FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Moji Bavarci jeste li vi primjetili kako navijaci drugih ekipa imaju neku silnu potrebu da daju svoje komentare na nasoj temi, nezna koji je razlog za takvo nesto? Ja od kako sam član ovog foruma nisam komentarisao nista na temama o drugim klubovima niti imam neku potrebu za tim.
anelbavarac je napisao/la:Nakoti se provokatora od izvlacenja mali milion,taman onaj romarioo malo popusti,kad ono dodje drugih i jos gorih od pomenutog![]()
Nego sutra veoma bitna utakmica protiv Wolfsburga,ne treba biti neki strucnjak pa reci da smo veliki favoriti sutra,i da ocekujemo sigurnu pobjedu sto bi bio idealan uvod pred mec sa Uefalonom
Moraju ljudi komplekse lijeciti
@GAL
Dogovoreno
Samo da dodam,nisi me bas procjenio kako treba,fkt mi nije bila namjera bilo koga provocirati,jednostavno sukob misljenja i to je to...I to sto govoris za postove,vjeruj mi nije istina,a i smijesno je,forum kao forum,iznosenje misljenja i nekad ubijanje slobodnog vremena,ali daleko od "bar malo" bitne stvari!
Zivio!
@gerdmuller
Polako s tim "cascenjem"...
Dogovoreno
Samo da dodam,nisi me bas procjenio kako treba,fkt mi nije bila namjera bilo koga provocirati,jednostavno sukob misljenja i to je to...I to sto govoris za postove,vjeruj mi nije istina,a i smijesno je,forum kao forum,iznosenje misljenja i nekad ubijanje slobodnog vremena,ali daleko od "bar malo" bitne stvari!
Zivio!
@gerdmuller
Polako s tim "cascenjem"...
red je da se nesto narodno poslusa za 1.maj i rostilj,pa zasto to ne bi bio nas kolega navijac

smopiBVB@ uredu zakopat cemo ratne sjekire i svako na svoju stranu
zivio
- anelbavarac
- Kontakt:
Mitar Miricautogol je napisao/la:red je da se nesto narodno poslusa za 1.maj i rostilj,pa zasto to ne bi bio nas kolega navijac![]()
- brzitesanj
- Kontakt:
Sve osim pobjede sutra bilo bi veliko iznenađenje.
MIlslim da ćemo sutra lagano beze umora i naravno povreda da pobjedimo Vukove.
MIlslim da ćemo sutra lagano beze umora i naravno povreda da pobjedimo Vukove.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidim zutovi i ciganija se udruzili...ne volim Bayern, ali imate podrsku madridske strane
.
Samo presing na tu bijedu od odbrane i nece se ljudi sastavit'
.
Samo presing na tu bijedu od odbrane i nece se ljudi sastavit'
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- gerdmuller
- Kontakt:
Kako zarazan video- " onclick="window.open(this.href);return false; 
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 04:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- brzitesanj
- Kontakt:
Nekako me nije strah Barcalone a i gdje će me biti strah pored ovakvog Bayerna ili će me vremenom kako se tekma bude blži hvatati euforija. Ali opet mislim da sam se više probojavao za ishod prošlogodošnjeg polufinala protiv Reala.
Lijepo je vidjeti da imamo podršku navijača Reala i BvB-a.
Mogao bi nam i Pep malo pomoći da nam došapne slabe tačke njegovog bivšeg kluba.
Mogao bi nam i Pep malo pomoći da nam došapne slabe tačke njegovog bivšeg kluba.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
Reala da,ali zutalja ne bas ako si pratio pljuvanje po Bayernu na temi domuza traje uvelikobrzitesanj je napisao/la:Nekako me nije strah Barcalone a i gdje će me biti strah pored ovakvog Bayerna ili će me vremenom kako se tekma bude blži hvatati euforija. Ali opet mislim da sam se više probojavao za ishod prošlogodošnjeg polufinala protiv Reala.
Jedna je slaba tacka a to je odbrana.brzitesanj je napisao/la:Nekako me nije strah Barcalone a i gdje će me biti strah pored ovakvog Bayerna ili će me vremenom kako se tekma bude blži hvatati euforija. Ali opet mislim da sam se više probojavao za ishod prošlogodošnjeg polufinala protiv Reala.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
jesu se usrećili ako ste im vi podrškaNail for Real je napisao/la:Vidim zutovi i ciganija se udruzili...ne volim Bayern, ali imate podrsku madridske strane.
Samo presing na tu bijedu od odbrane i nece se ljudi sastavit'.
jest eto pepu je vise do bayerna u koji jos nije ni krocio, nego do kluba u kojem je prosao sve, od donosenja lopti, mladjih kategorija, prvog tima, kapitenske trake, trenera b tima, trenera prvog tima, kluba iz njegovog rodnog grada, koji mu je sve dao i s kojim je osvojio sve i kao igrac i trenerbrzitesanj je napisao/la:Nekako me nije strah Barcalone a i gdje će me biti strah pored ovakvog Bayerna ili će me vremenom kako se tekma bude blži hvatati euforija. Ali opet mislim da sam se više probojavao za ishod prošlogodošnjeg polufinala protiv Reala.
dosapnut ce vam, al u qrcu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj Pep, pa pitaj mene pobogu ili pitaj bilo kojeg navijaca Barce pa ces vidjeti da su najtanji u odbrani i da ne mogu dati vise nego sto ce primiti.brzitesanj je napisao/la: Mogao bi nam i Pep malo pomoći da nam došapne slabe tačke njegovog bivšeg kluba.
Sve ispod petarde u ovom dvomecu u mrezi Spanskog kiksera je neuspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
decko ne vrijedjaj, kikseri mozda i jesmo nekada, al spanci nikadaOmerbavarac je napisao/la:Cuj Pep, pa pitaj mene pobogu ili pitaj bilo kojeg navijaca Barce pa ces vidjeti da su najtanji u odbrani i da ne mogu dati vise nego sto ce primiti.brzitesanj je napisao/la: Mogao bi nam i Pep malo pomoći da nam došapne slabe tačke njegovog bivšeg kluba.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ovo je uglavnom bilo obrnuto, ali ..Omerbavarac je napisao/la:Cuj Pep, pa pitaj mene pobogu ili pitaj bilo kojeg navijaca Barce pa ces vidjeti da su najtanji u odbrani i da ne mogu dati vise nego sto ce primiti.brzitesanj je napisao/la: Mogao bi nam i Pep malo pomoći da nam došapne slabe tačke njegovog bivšeg kluba.
Bice to lijepe utakmice.
Protiv Barce ce nakon duzeg vremena neko opet igrati napadacki fudbal.
Mada me Heynckes ne bi iznenadio kada bi postavio 2 bloka i igrao k'o PSG.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam ni rek'o da ste vi Spanci.Romariooo je napisao/la: decko ne vrijedjaj, kikseri mozda i jesmo nekada, al spanci nikada
Valdes je clan Spanske repke ili vec bivsi clan sto mi je dovoljno da ga svrstam u tu nacionalnu selekciju.
Btw: ban mi dajte, uvrijedio sam Romaria.
Bayern se nikada nije branio niti ce.M4kaveli je napisao/la: Mada me Heynckes ne bi iznenadio kada bi postavio 2 bloka i igrao k'o PSG.
Ocekuj nikad ofanzivniji Bayern.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dakle ocekujem da igraju sa samo 1 zadnjim veznim. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, sa Svinjom kao osmicom na terenu i Javijem kao destruktivcem i covjekom koji ce biti zaduzen da pojede najefikasnijeg napadaca danasnjice.M4kaveli je napisao/la:Da li to znaci da ce igrati bez 2 zadnja vezna ?

Nije losa statistika, da vidimo ko je i na kakav nacin najopasniji.
Cekaj ba.Omerbavarac je napisao/la:Da, sa Svinjom kao osmicom na terenu i Javijem kao destruktivcem i covjekom koji ce biti zaduzen da pojede najefikasnijeg napadaca danasnjice.M4kaveli je napisao/la:Da li to znaci da ce igrati bez 2 zadnja vezna ?![]()
Nije losa statistika, da vidimo ko je i na kakav nacin najopasniji.
Hoce li igrati Gustavo i Martinez zajedno sa Schweinijem ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.