Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

AYAN
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la AYAN » 19 nov 2009, 16:36

Gerrard je napisao/la:Opet oni ponizavaju tudje misljenje a ja bas naglasio da im dajem povoda za to :mrgreen:

Opet se kunem da bi i Culum bolje odigrao sinoc od njega , opet da imate sta komentarisati kada ne znate iz svog ugla napisati niti jedan jedini post :D

Iz mog ugla gledano, Pjanić je odigrao veoma solidno.

Raja ne ponižavaju tvoje mišljenje, nego ti imaš totalno loš način posmatranja fudbalske igre.

Đakmić i Ćulum su igrači koji igraju defanzivnog veznog, a Pjanić je igrao na poziciji mnogo ofanzivnijoj od Ćulumove i Đakmićeve.

Tvoj ugao posmatranja fudbala očito nije utemeljen činjenicama, jer neznaš ni na kojoj je poziciji igrao pjanić sinoć, a kamo li da komentarišeš njegovu igru.

;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 20 nov 2009, 08:55

oj sto mozete srat cak i u 8 ujutru

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 nov 2009, 10:29

Gerrard je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Prijatelju kad pretjeras moras biti spreman da se nosis sa komentarima,pogotovo kad pljujes po jednom mladom igracu. Sjeti se gdje je bio veliki Dzeko sa 19 god...u Zelji,a gdje pjanic
Prijatelju ja ne pretjerujem realan sam , samo vi ne vidite dobro , prosjek obicni ja se kunem Bogom da bi Dzakmic sinoc bolje odigrao ako nista pretrcao bi vise !

Znam da sam jos jednom pretjerao ali povod da mi se i dalje obracate i onako sami ne znate da date misljenje vec ulazite u rasprave preko tudjeg ;)
idi se lijeci, i ostavi Boga van ovoga,

cuj dzakmic i pjanic poredjenje ooooooooooooooj majko
Cuva Bog Zelju svog!

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 20 nov 2009, 10:42

cuj dzakmic hahahahahaah jao pacijenata....

Pa nije Ol Lyon ekipa koje j na nivou FK Vrbanjuse......svasta dodje i na ovaj forum
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 nov 2009, 10:46

gerrard,
nastavi sa vrijeđanjima i bićeš trajno banovan.

trpimo te već mjesecima, mislim da je bilo dosta?

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 20 nov 2009, 10:48

Gerrard je napisao/la:
Zenicajesampion je napisao/la:cuj dzakmic hahahahahaah jao pacijenata....

Pa nije Ol Lyon ekipa koje j na nivou FK Vrbanjuse......svasta dodje i na ovaj forum
Imali smo glupog, dosao gluplji , i onda najgljuplji !

Ebo vas Pjanic jeste coravi da covjek pise da se zaebava za te igrce iz nase lige a svi po svom , ja ograniceni mozgova :|

OL Lyon nije na niovu FK Vrbanjusa, ali je zato Celik na niovu sa tim nizerazrednim klubom ;)
Ides celavi van teme a za vas iz Sarajeva je Celik uvijek bio velesila......Pogotovo za Sarajevo....Kad budete dolazili u Zenicu sa proracunata 3 poena iz Zenice, onda mi se javi i to javno pa cu ti priznati neke stvari..No dok vam bod iz Zenice bude velik kao prolazak u grupnu fazu lige prvaka onad mi se molim te ne javljaj....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 20 nov 2009, 10:53

Joj jeste vise dosadni i sa Celikom i sa Sarajevom.Daj ba ljudi postedite nas vise tih gluposti.Ne zna se koji je gori klub.U ovakvoj korumpiranoj ligi oni nasli pametovati ko je bolji.Bolji je onaj koji ima vise para i et...
Molim admina da pocne brisati ove postove o klubovima i stadionima na temama reprezentacije.Stvarno su vise pretjerali

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 nov 2009, 14:15

Pjanić bi mogao nadmašiti Riberyja

Španjolski dnevni list La Vanguardia donosi veliku priču o mladom veznjaku Lyona i bh. reprezentacije, 19-godišnjem Miralemu Pjaniću.

"Ulazak miliona i moćnih predsjednika u mnoge evropske nogometne klubove zaslijepio nas je u potrazi za mladim talentima. Čini se kao da igrač čija je tržišna cijena manja od 50 ili 60 miliona eura ne zavrjeđuje igrati u najjačim evropskim ligama. Ukratko, Barcelona i Real Madrid željeli su u svoje redove dovesti Francka Riberyja procijenjenog na 80-ak miliona eura. Oba su se kluba povukla iz transfera, no zanimljivo je da nikoga na toj poziciji nisu doveli", piše La Vanguardia, te nastavlja:

"Godinu prije toga oba su kluba pratila 18-godišnjaka koji je u dresu Metza radio sjajne stvari, a čija se cijena vrtjela oko osam miliona eura. Ime mu je Miralem Pjanić."

"Na kraju je završio u Lyonu koji nije želio propustiti priliku dovesti ga, a sada svi čupamo kosu i gledamo što će se dogoditi sutra. Jer Pjanić je već ostavio traga u Francuskoj u kojoj igra cijelu karijeru. Vješt je, tehnički potkovan, brz i povrh svega talentiran. Svojim potezima podsjeća na Riberyja, a uopće nema sumnje da bi ga mogao i nadmašiti", piše, između ostaloga, tiražni španski dnevnik podsjećajući na pogrešnu procjenu španskih nogometnih perjanica.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 22 nov 2009, 18:15

Evo Miralema u LP magazinu,,, so proud 2 be Bosnian 8-) 8-) 8-) 8-)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 nov 2009, 18:24

hehehe, dobar Pjanke

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 nov 2009, 22:29

Ma jah, nek nema Mire mjesta u prvih 11, a Evropa mu se divi. Zivjeli mi!!!!!!! :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 nov 2009, 17:01

Adinjo je napisao/la:Ma jah, nek nema Mire mjesta u prvih 11, a Evropa mu se divi. Zivjeli mi!!!!!!! :lol: :lol:

Ako si mislio za klupu protiv Grenobla to ga je Puel stavio da bude spreman za Ligu Prvaka,a kod Cire je druga prica. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 nov 2009, 17:30

BIHfan je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Ma jah, nek nema Mire mjesta u prvih 11, a Evropa mu se divi. Zivjeli mi!!!!!!! :lol: :lol:

Ako si mislio za klupu protiv Grenobla to ga je Puel stavio da bude spreman za Ligu Prvaka,a kod Cire je druga prica. ;)

Kod CIre druze, kod Cire nema Mire mjesta, al nek ima Ibrica s Jadrana :lol: . Za Lyon nema zime, MIre je okosnica tima, pustio je korijenje, samo ga nedaj Boze povreda moze izbaciti iz prvog tima.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 nov 2009, 17:39

Adinjo je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Kod CIre druze, kod Cire nema Mire mjesta, al nek ima Ibrica s Jadrana :lol: . Za Lyon nema zime, MIre je okosnica tima, pustio je korijenje, samo ga nedaj Boze povreda moze izbaciti iz prvog tima.

Ma ima Ciro ba svoje vizije,njemu je Hajduk jaci od Lyona samo bi rekao da Lyon ima veci autoritet u Evropi inace bi ih Hajduk pobjedio. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 nov 2009, 20:10

Pjanic kada bi se izjasnio da vise ne zeli igrati za BiH dok je Ciro selektor nebi imali pravo mu nista prigovoriti...**** ga Ibricic
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 nov 2009, 20:20

vi ste bas jadni,,,,, Mire je igrac boli glava i ako ovako nastavi bice sigurno najbolji igrac bosne ikad,,,ali kako vas nije sramota pljuvati po ibricicu pa nije on kriv sto igra,,,,,i decko igra srcem za bosnu i kao igrac nije los,,, i samo da kazem da na onoj poziciji na kojoj je igrao ibricic Mire nikad nece moci igrati ,,, jer Mire se nevraca i ne pomaze toliko u obrani ali je zato za sistema 4-4-2 gdje se nemora toliko vracati nazad jer imas bocne igrace,,kao sto se igra u Lyonu i tu on dolazi do izrazaja!!!!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 nov 2009, 20:28

vrebac86 je napisao/la:vi ste bas jadni,,,,, Mire je igrac boli glava i ako ovako nastavi bice sigurno najbolji igrac bosne ikad,,,ali kako vas nije sramota pljuvati po ibricicu pa nije on kriv sto igra,,,,,i decko igra srcem za bosnu i kao igrac nije los,,, i samo da kazem da na onoj poziciji na kojoj je igrao ibricic Mire nikad nece moci igrati ,,, jer Mire se nevraca i ne pomaze toliko u obrani ali je zato za sistema 4-4-2 gdje se nemora toliko vracati nazad jer imas bocne igrace,,kao sto se igra u Lyonu i tu on dolazi do izrazaja!!!!!!!!!!!!!!!
Ma ja Pjanic bi kao bek lijevi desni razvalio.Ali jadnik samog sebe.
Naravno da je dobar ali i Messi ne moze sam Argentinu gurati ako stvari nisu na svom mjestu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 23 nov 2009, 20:31

vrebac86 je napisao/la:vi ste bas jadni,,,,, Mire je igrac boli glava i ako ovako nastavi bice sigurno najbolji igrac bosne ikad,,,ali kako vas nije sramota pljuvati po ibricicu pa nije on kriv sto igra,,,,,i decko igra srcem za bosnu i kao igrac nije los,,, i samo da kazem da na onoj poziciji na kojoj je igrao ibricic Mire nikad nece moci igrati ,,, jer Mire se nevraca i ne pomaze toliko u obrani ali je zato za sistema 4-4-2 gdje se nemora toliko vracati nazad jer imas bocne igrace,,kao sto se igra u Lyonu i tu on dolazi do izrazaja!!!!!!!!!!!!!!!
Jarane moj,u Lyonu se uglavnom igra 4-3-3 a ne 4-4-2,al Ciro ionako igra sa nekim 3-2-2-1-2 a to se vise ni u Sao Tome i Principe-u ne igra :roll: :lol:
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 24 nov 2009, 20:22

Ima li prenosa Fio-Lyo gdje. Po mogucnosti Sopcast :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 20:35

Sretno noćas brate.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.