LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 apr 2013, 05:51

Cestitke! ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 apr 2013, 05:53

Eh s ovom pobjedom 99% u playoff.. 8-)

Howard, Blake i Jamison odlicni ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 apr 2013, 05:54

ovakav Dwight moze igrat u Rocketsima

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2013, 06:12

Gdje su sad oni koji govore da lakersi pucaju previse slobodnih :roll: , pa Pop je vec u 3/4 igrao 5x za redom hack-a Howard :roll:

Ali daleko je ovo od pravog stanja , njima je falio Ginoili i zdravi Parker koji je veceras bio slab.

Mi smo ofanzivno katastrofa i sa izgubljenim loptama , Duchon nije ni za peskira , ali smo i vise nego pristojno odigrali def + skokovi u napadu , Blake nas je drzao u prvom poluvremneu.

Vidim da po drugim laker forumima pljuju po Gasolu da nije to bez Kobea koji ga trazi , ali covjek se nudio zelio , sto nije ulazilo drugi put ce ulaziti ;)
Valjda ce jos i "little mamba" malo rasiriti reket i time jos visde pomoci Howardu koji je najzasluzniji za pobjedu , cak je i pogodio zadnja dva bacanja za redom :lol:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2013, 06:19

alemsa je napisao/la:ovakav Dwight moze igrat u Rocketsima
Ovakav Howard moze igrati gdje zeli ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 apr 2013, 07:57

Biti ce ovo puno bolje u napadu kad se vrati nash.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 apr 2013, 08:10

eto vas u doigravanju na lijepe oci :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 15 apr 2013, 08:56

Bez obzira na losu sutersku noc Gasola, ovo su twin towersi koje zelimo gledati... Kombinovano 33 skoka, 6 blokada i 3 ukradene lopte...to se zove PAINT DOMINATION. Ta dominacija nam je jedina sansa u play offu, ako u njega udjemo naravno...nista jos nije gotovo.
SI AMO CONte!!!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 apr 2013, 10:27

Bravo momci ! Idemo dalje. 8-)
PO je tu, jos samo malo.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 apr 2013, 10:33

Dominacija pod kosem,ovo je ono sto se trazi i konacno smo dobili jednu utakmicu kroz defanzivu. Pau ofanzivno kriminalan ali je to donekle nadoknadio skokovima. Spursi su ozbiljno shvatili utakmicu sto dokazuje minutaza Duncana.
Dwight beton, uhvatiti 17 skokova pored Duncana i Splittera i pri tome sutirati 9-15, svaka cast majstore, ovakav Dwight nam sad najvise treba.
Cuj to. Pa i Dwight sa nekih 50-60% je bolji od Asika i "moze" igrati u Rocketsima.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 15 apr 2013, 11:09

Bicemo jako,jako opasni...
Bez obzira na to ocekivao sam pobjedu Lakersa iz prostog razloga sto bi POP volio da namuci Oklahomu u POu a njemu Houston ili Utah svakako nepredstavljaju problem.
Protok lopte je sada dosta bolji , kada se vrati Nash koji ce po prvi put cjelu tekmu imati loptu u svojim rukama bice to jos bolje.Ovim smo gotovo sigurno osigurali PO , u prevodu Utah mora dobiti svoje preostale dvije u gostima , i mi bi morali izgubiti od Houstona kuci , ako se bilo sta od ovoga nepoklopi mi ostajemo 8.
Problem je sto idemo na Oklahomu ali PO je drugacije takmicenje od regularne sezone bit cemo opasni 8-)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 apr 2013, 11:25

amerosm je napisao/la:
Mike Trudell ‏@LakersReporter 37m

Starters tonight: Steve Blake, Jodie Meeks, Metta World Peace, Pau Gasol, Dwight Howard. Jamison, Clark off bench; Morris could play too.
Najgore je kada je covjek GLUP i nije u stanju da nauci iz svojih gresaka. Ta rotacija od sedam igraca nas je kostala najboljeg igraca, ali KONJ nastavlja po starom. :? :?
Najgore je to sto mnogi ne kontaju da mora ovako igrati da bi uhvatio PO. To je i Bryant rekao u jednom intervjuu, da je svaka utakmica PO i da mora biti povecana minutaza igracima. Bolje je ici maksimalno u utakmice i uci u PO, nego rotirati nesto i odmarati a PO da se gleda preko TV-a. Lakersi nemaju nista ako ne udju u PO, cak ni picka nemaju da bi se moglo reci da je bolje za buducnost. Razmisljaj malo logicki. Dobro je Bryant rekao da je situacija alarmantna i da se mora tako i ponasati, a produzena minutaza je upravo to.

Od sredine sezone Lakersi mnogo zaostaju i valjalo je stici taj deficit, a sigurno se ne bi stigao sa Duhonom, Morrisom i ostalima. Jamison, Blake, Meeks i Clark i jesu jedini koji mogu igrati pored prve petorke, a kada nema Nasha i Bryanta, onda ostaju samo Jamison i Clark sa klupe sto znaci rotaciju od 7 ljudi (Blake-Meeks-Metta-Pau-Dwight i klupa Jamison i Clark), a povrede s pocetka sezone i kroz sezonu su i dovele do rotacije od 7 ljudi. Vazda je neko falio. To je potpuno realna slika, a drugi par rukavica je mrznja prema Mikeu i sto se gleda kao da je on kriv za sve. Najveca krivica je Jima sto je uopste doveo Mikea znajuci kakav roster ima i da taj roster nece moci igrati r&g kosarku.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 15 apr 2013, 11:32

Nadam se da će večeras Ricky i kompanija da nas riješe neizvjesnosti zadnjeg dana regularne sezone.

Još nešto: ako Houston večeras izgubi od Sunsa u gostima, onda bi Lakersi mogli završiti na 7. mjestu, ako u zadnjem kolu u međusobnom susretu pobijede bar 5 razlike (ako sam dobro proračunao).
Ako se poigramo još malo teorijom, ako bi i Warriorsi izgubili obe zadnje utakmice (protiv Spursa kod kuće i Blazersa u gostima), onda su Lakersi šesti.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 apr 2013, 11:37

jose je napisao/la:Nadam se da će večeras Ricky i kompanija da nas riješe neizvjesnosti zadnjeg dana regularne sezone.

Još nešto: ako Houston večeras izgubi od Sunsa u gostima, onda bi Lakersi mogli završiti na 7. mjestu, ako u zadnjem kolu u međusobnom susretu pobijede bar 5 razlike (ako sam dobro proračunao).
Ako se poigramo još malo teorijom, ako bi i Warriorsi izgubili obe zadnje utakmice (protiv Spursa kod kuće i Blazersa u gostima), onda su Lakersi šesti.
Fino Boga mi, nema šta.. :)
Al hajd, daj i ovo 8. mjesto, i beton ce biti. 8-)

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 15 apr 2013, 11:40

Balon je napisao/la:
Cuj to. Pa i Dwight sa nekih 50-60% je bolji od Asika i "moze" igrati u Rocketsima.
Što umjesto Asika. Howard je došao u ligu kao četvrtica i može igrati krilnog centra. Linija Howard-Asik bi izgledala vrlo dobro.
Međutim, sada kada je Howard glavni igrač franšize Lakersa i kada očekujem da se oko njega poćne slagati ekipa, ne sumnjam da će ostati tu i da će Lakersi već sljedeće godine biti među glavnim kandidatima za prsten.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 15 apr 2013, 11:41

sjajna pobjeda , juta veceras gubi :D
hit you with so many rights you gonna beg for a left

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 apr 2013, 18:15

Odlicna utakmica i zasluzena pobjeda sinoc protiv Spursa...Ova utakmica me je podsijetila na onu protiv Pacersa prije nekoliko sedmica kada su svi borili i kada se na licima vidjela zelja za pobjedom.

Howard sinoc preuzeo ulogu vodje i time potvrdio svoje rijeci iz intervijua sa ESPN-om. Takodjer je sinoc Jordan Hill na svom Twitter profilu objavio da ce biti spreman za PO, naravno ukoliko isti izborimo - no nadam se da ce isti vec veceras biti izboren.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2013, 21:03

Fino su odgovorili sinoc na sve probleme...vidjelo se da ekipa po svaku cijenu zeli pobjedu.

Howard odlican...dobro je vidjeti da se na njega moze racunati u buducnosti i da je postao mnogo ozbiljniji covjek u odnosu na pocetak sezone.

"@kobebryant
D12 was a beast. He stopped by the hospital twice yesterday to check on big bro that's luv #countond12"

Blake maestralan...Gasol je odigrao dobro,nazalost nije bila njegova noc ali nema mu se sta prigovoriti...bilo bi lijepo da Utah veceras izgubi da se ne igra taj odlucujuci mec sa Houstonom.

Kobe proglasen za igraca sedmice na zapadu 8-) ...ljudi bliski Howardu potvrdili da on ostaje u Lakersima.

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 apr 2013, 21:12

"@kobebryant
D12 was a beast. He stopped by the hospital twice yesterday to check on big bro that's luv #countond12"
Howard dva puta svraćao u bolnicu, obilazio Kobeija ? :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2013, 21:20

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
"@kobebryant
Howard dva puta svraćao u bolnicu, obilazio Kobeija ? :)

Kobe tako napisao...valjda ne laze :D

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.