Upravu si za mentalitet, ali mi smo takvi i od sebe i svog bica ne mozemo pobjeci. Mi nikad necemo imat svabski mentalitet i to nam treba biti jasno. Ali, mentalitet koji posjeduju nasi ljudi se moze kanalisat u nesto veliko ako imamo kvalitet, ali ako nam je kvalitet upitan, onda ce nas mentalitet i kostat. I Srbi i Hrvati imaju mentalitet kao i mi, ne vidim preveliku razliku izmedju nas i njih... Razlika je u tome sto oni imaju veci kvalitet i to na kraju MORA ISPLIVAT. Njihov kvalitet vise u odnosu na nas su Zvezda, Partizan, Hajduk i Dinamo (nekada i Vojvodina, OFKa, Rijeka, Osijek i dr.). Pogledaj koliko je velika cetvorka napravila kvalitetnih igraca za njihove reprezentacije... Stankovic, Kezman, Zigic, Vidic, Krasic, Ivanovic, Corluka, Eduardo, Modric,... itd. Gotovo da su svi njihovi igraci stvoreni u nacionalnim ligama. Koje igrace je promovisala nasa liga? Kod njih je savez ocito bolji, kvalitetnije se radi i to mora isplivat.harishp je napisao/la:Radi se o ,,usranom,,mentalitetu a ne kvalitetu ili nekim ,,vrhunskim radovima.Valencia je napisao/la:Ovo sam ja govorio u vise navarata, na sta me se redovno napadalo i castilo sa raznim uvredama. Svakom ko ima imalo mozga i ko je ucio iz historije, znao je da ce krajnji epilog biti upravo ovakav. Od plasmana na veliko takmicenje nema nista, a bagra je mazanjem ociju ovcama ostala na svojim pozicijama. Historija se ponavlja iznova i kako stvari stoje jos ce se koji put ponovit, jer nam treba jos makar 100 godina da dodjemo do pameti, da se ovaj seljakluk obrazuje i emancipuje kako bi mogao shvatit neke proste stvari i cinjenice. Ne moze se neozbiljnim radom i javaslukom nista napravit. Ne moze nista veliko napravit reprezentacija cije je nacionalno fudbalsko prvenstvo najcrnije (u svakom pogledu) u cijeloj Evropi. Mi smo truli u korjenu. Pogledajte Slovence. Oni se vec drugi (ili treci) put plasiraju na veliko natjecanje, iako su mnogo manje talentovani za fudbal od nas. Ali, kada ljudi rade VRHUNSKI, rezultat mora doci, pa sve da su invalidi u nogu. Mi imamo talenat, ali se prema njemu katastrofalno ophodimo. Ja sam ovdje govorio vise puta i ostajem pri tome za vijeke vijekovapinoche je napisao/la:I sta sad, Ciro je dosao, ostavio bagru u foteljama, mi smo ga podudlali i sta sad, pitanje je veliko![]()
. Sve dok ne budemo imali jako nacionalno takmicenje koje ce biti GENERATOR fudbalske reprezentacije, mi necemo napravit nista.
Inace, u kakvim okolnostima igraju ovi momci i sta stoji iza njih, ovo sto su napravili je VELIKI uspjeh.
Slovenac je Balkanski Svabo kad tu splacinu pomijesas dobijes ,,specijalitet,,.
Iliti na nasem od govana pitu koja se pojede u slast..
Nas je mentalitet da volimo usrati motku kad je najbitnije.
Zato kad bi fifu i eufu imali u savezu,mi bi opet nesto ,,ulitali,,
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sinoc Senad Avdic u emisiji "tema dana" na BHT 1 rece da je danas presuda Usanovicu! A Ciro je svo vrijeme branio istog i govorio kako to nije sudjenje Usanovicu nego savezu jer je on "samo" predstavnik Saveza ... 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
To dovoljno govori o Ciri zvanom ubleha, gledao sam i smijesno mi bilo majkemiStole iz Bora je napisao/la:Sinoc Senad Avdic u emisiji "tema dana" na BHT 1 rece da je danas presuda Usanovicu! A Ciro je svo vrijeme branio istog i govorio kako to nije sudjenje Usanovicu nego savezu jer je on "samo" predstavnik Saveza ...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nisam znao gdje da stavim pa sam ovde...
Predsjednik Slovenije je igracima Repke ocistio kopacke,posle utakmice sa rusijom... Zanimljiva stvar a nasi nisu u stanju ni da ih pozdrave.
Predsjednik Slovenije je igracima Repke ocistio kopacke,posle utakmice sa rusijom... Zanimljiva stvar a nasi nisu u stanju ni da ih pozdrave.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- rob do bagro
- Kontakt:
sramota bolan jasta je...to su djubrad od ljudi...da su oi makar u pakas poljubiliPonos Torina je napisao/la:Nisam znao gdje da stavim pa sam ovde...

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:sramota bolan jasta je...to su djubrad od ljudi...da su oi makar u pakas poljubiliPonos Torina je napisao/la:Nisam znao gdje da stavim pa sam ovde...
Predsjednik Slovenije je igracima Repke ocistio kopacke,posle utakmice sa rusijom... Zanimljiva stvar a nasi nisu u stanju ni da ih pozdrave.ali ni to nisu u stanju uraditi...sramota treba ovo sve negdje odvuc na najvisi vrh BiH i zakopat ih zive
Fakat nasi trebaju da im pakas ljube al sve trojica istovremeno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Predsjednik Željko Komšić je često posjećivao reprezentativce (gotovo na svakom okupljanju), a i poslao im je telegram odmah nakon utakmice sa riječima podrške i zahvale za sve što su dosad napravili.Ponos Torina je napisao/la:Nisam znao gdje da stavim pa sam ovde...
SAVEZ NAPOLJE!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Ponos Torina
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Predsjednik Željko Komšić je često posjećivao reprezentativce (gotovo na svakom okupljanju), a i poslao im je telegram odmah nakon utakmice sa riječima podrške i zahvale za sve što su dosad napravili.Ponos Torina je napisao/la:Nisam znao gdje da stavim pa sam ovde...
SAVEZ NAPOLJE!
To je moj komsija bivsi,imao sam priliku da ga upoznam i mogu samo reci svaka mu cast,Željku nemam sta prigovoriti covjeku kapu skidam,i prije nego sto je predsjednik postao kao nacelnik opstine novo sarajevo bio je gromada od covjeka.
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Mi da imamo zdravu drzavu ovi iz Saveza bi odavno vec bili u zatvoru...Da se ode malo dalje u krajnost, vjerovatno bi u staroj Jugoslaviji zavrsili i na golom otoku..No to su stara vremena i sada je inn biti kriminalac, to je trend, pa svi politicari, biznismeni, strucnjaci i slicni su skloni kriminalu..Ne vidim zasto ocekivati da bi nogometni savez bio bolji...
o tome je sinoc pricao i onaj novinar Avdic i jos kaze da mi u BIH pokvarimo ove momke sto igraju za nas i sto dodju u BIH iz dijaspore gdje su odrasli. U tih nekoliko dana mi is iskvarimo kaze hahahahaha, kralj..Jest tako sta ces...
Reprezentacija je ko sto on rece ono zaista malo dobrog u ovom oblaku zla i kriminala sto vlada u nasoj drzavi..Ne vidim zbog cega bi bas NS bio pozitivan kad i mnogo jace drzave (koje imaju razrijesene skoro sve probleme) imaju probleme sa svojim nogometnim savezima (Turska, Belgija,Norveska, Svedska i ko zna jos koje)...
Nogometni Savez nije nikakav primaran cilj u drzavi...
Kamo srece da se srede prvo grupe kao sto su porodice palih boraca,RVI, socijalni slucajevi, bolesni, nezaposleni i dalje..A nogomet ce se igrati uvijek...No za ove iz Saveza zaista Goli Otok je idealno rijesenje !!!!
o tome je sinoc pricao i onaj novinar Avdic i jos kaze da mi u BIH pokvarimo ove momke sto igraju za nas i sto dodju u BIH iz dijaspore gdje su odrasli. U tih nekoliko dana mi is iskvarimo kaze hahahahaha, kralj..Jest tako sta ces...
Reprezentacija je ko sto on rece ono zaista malo dobrog u ovom oblaku zla i kriminala sto vlada u nasoj drzavi..Ne vidim zbog cega bi bas NS bio pozitivan kad i mnogo jace drzave (koje imaju razrijesene skoro sve probleme) imaju probleme sa svojim nogometnim savezima (Turska, Belgija,Norveska, Svedska i ko zna jos koje)...
Nogometni Savez nije nikakav primaran cilj u drzavi...
Kamo srece da se srede prvo grupe kao sto su porodice palih boraca,RVI, socijalni slucajevi, bolesni, nezaposleni i dalje..A nogomet ce se igrati uvijek...No za ove iz Saveza zaista Goli Otok je idealno rijesenje !!!!
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
Samo gledam na nebo.Znate li zasto.
Ocekujem cuskije da ce rokati odozgo.
Suljo Colakovic ,,ljudna nasa,,prezident od uhljupski savez izjavio.
,,Sudija u Zenici je zasluzio jos vece batine a ne samo ono,,
P.S To je znak da su ,,uz narod,,.
A taj znak nas moze kostati jos jedno cirka 5-8 godina boravka takvih u savezu.
Mada za ovaj neodlazak u Afriku smo sami krivi,sto smo zivi.
Ocekujem cuskije da ce rokati odozgo.
Suljo Colakovic ,,ljudna nasa,,prezident od uhljupski savez izjavio.
,,Sudija u Zenici je zasluzio jos vece batine a ne samo ono,,

P.S To je znak da su ,,uz narod,,.

A taj znak nas moze kostati jos jedno cirka 5-8 godina boravka takvih u savezu.
Mada za ovaj neodlazak u Afriku smo sami krivi,sto smo zivi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sramota je da se savez nije mogao pobrinut da bude magla na utakmici kao sto je sad, jebote a nama vrijeme bilo kao iz bajkii. hahhaha
Zar ste sat bolje ocekivali od njih?
Mozda je bilo, al mor'o sam
Eto ko ce nas jednog dana odvesti na SP
Mozda je bilo, al mor'o sam

Eto ko ce nas jednog dana odvesti na SP

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Munibe Majmune
Munibe Majmune

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Munibe Majmune
hahah onaj jedan kaze a onda svi

Nesto slicno kao i ovdje
[youtube][/youtube]

- TheManiacs
- Kontakt:
TheManiacs je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE
NACIJO BUDI SE
Kol'ko smo puta ovo culi

I onda pobjedimo dvije tekme, i opet iz pocetka. Sve se u krug vrti i vrti i vrti i vrtiiiiiiii

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako zelimo da svaez istjeramo onda moramo biti slozni,jedina sansa za to nam je za neznam od prilike pola godine ako se nevaram kad se budu izbori za novog predsjednika saveza,jedina sansa da se svi skupimo i odemo zajedno u velikom broju i da ih izmlatimo sve redom,kada budu svi tu i to bez ikakve najave i nekih novinarskih sranja kao sto se do sada desavalo.
Skupiti se jedno 30-40 hiljada ljudi otici na mjesto gdje ce se svi skupiti a ne kao zadnjih pšar puta pred zgradu saveza pa te niko i ne pogleda niti koga ima u zgradi i dzabe smo dosli.
Napasti kada su svi clanovi odbora tu sva 3 majmuna sa usketom na celu i onih 12 qurceva i sve ih prebiti pojedinacno i fino to zavrsiti za sva vremena,strah je cudna stvar a uvjek pali,vide oni da smo mi neozbiljni i neradimo nista konkretno zato se ovako sepure godinama i prave budale od nas,dosad smo trebali imati min. pet stadiona sredzenih da nam ljudi zavide da nespominjem sportske centre u kojim ce se sve selekcije pripremati i jos mnogo stvari da nenabrajam muka mi je pisati o njima majmunima...
Skupiti se jedno 30-40 hiljada ljudi otici na mjesto gdje ce se svi skupiti a ne kao zadnjih pšar puta pred zgradu saveza pa te niko i ne pogleda niti koga ima u zgradi i dzabe smo dosli.
Napasti kada su svi clanovi odbora tu sva 3 majmuna sa usketom na celu i onih 12 qurceva i sve ih prebiti pojedinacno i fino to zavrsiti za sva vremena,strah je cudna stvar a uvjek pali,vide oni da smo mi neozbiljni i neradimo nista konkretno zato se ovako sepure godinama i prave budale od nas,dosad smo trebali imati min. pet stadiona sredzenih da nam ljudi zavide da nespominjem sportske centre u kojim ce se sve selekcije pripremati i jos mnogo stvari da nenabrajam muka mi je pisati o njima majmunima...
Tresla se gora, rodio se mis.
Relano nista ne ocakujem da ce se desiti.Imali smo ovakvih situacija kad su bili uzdrmani, ali nista. Tako ce i ovaj put biti. Malo ce se palamuditi koji dan, situacija se utisa, ovi majmuni nadju neki izlaz, zamazu oci naciji, puno shabana na to nasjednje, i opet ista situacija. Nismo mi slozni kad treba. Prosli put kad je bilo, sacica raje se skupilo, ostali prolaze i smiju se, i pijuckaju kaficu u basti. FUJ!!!!!!!!

Relano nista ne ocakujem da ce se desiti.Imali smo ovakvih situacija kad su bili uzdrmani, ali nista. Tako ce i ovaj put biti. Malo ce se palamuditi koji dan, situacija se utisa, ovi majmuni nadju neki izlaz, zamazu oci naciji, puno shabana na to nasjednje, i opet ista situacija. Nismo mi slozni kad treba. Prosli put kad je bilo, sacica raje se skupilo, ostali prolaze i smiju se, i pijuckaju kaficu u basti. FUJ!!!!!!!!
SVI KOJI MISLE DA JE MUNIB BUDLA NEKA DODU U BOSNU I VIDE KAKO MAJMUN UZIVA
- Ponos Torina
- Kontakt:
zorz je napisao/la:SVI KOJI MISLE DA JE MUNIB BUDLA NEKA DODU U BOSNU I VIDE KAKO MAJMUN UZIVA
Vidzao sam ja njega 1000 puta i pisao sam sta radi sa maloljetnicama od 17 godina itd.... ali je to narodu smijesno narod neobraca paznju na to,tako da sam i prestao pisati jer i mene vise boli ona stvar za njega,kad nece niko necu onda ni ja praviti budalu od sebe,vidzam ga ja i po grbavici i ebo sam mu sve hiljade puta al kakve koristi nikakve on lagano ode potrosi 300-400km na brzinu u restoranu LIGHT kod shopinga i ode boli ga ona stavr sve an racun saveza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.