FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma samo je vazno da njegov oporavak prodje u najboljem redu a onda kad nam se Kvesa vrati docekati ga onako kako on zasluzuje, te mu mi uliti jos te volje i samopouzdanja koje je nekad imao.
Sve ce doci na svoje, mora!
Sve ce doci na svoje, mora!
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
-
neroazzuro
- Kontakt:
Naravno da moze. E sad,kakva je tacno vrsta rupture kod Kvese to ne znam. Zaboravio si da je Kvesa dugo cekao na operaciju pa je moguce da mu je na mjestu pucanja u medjuvremenu nekrotizirao dio ligamenta pa se morao ubaciti implantat s druge tetive...kvalitet je napisao/la:Ligamente ne možeš "zašiti"neroazzuro je napisao/la:Ruptura (prekidanje) kriznih ligamenata. Ne znam jel jednog ili oba. Ako je koljeno savijeno nategnut je jedan,a ako je ispravljeno nategnut je drugi. Krajevi ligamenta se moraju zasiti da potpuno zarastu sto traje dosta duze (iako su male povrsine) nego zarastanje kosti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
*ebeno je to sa ligamentima da prostite, bolje (pu pu pu) i otvoreni lom nego ruptura križnih ligamenata.
A kad smo već kod povreda, jel Zoli ugrađena šina zna li iko? Predpostavljam da jeste al možda je prošo i bez...
A kad smo već kod povreda, jel Zoli ugrađena šina zna li iko? Predpostavljam da jeste al možda je prošo i bez...
- diplomatija
- Kontakt:
ako nas ne bude 7000 u subotu bar, ja ne znam vrijedi li ovo vise icemu, ako sad nisu zasluzili momci ne znam kad ce
nije, ugrađene su pločice koje se ne vadeŽvaka je napisao/la:*ebeno je to sa ligamentima da prostite, bolje (pu pu pu) i otvoreni lom nego ruptura križnih ligamenata.
Vadit ce se vjerovatno poslije godinu dana.pinki je napisao/la:nije, ugrađene su pločice koje se ne vadeŽvaka je napisao/la:*ebeno je to sa ligamentima da prostite, bolje (pu pu pu) i otvoreni lom nego ruptura križnih ligamenata.
Hvala burazpinki je napisao/la:nije, ugrađene su pločice koje se ne vadeŽvaka je napisao/la:*ebeno je to sa ligamentima da prostite, bolje (pu pu pu) i otvoreni lom nego ruptura križnih ligamenata.
mislim da je neko napisao da se ne vade, ali eto haj samo nek to zaraste kako trebaOxidenks je napisao/la:Vadit ce se vjerovatno poslije godinu dana.pinki je napisao/la:nije, ugrađene su pločice koje se ne vadeŽvaka je napisao/la:*ebeno je to sa ligamentima da prostite, bolje (pu pu pu) i otvoreni lom nego ruptura križnih ligamenata.
Grbavica puna i svi pjevaju,manijaci proslavljaju tituluuuuuu....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Jeli moze neko da mi posalje video snimak naseg navijaca u Mariboru, atari monak odnekle iz turske , grcke, njemacke dosao u Maribor na tekmu.al je imao problema bruku dok je dosao.
j
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ako mislis na mog druga Saleta, on je iz Iraka dosao u Maribor. Inace ima onaj klip isto sa crncima iz Iraka, kad svi pjevaju Zeljo, Zeljo...PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli moze neko da mi posalje video snimak naseg navijaca u Mariboru, atari monak odnekle iz turske , grcke, njemacke dosao u Maribor na tekmu.al je imao problema bruku dok je dosao.j
Poslacu ti na pp oba
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ima li gdje prosjek posjeta na stadionima dosad u ova 22 kola.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- TheGreatest10
- Kontakt:
Kaže Horić da će on i njegova ekipa sa Grbavice otići uzdignute glave
Istina je da će biti kompletni, i da dolaze u najjačem sastavu ali bodovi ostaju u dolini Ćupova
Istina je da će biti kompletni, i da dolaze u najjačem sastavu ali bodovi ostaju u dolini Ćupova
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
posto sam imao puno obaveza do sada kako zbog fakulteta, tako i zbog obaveza prema drugim organizacijama nisam vodio nikako nakon 16. kola. No posto je posjetu najlakse uraditi, veceras najkasnije cu objaviti podatke o prosjecnoj posjeti u prva 22. kola, a ostale podatke pri zavrsetkuennis je napisao/la:Ima li gdje prosjek posjeta na stadionima dosad u ova 22 kola.
Samo žestoka podrška i jug i sjever SVI!TheGreatest10 je napisao/la:Kaže Horić da će on i njegova ekipa sa Grbavice otići uzdignute glave![]()
Moramo disati kao jedan!
Posjeta će biti iznad prosječna...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
zeljo je bolji ali nece lako dobit celika,vlado radi stvarno ozbiljno u uslovima kakve ima,celika niko osim borca u onoj bljuzgi nije dobio ove sszone vise od gola razlike,bod je odlican,al nek dobije bolji,a nevjerujem da ce bit vise od 5000 ljudi,sretno i bez incidenata
bilo bi lijepo nakon ovog kola otici na +9 a onda na derbiju teoretski obezbjediti titulu 
Kada je interes za ovu utakmicu u pitanju, ako je suditi po ovim koje ja poznajem, a bili su samo na par utakmica ove sezone, posjeta bi mogla biti najveća do sada ove sezone!ipetm je napisao/la:Posjeta će biti iznad prosječna...![]()
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Cekamo te,bice zanimljivo vidjeti nas prosjek posle Celika a posebno posle derbija.Lose je to ove sezone al eto popravicemo se aBdAnelZ je napisao/la:posto sam imao puno obaveza do sada kako zbog fakulteta, tako i zbog obaveza prema drugim organizacijama nisam vodio nikako nakon 16. kola. No posto je posjetu najlakse uraditi, veceras najkasnije cu objaviti podatke o prosjecnoj posjeti u prva 22. kola, a ostale podatke pri zavrsetkuennis je napisao/la:Ima li gdje prosjek posjeta na stadionima dosad u ova 22 kola.
SLOBODA NAVIJAČIMA