Ma izbjeci najbolje, mada bih ja dao prednost italijanubevanda4 je napisao/la:može mala pomoć!?!?
phau b. - di mauro 1 @1,75
Ili najbolje izbjeći?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma izbjeci najbolje, mada bih ja dao prednost italijanubevanda4 je napisao/la:može mala pomoć!?!?
phau b. - di mauro 1 @1,75
Ili najbolje izbjeći?
Au sad ce da bude zanimljivoSREBRENI je napisao/la:Wilily ti si igrač kladionice. Prestani sa svoji prijedlozima. Ne zavaljuj raju.
Torebko 1Hass je napisao/la:D.Young-Langer 1 1.25
G.G.Lopez-Ehrat 1 1.15
Smyczek-Fratangelo 1 1.25
Stebe-Menendez 1 1.60
Vellotti-J.Silva 1 1.45
Ulog 10KM
Sretno svima![]()
![]()
P.S.
Zanimljiv mec izmedju Podlipnika i naseg slona Setkica
Mislim da se isplati kvota na Podlipnika,odlicna je 1.80
Isto tako,kvota na M.Youzhnog protv Gimeno Travera je sjajna,i to cu uzeti 1.75
Godlakiram,sto bi reko Citizen-X![]()
![]()
![]()
Ja bih izbacio Phau-a a ubacio G.G. Lopeza i D.YoungaViper je napisao/la:Torebko 1Hass je napisao/la:D.Young-Langer 1 1.25
G.G.Lopez-Ehrat 1 1.15
Stebe-Menendez 1 1.60
Vellotti-J.Silva 1 1.45
Ulog 10KM
Sretno svima![]()
![]()
P.S.
![]()
![]()
Pella 1
Youzhny 1
Phau 1
Sta mislis o ovome i sta da eventualno izbacim/ubacim
ako zelis pare izgubit samo cepaj baseballjuhubruhu je napisao/la:imam jedno pitanje, kladi li se tu netko na baseball?
Da kažem istinu ja nemam blage veze o tom sportu, ali sam se kladio na nekih 4 utakmica u proteklih par dana i za sad sam sve pogodio. Kvote su stvarno dobre (minimalno 1,5 na favorita) i mislim da bi se moglo uzet neke pare. Ja sam za sad igrao na manje pare samo da vidim kako to ide pa me zanima ako postoji neki stručnjak za baseball da mi kaže kolko se isplati nastavit s tim.
Hass je napisao/la:Seppi-Fogniniedoox je napisao/la:@hass i @retro mogu li kakvi prijedlozi za tennis,ili misljenje za sljedece parove?
Seppi 1
R.Vasselin 1
Torebko 1
Veoma tezak mec izmedju dva zabara,gdje je po meni blagi favorit Fognini iako ne briljira u zadnje vrijeme
Ja sam licno na mali ulog odigrao na njega
R.Vaselin-Hase
Takodjer treba ocekivati veliku borbu i najvjerovatnije tri seta,a kao konacnog pobjednika vidim Holandjanina
Torebko-Zivkovic
Ovaj Zivkovic mi je relativna nepoznanica i do sad sam ga upratio samo 2-3 puta,i to na hardu.Tu je dosta bolji nego na sljaci pa zbog toga i izbjegava turnire na sljaci..Ima dosta jak servis i pripada tipicnim serve and volley igracima.
Torebko je poznatiji od njega,medjutim i on igra samo celendzere..Povremeno kroz kvale izbori nastup na nekom jacem turniru,ali mu je vecinom 1.kolo plafon
Po mom misljenju Torebko ovo dobija,ali da ce bit lahko-sigurno nece..
Sretno![]()
Et fino ide za sadHass je napisao/la:D.Young-Langer 1 1.25
G.G.Lopez-Ehrat 1 1.15
Stebe-Menendez 1 1.60
Vellotti-J.Silva 1 1.45
Ulog 10KM
Sretno svima![]()
![]()
P.S.
![]()
![]()
juhubruhu je napisao/la:imam jedno pitanje, kladi li se tu netko na baseball?
Da kažem istinu ja nemam blage veze o tom sportu, ali sam se kladio na nekih 4 utakmica u proteklih par dana i za sad sam sve pogodio. Kvote su stvarno dobre (minimalno 1,5 na favorita) i mislim da bi se moglo uzet neke pare. Ja sam za sad igrao na manje pare samo da vidim kako to ide pa me zanima ako postoji neki stručnjak za baseball da mi kaže kolko se isplati nastavit s tim.
Aha dobro hvala. Onda trebam više gledat kvote a ne tabelu?lumani je napisao/la: Kladim se ja redovnoSamo moras da pazis,nemoj gledati na tabelu
Kvote se prave po tome ,tko je Pitcher tog dana,znaci nekad prvi na tabeli zna biti outsider protiv zadnjeg.
Zgazio ga.retro je napisao/la:Kec na Phaua.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.