AjsKjub je napisao/la:Ako je tako onda...
KAMON CELSI KAMON CELSI
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko sto ovaj gore rece, KAMON CELSI
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Yebo ja sve svoje ako lescott ne udje do kraja..
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Bitno je da su tu yaya, barry i javi garcia, a za ostalo cemo lako
hahah evo ga ulazi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
mancini oo, mancini ooPapastathopoulos je napisao/la:Bitno je da su tu yaya, barry i javi garcia, a za ostalo cemo lako
I sta je problem? Jesu li pobjedili?Papastathopoulos je napisao/la:mancini oo, mancini ooPapastathopoulos je napisao/la:Bitno je da su tu yaya, barry i javi garcia, a za ostalo cemo lako
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Inace dvije utakmice gdje su pobjedili najbolje ekipe lige, uz sam City. Dzeko ne moze da igra ispred Aguera i Teveza, to je jednostavno.bivsi je napisao/la:nije dobro...zabar ne uvodi Dzeku vec drugu utakmicu...ako nebude igrao do kraja sezone nece valjat za reprezentaciju...zabaru..p ti m...
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da, 2:1..nasri i aguero dali golove..znas li da edin nije igrao ?Cartman je napisao/la:I sta je problem? Jesu li pobjedili?Papastathopoulos je napisao/la:mancini oo, mancini ooPapastathopoulos je napisao/la:Bitno je da su tu yaya, barry i javi garcia, a za ostalo cemo lako
Mancini nece dobiti otkaz, taktika se nece mjenjati, cak traze i nove napadace.
Edin treba reci javno da je nezadovoljan, i na taj nacin privuci par klubova.
Edin isto treba da prihvati manju platu.
Da bi ga raja vise mogla gledati na tv-u,jelde.Hase10 je napisao/la:Vrijeme je da nas Edin ide dalje!
Uvijek su mi bili nesimpaticni oni u kafanama sto ''placaju ceh tudzim novcanikom''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma boli mene ljevo mudo sta ti mislis. ja kazem sta je bolje po njega i nasu repku.harishp je napisao/la:Da bi ga raja vise mogla gledati na tv-u,jelde.Hase10 je napisao/la:Vrijeme je da nas Edin ide dalje!
Uvijek su mi bili nesimpaticni oni u kafanama sto ''placaju ceh tudzim novcanikom''
I njega zabole kao i mene pogotovo kad neko tek onako zbog cejfa,skrese koji milion godisnje.Ne pricamo o liramaHase10 je napisao/la:ma boli mene ljevo mudo sta ti mislis. ja kazem sta je bolje po njega i nasu repku.harishp je napisao/la:Da bi ga raja vise mogla gledati na tv-u,jelde.Hase10 je napisao/la:Vrijeme je da nas Edin ide dalje!
Jer niko mu ne garantuje da ce i u drugim klubovima biti nezamjenjiv.Ima mancinija koliko hoces.
Tako da uopste nije sigurno da li bi bilo bolje po njega i repku
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
nekelegenda reala je napisao/la:Bil se vi odrekli 100 maraka plate tek onako, nije lud jbt da polovi platu i ide u neki pišljivi Dortmund, ako ne može u Milan,Real.Barcu,Juve,Bayern i sl. nek i ne ide nigdje iz Citya čuj da ide u neke Napolie i Dortmunde, to je van svake pameti, mogo je onda komotno cijelu karijeru ostati u Wolfsburgu
Najbolje mu je da sada predje u Dortmund,za 5-6 mil na 4 godine. Izbalansira se ovo sa platom kad se sve sabere, to je recimo oko 20-25 mil za 4 godine.(plus sto nece proposti kao igrac i moze napraviti jos neki kvalitetan transfer). A ako ostane jos 2 godine u Shity-u zaradit ce takodjer oko 20-25 mil,, samo sto se posljije tog ugovora moze pozdraviti sa karijerom,jer ce propasti kao grcka( potopio je grke)
Edin isto treba da prihvati manju platu.[/quote]
Da bi ga raja vise mogla gledati na tv-u,jelde.
Uvijek su mi bili nesimpaticni oni u kafanama sto ''placaju ceh tudzim novcanikom''[/quote]
ma boli mene ljevo mudo sta ti mislis. ja kazem sta je bolje po njega i nasu repku.[/quote]
I njega zabole kao i mene pogotovo kad neko tek onako zbog cejfa,skrese koji milion godisnje.Ne pricamo o lirama
Jer niko mu ne garantuje da ce i u drugim klubovima biti nezamjenjiv.Ima mancinija koliko hoces.
Tako da uopste nije sigurno da li bi bilo bolje po njega i repku[/quote]
Bolje je da igra stalno(za repku)to i pape uvjek govori,,,,a to u City-u nije slucaj.
Trenutno korisnika/ca: AjsKjub, ANamelessGhoul, BaiMai, Beduin, Biscione, Brokula, Cautinho, CudanLik, darker10, DUVNO1921, Faraon iz Visokog, Fudbalbr1, Fudo, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Gunner4, HariTz, harko35, Jabroni, jasmin10, karajlo, legendarnadruga, LenyYoro15, lol89, LondonBlues, M1k3y, Marsiano, miguelramos, MikiPirs, mk1008, Muumii, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, omanovski, Pensioner26, Poligon10, prijeratni mangup, Proximic, PSV, RaZuti, RobijasiZenica1988, SanaBosna, Shevko, Smaja, StevieG8, Sveti, VensanKasel, wanakis, Zglavkar, zikerrz21 i 464 gosta.