Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ocekujem Mirzinu eksploziju u drugom poluvremenu 
- el-fighter
- Kontakt:
Mirza odlican za sada. Dobro je odradio na obje strane terena i nekoliko minuta su Netsi licili na pravu ekipu, ali onda ulazi Kobe i opet sve po starom.
Nadam se da neko snima i da ce sutra biti video Mirzine igre, jer na onom linku je slika bila pravo losa, jedva sam i poene vidio.
Nadam se da neko snima i da ce sutra biti video Mirzine igre, jer na onom linku je slika bila pravo losa, jedva sam i poene vidio.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Humpaga vec 24. minuta u igri
Ubacuj Mirzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- storm_raider
- Kontakt:
http://www.atdhe24.net/basketball/14/56 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;el-fighter je napisao/la:Mirza odlican za sada. Dobro je odradio na obje strane terena i nekoliko minuta su Netsi licili na pravu ekipu, ali onda ulazi Kobe i opet sve po starom.
Dao sam vam dobar link.
Sport je lijek za tijelo i duh.
nikad njemu pj nece dati pravu minutazu ono od 46 min makar 36VGS je napisao/la:Humpaga vec 24. minuta u igri
pa daaaaaaaaaaaaaj mirzu viseeeeee ybm ti sve
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
pa hajde viseeeeeeeeee
E moj pj, moj brooks, moj blatche,moj crnjo ovo moj zbog banovica
pa covjece on je klupa klupe, nevjerovatan tretman ima.
Ma ovo moze samo glupi amer raditi, organski ih ne podnosim
a fraer 2 min ceka da udje ccc
Kkav cok ima tretman kod ovog ccccc!Neces cvikeras dugoo neces!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Pametnjakoviću, tekma traje 48 minuta. To prvo. Drugo, jesi li zaista pri zdravom razumu kad očekuješ ni manje ni više nego 30+ minuta za Teletovića? Svaka budala danas piše i iznosi mišljenjemirzaaaaa je napisao/la:nikad njemu pj nece dati pravu minutazu ono od 46 min makar 36VGS je napisao/la:Humpaga vec 24. minuta u igri
Nama je Željo svetinja jedina.
A u PM koji jad od tima, covjek sam stoji na trici on nece da doda, jbm vas crne sviju
AHAHHAHAHAHA Alo papak dobro greska u 2 min, i normalno da ocekujem kad znam da je bolji od pola njih.Vasa Ladacki je napisao/la:Pametnjakoviću, tekma traje 48 minuta. To prvo. Drugo, jesi li zaista pri zdravom razumu kad očekuješ ni manje ni više nego 30+ minuta za Teletovića? Svaka budala danas piše i iznosi mišljenjemirzaaaaa je napisao/la:nikad njemu pj nece dati pravu minutazu ono od 46 min makar 36VGS je napisao/la:Humpaga vec 24. minuta u igri
Fati se jarane saha i napusti kosarku, bar ovu NBA !!mirzaaaaa je napisao/la:nikad njemu pj nece dati pravu minutazu ono od 46 min makar 36VGS je napisao/la:Humpaga vec 24. minuta u igri
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
MT3 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Dobar si mirzaaaaa pravo. Čuj bolji od pola njih, hahah, ma za prve opcije u ekipi bgm.. Onaj drugi kuka što nije Tele dobio loptu na trici, a kardašijan 2+1 izborio 
Nama je Željo svetinja jedina.
- storm_raider
- Kontakt:
Dajte.. momak je poceo da prati nba kako treba tek otkako je Mirza tu, neka pustite ga. Bravo Mirza za tricu, idemo jos jednu do kraja ubosti.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.