AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 14 apr 2013, 23:06

Abate večeras opet dobar , trči , bori se i gine za ovaj dres .
Montolivo fenomenalan , ostali solidni ali falilo je tog "fajterskog" duha . Jedina pozitivna stvar je sto nismo izgubili 14. put zaredom .
Niang proživljava trenutno najveću "bolest" mladih igrača a to je nekonstantnost , to je normalna stvar jer mladi igrači u fazi učenja pružaju partije koje su fenomenalne do onih katastrofalnih .
Idemo dalje Forza Milan !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 14 apr 2013, 23:50

Cim je truhlo flamini dao gol, znao sam da od 3 boda nema ništa i bod je dobar. Flamini ne samo što nema pojma o fudbalu nego očito nema ni mozga, nadam se da broji zadnje utakmice u dresu milana, ne zelim ga iduce sezone u milanu. Jadan je ovaj milan kad u njemu igraju 3 francuza od kojih ni jedan nije reprezentativac, a francuzi trenutno imaju jednu od najlosi repki u historiji e ako u ovako losoj francuskoj nisu za repke onda nisu ni za milana sigurno. Robinjo isto tako može slobodno ici, nije on za fudbala.
Što se tiće nianga, njega ste ovdje precijenili al ono baš, pravili ste hvalospjeve o njemu kao da je zabio 10 golova, ni ElS nije toliko hvaljen ovdje kao niang. Budimo realni pa covjek nije nesto pokazao do sada, imao je u par utakmica po neki dobar potez i to je to, u ligi gola nije dao, stvarno ste ga bez razloga digli u zvijezde. Nianga iduce sezone treba poslati na posudbu.
Bogami nam fali pola tima, od ove sadasnje ekipe se moze uzeti maximalno 5 igraca, naravno ako mislimo imati ozbiljnu ekipu.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 apr 2013, 23:58

utakmicu sam bio prinudjen da gledam s vremena na vrijeme, sta reci jbg, dok sam vidio Robinha tamo po strani gdje igra Shaarawy, znao sam da na dobro ne moze izaci, momak koji mozda i najvise pretrci u ekipi ostaviti na klupi, za mene veoma glup potez
u igri je falilo srca, ali eto bit ce da cemo u ove 3 odlucujuce tekme uzeti 3 boda, i to ako sta uspijemo u torinu uraditi
ja se nadam borbi tamo, uspjeh ce biti i ostat ne porazen
Forza Milan

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 apr 2013, 00:22

slika

KING SHEVA!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 apr 2013, 09:41

Šaraf je bio življi i opasniji za 15-ak minuta igre nego Pazzini, Robinho, Boa i Niang za svo njihovo vrijeme provedeno na terenu

ja sam poznat kao neko ko ne gotivi trenera Maxa pa ga tako i ovaj put ne mogu zaobići ... priču o nekonstatnosti mladih igrača neka priča nekome drugom, mojne meni matere ti Maxe
Undici stelle - ACM 1899

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 apr 2013, 11:53

Ocjene za sinoćnji remi slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 apr 2013, 12:17

Allegri:Robinho played a good match tonight.
ma kako da ne :mrgreen:

I dalje mi je nejasna njegova odluka, ajde razumijem da covjek nekada treba nesto mjenjati i eksperimentisati, al' kud je*emu nadje u mozda najvaznijoj utakmici sezone?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 apr 2013, 20:05

Seedorf 8-)

[youtube][/youtube]

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 apr 2013, 21:49

^ a je'bote :o majstor ostaje majstor .. nema dalje od njega
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 15 apr 2013, 22:16

slika

8-)
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 apr 2013, 23:14

Gledaj brkova ko kod Ron Jeremya :lol: :lol: :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 apr 2013, 07:27

Niang: "If there's anything that I'm better at than Balotelli? I'm faster than he is."
Niang: "Balotelli, El Shaarawy and I like many of the same things. For example, we all like rap music."
Niang: "My footballing idol as a kid was the Brazilian Ronaldo. I liked everything about him."
Niang: "If I've brought anything with me from France? I brought my PS3 with FIFA and Call of Duty."
Niang: "Galliani tells me how long I can stay out and at what time I should be back home."
Niang: "Before I go out, I ask Galliani for permission. I tell him who I'm going out with and where I'm going. Sometimes he says no."

Jest pi'cka ovaj Allegri :geek:

Allegri: "If I’m thinking about going to the Premier League? Of course."

Allegrijev djojstick :lol:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 16 apr 2013, 11:11

Ja mislim da je drugo mjesto za nas trenutno misaona imenica...znači čuvaj treće...

do kraja nam ostaje nekoliko ciljeva, sačuvati treće mjesto i pobijediti u nekoliko derbija, tipa, protiv đubrentusa u narednom kolu

a sad je pitanje ko će nam sve faliti za naredni derbi i do utakmice najviše ćemo o tome razmišljati
Undici stelle - ACM 1899

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 apr 2013, 12:53

IlPrincipe je napisao/la:Niang: "If there's anything that I'm better at than Balotelli? I'm faster than he is."
Niang: "Balotelli, El Shaarawy and I like many of the same things. For example, we all like rap music."
Niang: "My footballing idol as a kid was the Brazilian Ronaldo. I liked everything about him."
Niang: "If I've brought anything with me from France? I brought my PS3 with FIFA and Call of Duty."
Niang: "Galliani tells me how long I can stay out and at what time I should be back home."
Niang: "Before I go out, I ask Galliani for permission. I tell him who I'm going out with and where I'm going. Sometimes he says no."

Jest pi'cka ovaj Allegri :geek:

Allegri: "If I’m thinking about going to the Premier League? Of course."

Allegrijev djojstick :lol:

slika
:lol: :lol: :lol: :lol:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 16 apr 2013, 21:45

Saponara postigao pogodak za Empoli. To me raduje. :P 8-)
EDIT: Postigao je jos jedan. 8-)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 16 apr 2013, 22:36

Maestro^^ je napisao/la:Saponara postigao pogodak za Empoli. To me raduje. :P 8-)
EDIT: Postigao je jos jedan. 8-)
dva gola Saponare za Empoli, Albertazi u pocetnom sastavu Verone a još igraju u klubovima koji se bore za ulazak u Seriju A!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 16 apr 2013, 22:39

slika

Max imao oko 10 metara sljive, valjalo je kom nosat`! Ekipa na okupu i za akciju spremna.

Galiani gradirao...

U Torino po tri boda..sa maksuzijom! :)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 17 apr 2013, 00:02

Milan se bori da potpise mladog veznjaka Seville Geoffrey Kondogbia-e.
Otkupna klauzula je 20 miliona eura,a Milan nudi 12.
Prije ove,na Sevilla-inu adresu u stizale ponude za ovog igraca od Reala teska 8 miliona i od Intera vrijedna 10 miliona + 30% od naredne prodaje.

Je l' ko cuo za ovog igraca ili vidio kako igra? :?:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 apr 2013, 00:10

Veliki potencijal, igrao zajedno sa Pogbom u U19 reprezentacije Francuske (pored njega i najbolji igrač te generacije, igrali su zajedno na zadnjem EURU do 19 godina), Juventus ga davno bio kaparisao, ali momak odlučio da ide gdje će više igrati, i to se pokazalo kao odličan potez. Gledao sam par puta ove sezone utakmice Seville (dok je Stevanovic igrao neke minute) i momak je svaki put odigrao odlično.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 apr 2013, 00:29

Kondogbia je i polivalentan igrač. Najbolji je u vezi, kao centralni i zadnji vezni. Po potrebi u Sevilli je igrao i ofanzivnog veznjaka, ponekad čak i krilne pozicije. Nekih 10-12M vrijedi...sve preko je bacanje para jer imamo u primaveri perspektivnih igrača (sličan profil je Mattia Veloti).

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.