Pa teren su nasi namjerno napravili onako, sto si panglu....Da je bio teren dobar fasovali bi 5 komada, pa zar ste toliko slijepi da ne vidite koliko su Nani i Simao opasni po krilima bili u Portugalu..No u Zenici nisu mogli protrcavati jer je tesko kontrolisati loptu..Daj malo razmisljajte prije nego nesto napisete...Gerrard je napisao/la:SRAMOTA !
Ne znam kako je vama ali mene iskreno vise sramota na kakvom terenu nam igra reprezentacije ... mene sramota sinoc utakmicu gleda pola evrope , a nama teren ko njiva izgleda ... ono je velika bruka , vrijeme je da se adaptira i taj teren ili voz iz Zenice da se ne brukamo vise , ljudima ide lopta u noge odjednom oskace od busenj i gube je ljudi gledaju u teren i masu glavom , kakvu poruku i sliku saljemo o nasoj reprezentaciji takvim terenom !
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
da sigurno zeli svi po lopatu i gruhaj po terenuZenicajesampion je napisao/la:Pa teren su nasi namjerno napravili onako, sto si panglu....Da je bio teren dobar fasovali bi 5 komada, pa zar ste toliko slijepi da ne vidite koliko su Nani i Simao opasni po krilima bili u Portugalu..No u Zenici nisu mogli protrcavati jer je tesko kontrolisati loptu..Daj malo razmisljajte prije nego nesto napisete...Gerrard je napisao/la:SRAMOTA !
Ne znam kako je vama ali mene iskreno vise sramota na kakvom terenu nam igra reprezentacije ... mene sramota sinoc utakmicu gleda pola evrope , a nama teren ko njiva izgleda ... ono je velika bruka , vrijeme je da se adaptira i taj teren ili voz iz Zenice da se ne brukamo vise , ljudima ide lopta u noge odjednom oskace od busenj i gube je ljudi gledaju u teren i masu glavom , kakvu poruku i sliku saljemo o nasoj reprezentaciji takvim terenom !

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ova tema je o reprezentativcima, a vidim skrenulo se sa teme...hajmo ovdje iznsoiti imena potencijalnih reprezentativaca koji bi mogli igrati u narednom ciklusu, pogotovo na mjestima gdje smo deficitarni, po meni da imamo prave bocne igrace, iole kvalitetne, bili bi jos bolji jer bi dobili ofanzivnijeg salihovica i ibricica, ili bi imali veci izbbor za rotacije u veznom redu..
Volim te Bosno!!!
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Nemamo bekove...nista novo, kriza traje od kad su Salihamidzic i Music se oprostili od repke...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Moj prijedlog za bočnog igrača ili ti ga beka je Đorđe Kamber,momak je igrao u Uzbekistanu,kad smo igrali 0:0 i garantujem da ima materjala u njemu za te pozicije u reprezentaciji.Inace igra u Mađarskoj za Zalegersek.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Da to nije onaj što je igrao za FKŽ?scorpion je napisao/la:Moj prijedlog za bočnog igrača ili ti ga beka je Đorđe Kamber,momak je igrao u Uzbekistanu,kad smo igrali 0:0 i garantujem da ima materjala u njemu za te pozicije u reprezentaciji.Inace igra u Mađarskoj za Zalegersek.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
[youtube][/youtube]
Jel' ovaj?
Nije ovo materijal za reprezentaciju.
Jel' ovaj?

Nije ovo materijal za reprezentaciju.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Jeste to je taj kamber,igrao za Želju i da li na osnovu snimka mi može neko reći da nije za reprezentacije???
I ja sam za Lazara Popovića sadašnjeg igrača Želje govorio da je Inzagi,ali sada kad ga gledam na terenu,meda ne može
I ja sam za Lazara Popovića sadašnjeg igrača Želje govorio da je Inzagi,ali sada kad ga gledam na terenu,meda ne može

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ne rise majke tiZenicajesampion je napisao/la:Pa teren su nasi namjerno napravili onako, sto si panglu....Da je bio teren dobar fasovali bi 5 komada, pa zar ste toliko slijepi da ne vidite koliko su Nani i Simao opasni po krilima bili u Portugalu..No u Zenici nisu mogli protrcavati jer je tesko kontrolisati loptu..Daj malo razmisljajte prije nego nesto napisete...Gerrard je napisao/la:SRAMOTA !
evo ovdje odgovor za temu Napad na BiH igrace u Hrvatskoj? posto je vec zakljucana
Kenan Hasagic nam je razjasnio i snimak koji se pojavio na internetu gdje se naguravao sa policajcem:
"To je bilo u Novom Vinodolskom kada smo igrali prijateljsku utakmicu sa lokalnim klubom. Naime, jedna lopta otišla je van stadiona i naš oružar Adem otišao je po nju. Lopta je pala kod policijskog vozila. Njihovi specijalci, vjerovatno nisu znali ko je on i kada je uzeo loptu počeli su ga udarati. Kada sam to vidio potrčao sam u pomoć. Počeli su i sa nama da se raspravljaju, ali je situacija brzo smirena. Ni danas mi nije jasno zbog čega su se tako ponašali".
Kenan Hasagic nam je razjasnio i snimak koji se pojavio na internetu gdje se naguravao sa policajcem:
"To je bilo u Novom Vinodolskom kada smo igrali prijateljsku utakmicu sa lokalnim klubom. Naime, jedna lopta otišla je van stadiona i naš oružar Adem otišao je po nju. Lopta je pala kod policijskog vozila. Njihovi specijalci, vjerovatno nisu znali ko je on i kada je uzeo loptu počeli su ga udarati. Kada sam to vidio potrčao sam u pomoć. Počeli su i sa nama da se raspravljaju, ali je situacija brzo smirena. Ni danas mi nije jasno zbog čega su se tako ponašali".
Republika Zenica
ebo te koliko je opasan Pjanic o salihovic ..dzeko vedo...svaka lopta je odskocila koda smo mi trebali na nerijeseno da igramo..onakav teren je samo portugalu odgr..mi smo ganjali razult.al ebiga to je rako bilo i prije kad smo pobiejdili Belgiju,Estoniu,Armeniju..igrali sa Turcima,Spancima...treba taj teren srediti..sada kad se para dobila u savezu od tv prava od tekme u zenici uradice nesto pred klafikc..za eurozehha je napisao/la:Ne rise majke tiZenicajesampion je napisao/la:Pa teren su nasi namjerno napravili onako, sto si panglu....Da je bio teren dobar fasovali bi 5 komada, pa zar ste toliko slijepi da ne vidite koliko su Nani i Simao opasni po krilima bili u Portugalu..No u Zenici nisu mogli protrcavati jer je tesko kontrolisati loptu..Daj malo razmisljajte prije nego nesto napisete...Gerrard je napisao/la:SRAMOTA !
ma treba na kosevo da se igra. Valjda je svima jasno da reputacija Bilinog polja kao nepobjedivog mjesta je davno pala u vodu. GRCKA, MADJARSKA,PORTUGAL,SPANIJA... Ustvari svaka jaca reprezetacija. pa ljudi nije to nasa liga pa da se gostujuca ekipa pobjedi na hajku! Na kraju krajeva kad bi se igralo na kosevu navijaci bi bili dovoljno udaljeni od sudije pa se bi morao desavati onakav seljakluk a puno je veci kapaciteta travnjak u puno boljem stanju....... Samo da hoce krov poceti praviti, Projekat je usvojen ali to ce giti za 50 godina
Nece oni nista uraditi, ovi stadioni koje imamo ce se samo sminkati dok se ne sruse.
Dok drzave u regiji imaju autoputeve, mi ne mozemo zakrpiti rupe po nasim cestama. A pricate o krovu na Kosevu
Ovo para sto se i zaradilo ce otici pola Ciri, a ostalo ce Munja i drugovi da potrose na maloljetne prodavacice ljubavi i vec njima/nama znane stvari.
Dok drzave u regiji imaju autoputeve, mi ne mozemo zakrpiti rupe po nasim cestama. A pricate o krovu na Kosevu

Ovo para sto se i zaradilo ce otici pola Ciri, a ostalo ce Munja i drugovi da potrose na maloljetne prodavacice ljubavi i vec njima/nama znane stvari.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... N+BOY+2009
Ne znam je li neko primjetio, ali ovdje pored Pjanića ima još jedan naš igrač (deveti iznad Pjanića).
Ne znam je li neko primjetio, ali ovdje pored Pjanića ima još jedan naš igrač (deveti iznad Pjanića).
Marko Marin? Mislim da je on član Njemačke...sladoled je napisao/la:http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... N+BOY+2009
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Da jeste on igra za Njemacku...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
-
- Kontakt:
Milenković strijelac za Enosis..
1. Özil___________15
2. Ivanschitz______12
3. Ibišević________11
4. Džeko_________10
5. Misimović______10
5. Kießling________10
Pet najkorisnijih igrača Bundeslige(golovi+asistencije).
2. Ivanschitz______12
3. Ibišević________11
4. Džeko_________10
5. Misimović______10
5. Kießling________10
Pet najkorisnijih igrača Bundeslige(golovi+asistencije).
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ovi stvarno nemaju pojma hahahah cuj Miske i Supa iz Srbije ja znam da su Hrgovic i Radeljic iz Hrvatske i Milenkovic iz Srbije ali ova dvojica stvarno bruka ko ovo pise pa zasto onda nepisu to za Srbiju u kojoj igraju Subotic,Kuzmanovic,Koroman a svi iz Bosne pa u Hrvatskoj Corluka braca Kovac dobro jedan je zavrsio karijeru zatim Mandzkuic,Sivonjic,Jajalo svi iz Bosne mislim bruka stvarnotax je napisao/la:misimovic srbije ocima nije vidio rodjen u munchenu a starci mu iz BOSANSKE gradiskerixadu je napisao/la:ma ja a ne pise recimo o suboticu koji je rodjen u BiH ili isto tako Savo Milosevic, Mladen Krstajic a da ne pricam u hrvatskoj o Stanicu i drugim igracima iz Bosne. Po meni bi Misimovic jedino bio stranac da je ostao u Srbiji
supa iz ZVORNIKA
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!