FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zbogom titulo! Cestitam FK Zeljeznicar na novoj tituli i zelim im svu srecu u Kupu BiH,mi se okrecemo starim pricama gdje pobjedimo u prvih pet kola i onda ne mozemo u iducim utakmicama dva pasa sastaviti.Nije ovdje stvar do trenera ni do uprave jednostavno imamo lose igrace! Ozbiljno razmisliti u buducnosti i do rkaja igrati sa juniorima da uhodamo tim i iduce sezone sa njima pokusati nesto napraviti od ovih prekaljenih otpadaka nema kruha nikakvog.Pozdrav i ne klonimo duhom,navikli smo da nista ne osvajamo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Само Борац
- Kontakt:
Misliš na onu iz 2003 ?terabajt je napisao/la:A jel borac dobio kaznu za skandiranje noz zica srebrenica za sto ima i video dokaz na utakmici protiv zelje ???' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
Ma politiku van sporta!
Izbjegavanje najvećeg problema je u najmanju ruku čudno?Sarajevo je mrtvi prosjek,nijedan se igrač posebno ne izdvaja,osim donekle Hadžića,umišljenu zvijezdu Suljića "Očekujem Sušićev poziv" pa halooooo eee!!
Bilo bi glupo reći da je onaj prekid više Leotaru odgovarao.
Izbjegavanje najvećeg problema je u najmanju ruku čudno?Sarajevo je mrtvi prosjek,nijedan se igrač posebno ne izdvaja,osim donekle Hadžića,umišljenu zvijezdu Suljića "Očekujem Sušićev poziv" pa halooooo eee!!
Bilo bi glupo reći da je onaj prekid više Leotaru odgovarao.
jedino da su odali pocast ubijenim albancima, nad njima je vrseno etnicko ciscenje, sto sumnjam da su uradili' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
jedina je razlika sto kosovo nema nikakve veze sa BiH a armija BiH ima itekakve veze' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
odavanje pocasti vojsci jedne drzave nebi trebalo zaustavljati utakmicu i ocekujem da oni .ebili u upravi malenog kluba odreaguju i zatraze kazne kako za leotar tako i za sudiju koji je zaustavio utakmicu
nisam siguran moze li ista nsbih al moze fifa u vezi web stranice leotara... pod hitno odreagovati
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nije jos nista gotovoSabinho je napisao/la:Zbogom titulo! Cestitam FK Zeljeznicar na novoj tituli i zelim im svu srecu u Kupu BiH,mi se okrecemo starim pricama gdje pobjedimo u prvih pet kola i onda ne mozemo u iducim utakmicama dva pasa sastaviti.Nije ovdje stvar do trenera ni do uprave jednostavno imamo lose igrace! Ozbiljno razmisliti u buducnosti i do rkaja igrati sa juniorima da uhodamo tim i iduce sezone sa njima pokusati nesto napraviti od ovih prekaljenih otpadaka nema kruha nikakvog.Pozdrav i ne klonimo duhom,navikli smo da nista ne osvajamo.
al mi husref nije jasan uvodi torlaka, pored krila, mladog i brzog hrelje, to je po meni greska, no nek se on a i vi bavite time, pozz
ps. sramite se http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3155_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 14 apr 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Komsije respekt za transparent znate da se slazemo u tim stvarima.
Ali sto se tice igre stvatno ste losi, ne cudi me los rezulat sa Gradinom.
Ali sto se tice igre stvatno ste losi, ne cudi me los rezulat sa Gradinom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jos jedan kiks i mozemo ocekivati Husrefe odlazifedeltafrotta je napisao/la:nije jos nista gotovoSabinho je napisao/la:Zbogom titulo! Cestitam FK Zeljeznicar na novoj tituli i zelim im svu srecu u Kupu BiH,mi se okrecemo starim pricama gdje pobjedimo u prvih pet kola i onda ne mozemo u iducim utakmicama dva pasa sastaviti.Nije ovdje stvar do trenera ni do uprave jednostavno imamo lose igrace! Ozbiljno razmisliti u buducnosti i do rkaja igrati sa juniorima da uhodamo tim i iduce sezone sa njima pokusati nesto napraviti od ovih prekaljenih otpadaka nema kruha nikakvog.Pozdrav i ne klonimo duhom,navikli smo da nista ne osvajamo.![]()
al mi husref nije jasan uvodi torlaka, pored krila, mladog i brzog hrelje, to je po meni greska, no nek se on a i vi bavite time, pozz
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ne nego ovu zadnju ,vidim nisi upoznat posto to vasi mediji nisu ni pominjali. Kad nadjem poslacu ti' & je napisao/la:Misliš na onu iz 2003 ?terabajt je napisao/la:A jel borac dobio kaznu za skandiranje noz zica srebrenica za sto ima i video dokaz na utakmici protiv zelje ???' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
- Neutralan88
- Kontakt:
Volim Želju zbog parole "ubij ubij ubij s*****"
a volim i Sarajevo zbog parole Armije BIH
kako god okrenete, titula ide u Bosnu što je najvažnije od svega
a volim i Sarajevo zbog parole Armije BIH
odoste predaleko protjerivani su i protjerani i srbi s Kosova, sve u svemu ako je pocetak obracuna sa politckim parolama podrzavam, portal i stadion se ne moze porediti.
Boli va ba briga bar je Said zabio.
Boli va ba briga bar je Said zabio.
Neutralan88 je napisao/la:Volim Želju zbog parole "ubij ubij ubij s*****"
a volim i Sarajevo zbog parole Armije BIH![]()
a sta, Hercegovina ili republika srpska nisu u Bosni ?
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 14 apr 2013, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Sta je s ovim Husfrefom
Kakva je ono izmjena hebo te
Sretno vam u borbi za evropu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Neutralan88
- Kontakt:
trenutno nisu, barem RS je daleko od toga (nažalost) jesu na mapi samo jbgTeaM87 je napisao/la:Neutralan88 je napisao/la:Volim Želju zbog parole "ubij ubij ubij s*****"
a volim i Sarajevo zbog parole Armije BIH![]()
a sta, Hercegovina ili republika srpska nisu u Bosni ?
parola kupujmo domace treba se pratiti svako nek izbjegava proizvode njihove i ništiš ih
-
Само Борац
- Kontakt:
Da,da sad sam se sjetio jeste jedna manja grupa na zapadu ,ali gledaj ja to ne podržavam i ne može 30-40 ljudi da baci sjenu na 5000-6000 koliko je bilo na stadionu ! Sportski pozdrav.terabajt je napisao/la:A jel borac dobio kaznu za skandiranje noz zica srebrenica za sto ima i video dokaz na utakmici protiv zelje ???' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
Prijatelju gotovo je treba biti realan,tu nema nikakve dileme. Imamo jako tezak raspored i Zeljeznicar je na plus 6,da mo uzeli ovo i u Srebreniku imali bi se cemu nadati ali sa danasnjom sramotom svakako ne.Igraci koji su predtavljeni kao "pojacanja" su vise pojacali Zeljeznicar nego nas.ennis je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:nije jos nista gotovoSabinho je napisao/la:Zbogom titulo! Cestitam FK Zeljeznicar na novoj tituli i zelim im svu srecu u Kupu BiH,mi se okrecemo starim pricama gdje pobjedimo u prvih pet kola i onda ne mozemo u iducim utakmicama dva pasa sastaviti.Nije ovdje stvar do trenera ni do uprave jednostavno imamo lose igrace! Ozbiljno razmisliti u buducnosti i do rkaja igrati sa juniorima da uhodamo tim i iduce sezone sa njima pokusati nesto napraviti od ovih prekaljenih otpadaka nema kruha nikakvog.Pozdrav i ne klonimo duhom,navikli smo da nista ne osvajamo.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
kaze husref selimovicu
kupujmo domace(bodove)
kupujmo domace(bodove)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Da se sve sudije ponašaju kao ovaj danas sve bi bilo o.k!
-
Само Борац
- Kontakt:
Ne pravi se pametan molim te ,jer očigledno nisi !!! Nekoliko klikova na Guglu može da riješi tvoju ne obrazovanostanelpik je napisao/la:jedino da su odali pocast ubijenim albancima, nad njima je vrseno etnicko ciscenje, sto sumnjam da su uradili' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
ne kazem ja nista za tih 5 000 nego da je borac trebao biti kaznjen za to,o tome se govori. Lijep pozz i tebi.' & je napisao/la:Da,da sad sam se sjetio jeste jedna manja grupa na zapadu ,ali gledaj ja to ne podržavam i ne može 30-40 ljudi da baci sjenu na 5000-6000 koliko je bilo na stadionu ! Sportski pozdrav.terabajt je napisao/la:A jel borac dobio kaznu za skandiranje noz zica srebrenica za sto ima i video dokaz na utakmici protiv zelje ???' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.