LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

dijabola
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la dijabola » 14 apr 2013, 15:33

amerosm je napisao/la:Iz D-League smo u prvi sastav ponovo vratili Goudelock-a koji ce pokusati zamjeniti Bryanta, iako je to nemoguca misija. Ono sto je protekle sezone Goudelock pruzao za mene je bilo odlicno za jednog back-up igraca, a valjda on i Meeks mogu kombinovano po utakmici postici 15-tak poena, dok ce ostatak tereta pasti na ledja Nash-a, Howard-a i Gasol-a.

Narvano ovo pisem pod predpostavkom da udjemo u PO, mada nam tu slijedi metla, ne vazno ko ce biti nas protivnik.
ja još nisam vidio da je on baš loše odigro, prošle sezone kad god je ušo pogodio je nešto i onda nije igro u playoffu ako se dobro sjećam. Meni je draži od Meeksa, makar nije sav hiperaktivan ko ovaj.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2013, 15:56

dijabola je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Iz D-League smo u prvi sastav ponovo vratili Goudelock-a koji ce pokusati zamjeniti Bryanta, iako je to nemoguca misija. Ono sto je protekle sezone Goudelock pruzao za mene je bilo odlicno za jednog back-up igraca, a valjda on i Meeks mogu kombinovano po utakmici postici 15-tak poena, dok ce ostatak tereta pasti na ledja Nash-a, Howard-a i Gasol-a.

Narvano ovo pisem pod predpostavkom da udjemo u PO, mada nam tu slijedi metla, ne vazno ko ce biti nas protivnik.
ja još nisam vidio da je on baš loše odigro, prošle sezone kad god je ušo pogodio je nešto i onda nije igro u playoffu ako se dobro sjećam. Meni je draži od Meeksa, makar nije sav hiperaktivan ko ovaj.
Protekle godine isti je odigrao prvu utakmicu protiv Bulls-a, zatim nije ulazio u igru do kraja Januara i pobjede nad Clippersima, da bi tokom Februara i polovine Marta pruzao odlicne partije sa odlicnim prosjekom, da bi onda ponovo nestao iz rotacije.

Ja mislim da cak ni drago Bog nije razumio sta je mislio Mike Brown kada je Goudelock u pitanju.

PS: Evo statistike

http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... -goudelock

Opet ponavljam vise nego odlicna statitika za jednog back-up igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2013, 16:29

amerosm je napisao/la:
dijabola je napisao/la:

Protekle godine isti je odigrao prvu utakmicu protiv Bulls-a, zatim nije ulazio u igru do kraja Januara i pobjede nad Clippersima, da bi tokom Februara i polovine Marta pruzao odlicne partije sa odlicnim prosjekom, da bi onda ponovo nestao iz rotacije.

Ja mislim da cak ni drago Bog nije razumio sta je mislio Mike Brown kada je Goudelock u pitanju.

PS: Evo statistike

http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... -goudelock

Opet ponavljam vise nego odlicna statitika za jednog back-up igraca.
Meni nije bilo jasno kada ga je Brown otpisao prije Morisa :roll: :roll: :roll: , a tada smo imali Blake-a, Nash-a i Duchona kao playeve , a da ne govorim da je bolji bio i od ovogodisnjeg rookya Odoma ... , po meni dobra stvar , ali posto Prigles igra sa 7-8 igraca sumnjam da ce dobiti vise od 4 min :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2013, 16:33

Veceras ko pogodi ko ce pobijediti svaka mu cast ;) , Sta lie je Popu u glavi da sada kada smo u soku da izbaci nas skroz ili ce odmarati igrace da se pomiri sa 2 mjestom , a ovi nasi hoce li izostanak Bryanta imati pozitavn ili negativan trag , ko ce povuci osim Gasol-a :roll:
Vidimo se u pola 4 ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 apr 2013, 19:20

Kobe Bryant je napisao/la:Veceras ko pogodi ko ce pobijediti svaka mu cast ;) , Sta lie je Popu u glavi da sada kada smo u soku da izbaci nas skroz ili ce odmarati igrace da se pomiri sa 2 mjestom , a ovi nasi hoce li izostanak Bryanta imati pozitavn ili negativan trag , ko ce povuci osim Gasol-a :roll:
Vidimo se u pola 4 ;)

Gasol i Howard svako vece mogu i moraju ici preko 25 poena sa najmanje 55% suta. Izostanak Kobeja je veliki udarac al mi opet imamo odlicne igrace . Ja se nadam da ce se nash uskoro vratiti,sad pogotovo puno zavisimo od njega. Uglavnom,veceras cemo vidjeti kako stvari stoje. Siguran sam da pop nece zeljeti ici na lakerse
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 apr 2013, 19:57

Stvarno smarate sa tim da Pop nece na LAL...Kad neko da valajn argument,onda cu mu vjerovati.Po ovome sto se desava na terenu kad igramo nema veze s tom konstatacijom.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2013, 20:43

nama cijelu sezonu fali malo energije , kada placamo tolike milione ne kontam sto se njega odrekli :roll:

[youtube][/youtube]

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2013, 23:08

Pringlesa definitivno otjerati :twisted: , odlucio da veceras starta MWP :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
covjek poslije operacije se vratio prije vremena a trebao se postepeno vracati poslije 3 mjeseca , a ovo mu je tek 15 dan :o i on hoce da ga starta covjek imao operaciju prije 15 dana :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Stvarno bi Howard bio lud da poptise na ljeto ako Dumbrononi ostane :roll:

Pa on stvarno jase sve igrace , nije ni sudo sto je upropastio Amare-a u Phoenixu , a takav talenat bio :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2013, 23:10

Veceras opet igramo bez Nash-a...Nek nam je dragi Bog veceras na pomoci. Mislim da cemo veceras tesko do pobjede, jedino ako budemo imali neku ludu sutersku noc.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 apr 2013, 01:12

Neka vala Goudelocka, frajer zna ubaciti tricu a i onaj floater mu je prva liga :mrgreen:. Bice vrlo interesantno gledati Lakerse sada bez Kobea, ocekujem dominaciju twin towersa, Gasol u zadnje vrijeme zaista podsjeca na onog starog Gasola.
Uostalom mislim da cemo gledati jos boljeg Dwighta sada, covjek hoce da bude prva violina, evo ti prilika, sad pokazi da si u stanju da nosis ovu ekipu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 apr 2013, 01:19

http://espn.go.com/blog/los-angeles/lak ... leadership

Odlican interviju Howarda za ESPN...
Inace Bryant je na svom Twitter profilu objavio informaciju da nece biti u mogucnosti prisustvovati vecerasnjoj utakmici, ali da ce isti posmatrati na TV-u i da ce na poluvremenu telefonom davati upute igracima i trenerima sta je potrebno poboljsati. :lol: :lol:

PS: Zanimljiva slika...

slika

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 apr 2013, 02:19

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 apr 2013, 02:41

Mike Trudell ‏@LakersReporter 37m

Starters tonight: Steve Blake, Jodie Meeks, Metta World Peace, Pau Gasol, Dwight Howard. Jamison, Clark off bench; Morris could play too.
Najgore je kada je covjek GLUP i nije u stanju da nauci iz svojih gresaka. Ta rotacija od sedam igraca nas je kostala najboljeg igraca, ali KONJ nastavlja po starom. :? :?

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2013, 03:59

Zasad smo smotani , ne kontam trenera izvadi Gasila nakon 5 min :roll:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 apr 2013, 04:00

Kobe Bryant je napisao/la:Zasad smo smotani , ne kontam trenera izvadi Gasila nakon 5 min :roll:
Pa vadi ga da bi uvijek imao njega ili Howarda na parketu...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2013, 04:08

Ma mora on napadati Splitera , pa valjda je kvalitetniji , ostali isapljuju cigle sa trice , jedino je Blake nesta pogodio iz vana :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2013, 04:12

cccccccc, jao sta radimo sa izgubljenim loptama :roll: :oops:

usralili su se svi osim Blake-a , ne kazem svi zele pobjedu , ali smo se isfulali i napravili pocetnicjih gresaka ... :oops: :o

Howard i Gasol preuzimaju odgovornost , vidjet ce mo , fali nam jos neko iz van , Meeks se isto zaledio , od MWP je tesko i ocekivati , :roll:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 apr 2013, 04:29

Blake MVP ! :mrgreen:

Gasol ne moze nista pogoditi..
ser del barça es el millor que hi ha !

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 apr 2013, 04:40

slika

:lol:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2013, 05:41

Pop ascari hoce da nas izbaci , hack-a Howard :roll:
Kod nas Gasol kod njih Parker nista da pogode :roll:

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.