Normalni ljudi znaju sta je VRS , a sta ARBiH

... to se potvrdjuje svakog dana i u Hag-u (osim ako ne mislite da je to "zavera celog sveta protiv nevinog srpskog naroda") , ali i ja mislim da je OK ovo sto se dogodilo (skidanje transparenta) .... jednostavno mi moramo krenuti u borbu protiv fasizma na stadionima i moramo tu dati neke (nevine) zrtve , i mi trebamo biti prvi (Bosnjaci i svi oni koji vole BiH) jer nece sigurno to biti oni iz Banja Luke ili zapadnog Mostara

....
Ako je zabrana ratnih zastava ARBIH (koju koliko god ja volio) cijena da se na stadionima prestane sa "Noz , zica ...." i sa slikama haskih spodoba i da se djeca iz Banja Luke ili Mostara ne uce tome od prvog dolaska na stadion , ja sam za to da se plati ta cijena ....
P.S. ali budnim okom gledati sljedece kolo , ni na JEDNOM stadionu se ne smije pojaviti nista van pravila , jer sada kada je skinuto u sred Sarajeva na kosevu , onda se ima i vise nego jak razlog da se u tome ustraje do kraja bilo gdje
P.S.S Sto se tice utakmice , navijaci Sarajeva se stvarno sramote sa tim pricama o Zelji , Osimu itd .... pa onakva igra ne zasluzuje opstanak u ligi , a ne titulu - a ovi se brinu o porodici Osim

....wtf !