Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la zizu1991 » 10 apr 2013, 22:25

bhsport je napisao/la:Po cemu nije? Igra standardno, nosilac je ekipe, fizicki je spreman, znanje i iskustvo ima.
Normalno da će igrati standardno kada je uz Misketa najplaćeniji igrač u ekipi, nije, njih nosi Miske, i hrani ovoga loptama. Znanje mu neko drugi treba ocijeniti, a iskustvo se stiče sa godinama, mogli smo i Velagića iz Veleža pozvati, šta ima veze, taman je završio karijeru, ima nešto više od pola godine.
bhsport je napisao/la:Hoces da kazes da su Svraka, Ibricic, Vrsajevic materijal za repku pa da se zovu?
Zašto pominješ igrače koji uopšte ne konkurišu za mjesto, za koje konkuriše Muslimović, nijedan od njih ne može odgovoriti zadacima koji su dati jednom centarforu.
bhsport je napisao/la:Zlatan u klubu i u repki je uvijek davao 100%, ne kontam te kada kazes da nije za repku.
Ginuli su i ostali, a uvijek se znalo ko ima znanje, a ko to isto nadomješta požrtvovanošću.

Misliš da ne bi ginuo Fajić za repku kada bi ga se pozvalo, uostalom, da ponovim još jednom, Fajić igra u boljem klubu, ima bolju statistiku, jače utakmice, nije jedan od igrača koji je jedan od najplaćenijih u Mariboru, pa se opet utrpao u prvih 11 svojim radom, i znanjem.

Ostavimo na stranu emocije prema nekom igraču, ja njega izuzetno cijenim, al, on je na zalasku karijere, i ako hoćemo nekog igrača Zlatanovog profila, bolje je u ovom slučaju pozvati mlađeg, koji sigurno nimalo ne zaostaje kvalitetom igrom brojki od ovoga. Čak šta više
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 apr 2013, 22:32

zizu1991 je napisao/la:[

Zašto pominješ igrače koji uopšte ne konkurišu za mjesto, za koje konkuriše Muslimović, nijedan od njih ne može odgovoriti zadacima koji su dati jednom centarforu.
Poenta price! Ibricic je legitimni kandidat za tog treceg spica, kao i Visca i Vrsajevic.
Izgleda oko Muslimovica se necemo sloziti, zato je najbolje prekinuti diskusiju, idemo u razlicitim smjerovima.

I ja sam za to da se da mjesto mladjim, Bilbija, Djuric, Mahmutovic, ali u nedostatku forme stari lisac moze posluziti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 apr 2013, 22:34

Jeste kod Papeta, al ako bi tražili pravoga centarfora, kao zamjenu Vedi ili Džeki, prvi pik po mojoj slobodnoj procijeni je definitivno Fajić, a razloge koji su i više nego objektivni sam naveo u prethodnom postu.

Višća i Vršajević ne mogu da igraju špica, jedino polušpica, isto tako i Ibričić, nikada ne bi mogao da igra ono što se zahtjeva od pravog špica. Replay.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 apr 2013, 22:39

bhsport je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Zasto izdvajas par utakmica, a ne citave sezone? Imao je jedan odlican period za repku, dobar je i borac i to zamaze oci ljudima. Nije vise igrac za repku.
Po cemu nije? Igra standardno, nosilac je ekipe, fizicki je spreman, znanje i iskustvo ima.
Hoces da kazes da su Svraka, Ibricic, Vrsajevic materijal za repku pa da se zovu?
Zlatan u klubu i u repki je uvijek davao 100%, ne kontam te kada kazes da nije za repku.
Zlatan kakaav je da je, moze uci zadnjih 25 minuta i napraviti preokret.
Kakve veze Ibricic, Svraka i Vrsajevic imaju s njim? Ne igraju istu poziciju, i da, mislim da je u ovom trenutku Ibricic i bolji i korisniji od Zlatana Muslimovica koji igra u Kini. Zasto nije mogao nac klub u Evropi 6 mjeseci? Zasto? Zato sto je igrao lose u Grckoj vec duze vrijeme prije toga i otisao je u Kinu. Neki ovdje ismijavaju Ibricica koji standardno igra za 4. klub u Turskoj ligi, a lik koji je pola godine bio bez kluba i sad igra u yebenoj Kini se dize u nebesa. Logika na nivou.

Bolje je dat priliku mladjim igracima kao trecem napadacu, svakako nece puno igrat. Susic je to za Ibricica izjavio da moze igrat napadaca, naravno da nije mislio kao cistog centarfora poput Vede ili Dzeke, nego da igra malo iza jednog od njih dvojice. A to se dosad svakako nijednom nije desilo. Moguce da je to rekao i da se rijesi novinara i price o trecem napadacu.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 10 apr 2013, 22:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 apr 2013, 22:42

Ibricic nema mjesta na svojoj poziciji pa ajd moze gdje nemamoo dobru zamjenu :)

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 14 apr 2013, 14:52

Muslimović je treći napadač po kvaliteti.Jedini može kvalitetno odgovoriti u slučaju ozljede Džeke i Ibiševića.Fajić je četvrti i osjetno slabiji od Muslimovića.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 apr 2013, 20:33

Tako je, zato i nije našao angažman u Europi, nego je otišao u Kinu, i također se odlučio za Kinu zato što je računao da bi ga se moglo pozvati nekada iz Kine, jer ipak, on je vrhunski napadač.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 apr 2013, 22:29

zizu1991 je napisao/la:Tako je, zato i nije našao angažman u Europi, nego je otišao u Kinu, i također se odlučio za Kinu zato što je računao da bi ga se moglo pozvati nekada iz Kine, jer ipak, on je vrhunski napadač.
Isto ko i Drogba jel de, pa mu dodijala Kina :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 apr 2013, 22:52

Samo što ovom našem, jel de, nikako da dodije.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 14 apr 2013, 23:04

Ja shvatam da neko simpatise Zlatana,neko ne,medjutim njegov rad i trud za reprezentaciju BiH niko ne moze nikad izbrisat.Medjutim zelim skrenuti paznju na jednu stvar.Ne mogu uopste shvatit koliki ti treba biti koeficijent inteligencije da zivis u jednoj rupetini kao sto je BiH,a pljujes po jednoj zemlji koja se zove Kina :o

To sto ti kupis neki proizvod u Kineskoj radnji jer si bijeda i nemas para da kupis isti taj proizvod,ali vece kvalitete znaci da su oni pametniji od tebe,na vrijeme su razvili biznis i zaradjuju na tebi.Ali Bosnjo uvijek misli da je najpametniji pa i ovdje,on misli da Kinez ne zna napravit nesto kvalitetno a sva mu tehnika u kuci koja traje godinama iz Kine.Znam da ima off topica,ali pljuvat po Kini i njihovom sportu,disciplinu,zalaganju,pa to moze samo luda glava :oops:

Pa vise volim gledat Zlatana kako trci po Aziji,nego Dzeku koji navija po Evropi :!:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 apr 2013, 23:13

Inteligencija u inovaciji, ekonomiji, razvoju industrije, nema nikakve veze sa inteligencijom, i razvojem u sportu.
Ja njihovu ligu ne obezvrijeđivam, to rade činjenice koje kažu da igrači / strani igrači koji odu tamo da igraju su :

- ili na zalasku karijere pa žele da zarade novac

- ili pod 2 ( pogledati ono pod 1 )

Oni svoju ligu žele učiniti privlačnom sa dovođenjem zvijezda koje su na zalasku karijere i ništa više.
Ja neću reći da ta liga nema potencijal da se na kraju izrodi u nešto veliko, ali trenutni fakti kažu da je se ne treba uzimati za ozbiljno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 apr 2013, 23:20

Kad neko ima obraza uporedjivat Muslimovica sa Misimovicem, ili cak Drogbom. :oops:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 apr 2013, 08:57

Cartman je napisao/la:Kad neko ima obraza uporedjivat Muslimovica sa Misimovicem, ili cak Drogbom. :oops:
Stvarno si tezak lik do bola, ocito ne mirises Zlatana i to je to.
Osporavas mu krv i znoj sto je svaki put dao za repku, sto nikad nije radio incidente i sto je bio maksimalno korektan.
Reko sam kad si omalovazao Kinu, da je i Drogba otisao tamo, pa evo i Miske, pa igra ko doksa, bitno je samo da je fizicki spreman a ako si primjetio Miske je spreman ko u najboljim danima u Wolfsburgu, dok i Zlaja trci ko sat.
Znanje ima i ima snagu za makar poluvrijeme.
Sto se tice kineske i nase lige isto smijesno za porediti, igraci su sigurno fizicki spremniji, tereni su kud i kamo bolji, infrastruktura da ne pricam.
Jasno mi je da ga ne simpatises, ali smanji malo pljuvanje po covjeku koji je bio bez incidenta u repki.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 06 maj 2013, 23:11

Gledam malo prije golove za Paok pogotovo onaj protiv Fenera mi je bio vrhunac i ono trcanje i stavljanje dresa na zastavicu :D :D zapazih da su mu grci dali nadimak "Alani" zna li neko prevod tog :?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 maj 2013, 23:17

Ubica malih okastih... :mrgreen:

Dobar je Zlaja, fakat zasluzuje poziv.

Zajedno sa Misketom u avion pa pravac na okupljanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 07 maj 2013, 04:54

Interista je napisao/la:Gledam malo prije golove za Paok pogotovo onaj protiv Fenera mi je bio vrhunac i ono trcanje i stavljanje dresa na zastavicu :D :D zapazih da su mu grci dali nadimak "Alani" zna li neko prevod tog :?
Evo sam malo proguglao. Riječ alani ili ako hoćeš αλανι je turcizam. Turski alan znači svašta nešto. Otprilike bojno polje, bojišnica.

A Zlatan je naš treći centarfor. Ko je to osim Džeke i Vede bolji od njega. Ne znam ima li potrebe da ga Pape zove na svaku tekmu repke, pogotovo prijateljske. Neme smisla da leti preko pola svijeta da bi sjedio na klupi ili odigrao petnaestak minuta. No, na SP ne možemo ići samo sa Edinom i Vedom, a okreni obrni, ipak je Zlatan najbolji treći, pogotovo što je sad štela sa Misketom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 maj 2013, 10:26

Omerbavarac je napisao/la:Ubica malih okastih... :mrgreen:

A brate, djaba ti prica kad eksperti zizu91 i cartman, pljuju covjeka na svakom koraku. Ispade u rangu Rascica...
A i Fajic je za njega Ronaldo :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2013, 12:34

bhsport je napisao/la:

A brate, djaba ti prica kad eksperti zizu91 i cartman, pljuju covjeka na svakom koraku. Ispade u rangu Rascica...
Ali zato strucnjak bhsport zna sve. Drzi se bacanja kugle.

Smiri se momak, ocito se i Pape slaze sa nama da on nema mjesta u reprezentaciji.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 maj 2013, 22:28

Cartman je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Ali zato strucnjak bhsport zna sve. Drzi se bacanja kugle.

Smiri se momak, ocito se i Pape slaze sa nama da on nema mjesta u reprezentaciji.
Nema zbog drugih razloga a ne zbog kvaliteta, a ako zaigra pod pritiskom javnosti, nemoj ga uzdizati na sav glas, jel posteno?
I nemoj mi harisove politike i skretanja sa teme, fudbal pratim 25 godina aktivno, a Hamza je napravio rezultat vrijedan paznje za nasu BIH a ti se i dalje drzi Persia i Fergusona, vise prati Mancu a manje BiH i bit ce OK. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 maj 2013, 23:14

bhsport je napisao/la: eksperti zizu91 i cartman, pljuju covjeka na svakom koraku. Ispade u rangu Rascica...
I ovo su ti jedini argumenti za njegov kvalitet ? Pljuvanje po njemu je iskazivanje svojega mišljenja, i objektivno kazivanje ?

Lijepo ti se sve reklo na prethodnoj stranici njegovog topica. Sada kad je Fajić ispao iz konkurencije zbog operacije do kraja sezone, Muslimović je prvi pick kao treći napadač tu nema dileme, jer nemamo kvalitetnijeg od njega trenutno.

A pritiska javnosti nema jer je sve to Pape lijepo ušutkao svojim rezultatima. Istina je da nam je potreban još jedan klasični napadač, al moj glas uvijek prije ide Fajiću nego Muslimoviću pod uslovom da su obojica zdrava.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, davisjame, safun79 i 31 gost.