Nama je svaki igrac bitan pa makar igrao 9 min. u Valjadolidu!!!!
A vi koji ste dosli na ovaj forum i kao predmet ismijavnja uzeli nase igrace koji nose nas sveti dres,stidite se nemogu da vjerujem kakvi ste!!!!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Slazem se u potpunosti!!!Ponos Torina je napisao/la:Da potvrdim za 9 minuta 2 gola,A vi Experti nadzite bolje da vas vidim Svi ste vi neki scauti jebote ima vas po cijelom svijetu,sve skauti najjacih klubova svijeta![]()
![]()
![]()
Nama je svaki igrac bitan pa makar igrao 9 min. u Valjadolidu!!!!
A vi koji ste dosli na ovaj forum i kao predmet ismijavnja uzeli nase igrace koji nose nas sveti dres,stidite se nemogu da vjerujem kakvi ste!!!!
FCS je napisao/la:Medunjanin je jedini naš igrač u španskoj primeri, šta dalje govoriti. Ćiri me zaista iznrnanadio kada je optužio za neuspjeh momka koji igra prvu utakmicu za repku....
ma ja, nije mu to trebalo, kao i sa optuzivanjem misimovica za utakmicu u lisabonu, na kraju, mislim da ga u takvoj utakmici nije ni trebao ubacivati u sastav, bolje bi bilo je da je krenu sa ibricem u sredini, a nekog da je stavio na desni bok..FCS je napisao/la:Medunjanin je jedini naš igrač u španskoj primeri, šta dalje govoriti. Ćiri me zaista iznrnanadio kada je optužio za neuspjeh momka koji igra prvu utakmicu za repku....
Ma OK je sto je on prije bio izdajnik, kod nas ti je tako - nemamo ponosa ni zehre i zato nas gazi ko god stigne, nego je problem sto mamak par godina nije sastavio citavu utakmicu. Zato ne mogu da se nacudim evo ni tebi kada kazes da "on uopste nije los igrac". Kako bolan nije los kada je non stop rezerva. Je li normalno da neko nema mjesta u Valjadolidu, a ima u reprezentaciji koja igra baraz za SP? I to neko, ko je ranije rekao da NIKADA nece igrati za BiH. Ne znam sta bi uradio onome ko kaze da Haris treba igrati, a onda krivi Ciru zbog ne odlaska na SP??????? Pa kako da te na SP odvede igrac koji igra za svoj tim 5, 10, 6, 0, 0, 0, 32...minute? E jesmo cudni da to nije normalno.celikjecelik je napisao/la:Ja sam bio strogo protiv toga da on dodje u nasu reprezentaciju, ne zbog njegovih (ne)kvaliteta nego zbog prijasnje afere sa njim kada nije htio da igra.
Sada je dosao sto je normala jer nema ko ne bi dosao u ekipu koja je bila korak do SP...
No to sve nije ni bitno..Bitno je da je momak zaigrao na BP a da prije toga ni treninga nije odradio na tom stadionu..Nije on uopste los igrac, no sta znam, greska je bila gurniti ga u onakvu vatru.....
Da li to znaci da cemo biti u rangu Malte, Luxemburga, Farskih Ostrva i slicno?Virtu4l je napisao/la:Haris je budućnost našeg fudbala.
Jasno je da ga nismo gledali,doduse nekih 20 min jesam na tv i nije los..Kaze mi drug da je gledao treninge repke i da je frajer talenat ...Saban je napisao/la:Da li to znaci da cemo biti u rangu Malte, Luxemburga, Farskih Ostrva i slicno?Virtu4l je napisao/la:Haris je budućnost našeg fudbala.
Pa dobro ako nece Haris, mozda ce te odvesti igraci koji uopste nemaju kluba, ili igraju po HNL, mozda ce te oni odvesti na SP, al eto ipak imaju mjesta u nasoj repki???Saban je napisao/la:Ma OK je sto je on prije bio izdajnik, kod nas ti je tako - nemamo ponosa ni zehre i zato nas gazi ko god stigne, nego je problem sto mamak par godina nije sastavio citavu utakmicu. Zato ne mogu da se nacudim evo ni tebi kada kazes da "on uopste nije los igrac". Kako bolan nije los kada je non stop rezerva. Je li normalno da neko nema mjesta u Valjadolidu, a ima u reprezentaciji koja igra baraz za SP? I to neko, ko je ranije rekao da NIKADA nece igrati za BiH. Ne znam sta bi uradio onome ko kaze da Haris treba igrati, a onda krivi Ciru zbog ne odlaska na SP??????? Pa kako da te na SP odvede igrac koji igra za svoj tim 5, 10, 6, 0, 0, 0, 32...minute? E jesmo cudni da to nije normalno.celikjecelik je napisao/la:Ja sam bio strogo protiv toga da on dodje u nasu reprezentaciju, ne zbog njegovih (ne)kvaliteta nego zbog prijasnje afere sa njim kada nije htio da igra.
Sada je dosao sto je normala jer nema ko ne bi dosao u ekipu koja je bila korak do SP...
No to sve nije ni bitno..Bitno je da je momak zaigrao na BP a da prije toga ni treninga nije odradio na tom stadionu..Nije on uopste los igrac, no sta znam, greska je bila gurniti ga u onakvu vatru.....
To su oni isti eksperti koji su govorili za džeku da je kloc i da ide igrati kosarku.A sad se svi dice parolom "dijete sa grbavice" a otijerali ga ko zadnjeg kera.spekulatius je napisao/la:ja ne kontam ove eksperte koji su na osnovu jedne tekme spremni sahranit igraca....ne znam kako je stajeao na terenu jer se to najbolje na tv-u nije moglo vidjet....puno se toga ne vidi u prijenosu...dobro ima ovih koji sve mogu vidjet i s njima ne bi uopste diskutovao....ono koliko se moglo vidjet na tv-u je da ima potencijala i da moze dobro odigrat ali je jasno da je ipak podbacio.....uzme li se u obzir vaznost mecha, debitantski nastup, nepoznavanje suigraca onda se ovom momku mora dati jos prilike, na kraju doktor miske je podbacio protiv portugala...zasto....zato sto je portugal ocito ekipa koja zna kako neutralizirat protivnika, onda ne vidim zasto ovog momka otpisat na osnovu samo jedne tekme.sreca pa se vecina nas ovdje nista ne pita....
opet je na klupi....Legenda_BiH je napisao/la:Znal ko igral Haris protiv Vilareala?
Haris je dobro igrao u Zenici !!ibrakadabra je napisao/la:Harisu Medunjaninu treba dati punu podrsku.Neznam sta pojedini ocekuju od momka koji prvi put zaigra za repku predje cijelu odbranu zabije 5 golova.Pa i bolji igraci se u Engleskoj adaptiraju po godinu dana .
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 16 gostiju.