvalifikacioni turniri sto se igraju u Lukavici,te u17 te u19 te zene, Slavija iako joj nominalno pripada nekog kesa od toga, (oko 10-ak hiljada po turniru od saveza) nista nije videla jer je to otislo na kazne u savez.Tacnije oni su to samo tako kompenzovali.