FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="likusa"]Bekrija i Svraka bi trebali bit spremni za Celik ?
Super samo koga izbaciti iz ovog tima .Hasanovic je standardan ,sjajno se uklopio sa Tomićem.po meni mnogo bolje nego sa Jamakom.Sredina pozadi nije trpila Zolino odsustvo sa Tomićem.I Bekrić i Svraka mi daju puno više kad im neko čuva leđa.Šta ako i Selimović bude ok što naravno priželjkujemo.Slatke ali nimalo jednostavne muke
Super samo koga izbaciti iz ovog tima .Hasanovic je standardan ,sjajno se uklopio sa Tomićem.po meni mnogo bolje nego sa Jamakom.Sredina pozadi nije trpila Zolino odsustvo sa Tomićem.I Bekrić i Svraka mi daju puno više kad im neko čuva leđa.Šta ako i Selimović bude ok što naravno priželjkujemo.Slatke ali nimalo jednostavne muke
Pa glavni - dva pomocna - dva ova dodatna - delegat i onaj sto ga savez salje da sve zaspisuje neam pojma kako se taj zovearelinho je napisao/la:Eto kako 7 ?MrHc je napisao/la:Kada se vec pravis pametan onda je ili cetvero ili sedmeroUltras1921 je napisao/la:nikad nije troje sudaca, il je cetvero i sestero

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
I pored toliko povreda jaka konkurencija iz kola u kolo iskoci neko novo ime,Hodzic,Hasanovic pa Tomic, a i E.Colic je sumnjivreks je napisao/la:likusa je napisao/la:Bekrija i Svraka bi trebali bit spremni za Celik ?

SLOBODA NAVIJAČIMA
+6 

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jos sljedece kolo kone gostuju Sirokom a mi docekujemo Celik.gavran je napisao/la:+6
+ 9 i kraj price.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Za rezultat me iskreno briga k'o i za onaj naš sa Zrinjskim. Ovo je prevršilo svaku mjeru.gavran je napisao/la:+6
i ovako je kraj borbe...+6 je prevelika prednost, a sarajevo igra ocajno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
jako ugodna vece i temperaturagavran je napisao/la:+6

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Neka ne treba se opustati, ona dva boda protiv zrinjskog nismo smjeli posijati,al nikako.... idemo sad celik uzeti i onda u prijedor da ovjerimo titulu i na derbi uci maksimalno rastereceno i pobjediti ubjedljivo... VOLIM TE ŽELJO
Ja sam ipak misljenja da su se pitari potajno uplasili boje dresova Leotara koji je tu negdje sa Zeljeznicarom. Tako da je i bod bio vrh u ovoj utakmici...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kako ste vi bezobrazni pa sredili ste da se prekine utakmica na Koševu i da oni ne mogu pobijediti malog Leotara,sram da vas bude
šalu na stranu(moro sam malo prcat vaše komšinke jer nisu ništa drugo zaslužili) čestitke na tituli ovdje je sve jasno.Vi polako ali sigurno koračate ka vrhu Sarajevo može biti sretno ako završi drugo na tabeli.Želim vam na ljeto puno uspjeha u evropi ali isto tako vam želim poraz u slijedećem kolu.Čak i kad bi izgubili od nas slijedećeg vikenda i dalje bi ostali na +6 jer nevjerujem da Sarajevo moze uzet bod Širokom.Vidimo se uskoro 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Iduce kolo moramo otic na +9 ili bar +8 pa da zavrsimo pricu sto se lige tice i da se psihicki spremamo za Kup. Previse smo se opustili ove godine, od iduce sezone moramo u prvih 20 kola rjesit pitanje prvaka. Amare il nesto mijenjaj il odlazi!
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 14 apr 2013, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
hocemo li sad pred vjecnu vatru ili da sacekamo da opcimo sa komsinicama 

bezveze nam se ulizujes, primicete tricu na Grbavicisamocelik je napisao/la:Kako ste vi bezobrazni pa sredili ste da se prekine utakmica na Koševu i da oni ne mogu pobijediti malog Leotara,sram da vas bude![]()
![]()
šalu na stranu(moro sam malo prcat vaše komšinke jer nisu ništa drugo zaslužili) čestitke na tituli ovdje je sve jasno.Vi polako ali sigurno koračate ka vrhu Sarajevo može biti sretno ako završi drugo na tabeli.Želim vam na ljeto puno uspjeha u evropi ali isto tako vam želim poraz u slijedećem kolu.Čak i kad bi izgubili od nas slijedećeg vikenda i dalje bi ostali na +6 jer nevjerujem da Sarajevo moze uzet bod Širokom.Vidimo se uskoro

salim se, titula je nasa, to smo svi znali nakon pobjede protiv sirokog u zadnjem kolu jesenjeg dijela, nazalost, neki su tek sad skontali ko vlada ovom drzavom

FKŽ !
............Zeman je napisao/la:
Braća
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 14 apr 2013, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Valjda ce Gredic nesto srediti da konacno proslavimo kako treba te silne trofejepinki je napisao/la:hocemo li sad pred vjecnu vatru ili da sacekamo da opcimo sa komsinicama

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Necu te citirat sad fino izbrisi ovo i ti terabajt...Zeman je napisao/la: Braća
Zar nismo braća?terabajt je napisao/la:Glup si ko krampa.Zeman je napisao/la:
Braća
NAPRIJED NARODE!
" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Eh ovako momci, pravim neki klip vezan za Zolu, potrebni su mi sve njegove "majstore"![]()
Šalim se, potrebne su mi njegove slike, neki video gdje se vidi potez njegov i slično, ja sam gledo, al slabo sam šta našo :S
Hvala braćo
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.