mal ulog

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
lupas ko maxim po diviziji, katastrofa, za tebe ja ata bio tata mata, nemoj vise molim teADIER je napisao/la:Pozdrav svima ..![]()
@Sretno !
pročitaj amarosimov post, gsw ide na desetkovane spurse.. po svemu sudeći moraju dobit večeras bar 10 razlike ako su iole ozbiljna momčad. (+ što im treba pobjeda zbog plasmana)EmirSioux89 je napisao/la:Moze li Memphis do pobjede veceras, tj kakve su im sasne?
Utah je po meni veceras jedna od sigurnijih
Istina, GS se bori za 6 mjesto, no pitanje je koliko žele to mjesto. Ako budu 7 igraju protiv San Antonia s kojim imaju omjer 1-1 ove godine, dok s Denverom koji će najvjerojatnije biti 3. ima omjer 1-3. Osim Denver, još 3 mjesto mogu dohvatiti i Memphis s kojim GS ima još gori omjer 0-3, dok jedino s Clipersima imaju pozitivan omjer, no pitanje je da li može LA stići do 3 mjesta. S obzirom da Denver igra još s Milwaukee-jem i Phoenixom, a imaju i 1 pobjedu viška u odnosu na pratitelje, oni su najvjerojatnije 3. Sad pitanje je koliko će GS tu kalkulirati.amarosim je napisao/la:GS-Spursi -5,5 1
Spursi bez Duncana,Parkera,Leonarda i Diawa,Jackson otpusten a Ginobili od prije ozlijedjen,stavrno ako ih sad GS ne dobije i to s henikepom,onda stvarno...... ranije ce vjerovatno OKC dobiti SAC pa ova tekma nece imati bas nikakav znacaj za goste a Warriorsima je vrlo vazna jer se jos bore za 6.mjesto........
I ja imam Washington 2,moglo bi to proci,sretno nambevanda4 je napisao/la:pročitaj amarosimov post, gsw ide na desetkovane spurse.. po svemu sudeći moraju dobit večeras bar 10 razlike ako su iole ozbiljna momčad. (+ što im treba pobjeda zbog plasmana)EmirSioux89 je napisao/la:Moze li Memphis do pobjede veceras, tj kakve su im sasne?
Utah je po meni veceras jedna od sigurnijih
Utah bi trebao biti siguran, al osobno ne volim igrat protiv minnesote.. Iznenadili su i jače klubove u zadnjih mjesec dana, može tu bit svega. Rađe uzmi GSW.
Od mene:
nets - washington 2 @2,80
Imam ih na tiketu, pa da i ode postavim.. Šta bude budeNetko je napisao da nema derona i johnsona večeras, a svi znamo da su njih dvojica pokretačka snaga te momčadi. Već sam se 5-6 puta opekao na te natpise o "izostancima" igrača na ovom forumu, al nema veze, nije velik ulog pa se isplati pokušat. Nadam se da ova dvojica stvarno neće zaigrat.
Pozdrav!
Titova-Juga je napisao/la:Orlando - Bulls kp2 84-102
Brooklyn - Washington h2 106-101
Orlando bez Afflala, Nelsona, Bullsima se vracaju Gibson i Noah.
Brooklyn bez WIlliamsa, Lopeza i Jonhsona
jasko_juve je napisao/la:Veceras u NBA ce bit dosta odmaranja zvijezda. Kvota pada na Charlotte protiv New Yorka jer nece igrat Carmelo izgleda,kao i mozda Felton,JR Smith,lako bi mogao trener odmorit citavu petorku. Kod Broklyna nece igat Deron Williams i Joe Johnson tako da kontrahendikep je idealan,7,5.. Utah mora veceras dobit,Minessota bez Pekovica,tako da Jeferson ide na 20+. San Antonio ce isto odmarat zvijezde kako stvari stoje,a i da ne odmaraju Curry ide preko 25 vcrs.Mali nije normalanSretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.