U Italiji ces stavljati na ovu cigancinu od Ilhana. Pa on ne moze mene kralju uzeti.AgresivnoDjubre je napisao/la:Siofok-DVTK 1 3,00
Starace-Ilhan 2 2,10
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Neki poseban razlog ? ili onako beze ??CashMan je napisao/la:Cardiff - Charlton X2
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kralju maloprije sam se cuo s njim,kaze mi da je namjestio.Dobija ga 2:0 u setovima.Oxidenks je napisao/la:
U Italiji ces stavljati na ovu cigancinu od Ilhana. Pa on ne moze mene kralju uzeti.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
- Kontakt:
moze li tomic ISPOD 13 veceras?
Mora da je promjenio broj, meni se ne javlja na onaj stari brojAgresivnoDjubre je napisao/la:Kralju maloprije sam se cuo s njim,kaze mi da je namjestio.Dobija ga 2:0 u setovima.Oxidenks je napisao/la:
U Italiji ces stavljati na ovu cigancinu od Ilhana. Pa on ne moze mene kralju uzeti.

- suicidesquad
- Kontakt:
Jolly Šibenik - Cedevita (167,5) 1 1,80
Po meni ovo vrijedi probati! U Willamsu su dali 163,5, a u Premieru 164,5 i oborili kvotu na 1,65. U SuperSportu (kladionica u Hrvatskoj) granica je 160,5. U BHPlayu je granica 167,5, a kvota je 1,80. Razlika od 3,4 koša puno znači, o 7 da i ne govorim - postavili su previsoku granicu u odnosu na druge kladionice.
http://www.betexplorer.com/basketball/c ... id=1604667" onclick="window.open(this.href);return false;
Šibenik je od zadnjih 10 utakmica 9 puta išao ispod ove granice. Cedevita je od 5 zadnjih utakmica samo jednom prebacila ovu granicu. Prošle sezone međusobno su igrali 2 utakmica i oba puta je bio under. Nadam se da će i ovaj put tako biti.
Po meni ovo vrijedi probati! U Willamsu su dali 163,5, a u Premieru 164,5 i oborili kvotu na 1,65. U SuperSportu (kladionica u Hrvatskoj) granica je 160,5. U BHPlayu je granica 167,5, a kvota je 1,80. Razlika od 3,4 koša puno znači, o 7 da i ne govorim - postavili su previsoku granicu u odnosu na druge kladionice.
http://www.betexplorer.com/basketball/c ... id=1604667" onclick="window.open(this.href);return false;
Šibenik je od zadnjih 10 utakmica 9 puta išao ispod ove granice. Cedevita je od 5 zadnjih utakmica samo jednom prebacila ovu granicu. Prošle sezone međusobno su igrali 2 utakmica i oba puta je bio under. Nadam se da će i ovaj put tako biti.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Novi je broj. 063 je sad.
Ekranas-Siauliai 1:2 TRENUTNO
IGRATI UZIVO POBJEDU DOMACINA !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vratio se ATA i zijanio 200 KM... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Legia - Ruch Chorzow(s.t.) 16.4. 18:30 1 1,55
Jolly Šibenik - Cedevita(163,5) 16.4. 19:00 Manje 1,85
Maccabi(74,5) 16.4. 20:05 Više 1,85
Bayern - Wolfsburg(h.0:1) 16.4. 20:30 1 1,50
Arsenal - Everton(d/n) 16.4. 20:45 DA 1,60
kvota: 12.73
Jolly Šibenik - Cedevita(163,5) 16.4. 19:00 Manje 1,85
Maccabi(74,5) 16.4. 20:05 Više 1,85
Bayern - Wolfsburg(h.0:1) 16.4. 20:30 1 1,50
Arsenal - Everton(d/n) 16.4. 20:45 DA 1,60
kvota: 12.73
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Siofok-DVTK 1 3,00 3:0
Starace-Ilhan 2 2,10 6:0 6:1
Ja sam igro onako čistog keca, ali nema šanseAgresivnoDjubre je napisao/la:Novi je broj. 063 je sad.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
naziv ove teme je 'prijedlozi, sugestije i sl'.. aa ne 'komentarisanje atinih dobitaka/gubitaka'.. tako da obrati paznju na to.. jako je nekulturno da ne postujes propise pdf-a !!fukara87 je napisao/la:uh nisam ovo dole ispod slike vidio sto je sabro , ja bi plakoneko ima para za pacanja

aa sad druga stvar..
ak' uzmemo samo u obzir omjer gubitaka i dobitaka.. ovih 200 KM to dodju kao tebi 2 KM.. zato mali tisu.. da te ne cujem..
ovdje sam zbog par dobrih likova.. koji su dizali lovu zajedno sa mnom.. i sad zelim da se to nastavi iako sam rek'o da necu dolaziti vise ovdje..

ata je napisao/la:naziv ove teme je 'prijedlozi, sugestije i sl'.. aa ne 'komentarisanje atinih dobitaka/gubitaka'.. tako da obrati paznju na to.. jako je nekulturno da ne postujes propise pdf-a !!fukara87 je napisao/la:uh nisam ovo dole ispod slike vidio sto je sabro , ja bi plakoneko ima para za pacanja
![]()
aa sad druga stvar..
ak' uzmemo samo u obzir omjer gubitaka i dobitaka.. ovih 200 KM to dodju kao tebi 2 KM.. zato mali tisu.. da te ne cujem..
ovdje sam zbog par dobrih likova.. koji su dizali lovu zajedno sa mnom.. i sad zelim da se to nastavi iako sam rek'o da necu dolaziti vise ovdje..
nemoj dozvoliti da te opet iznerviraju, samo hrabro !

Dobra forma Charltona, dok je Cardiff u laganom padu forme i često se desi da primaju golove amaterske zbog činjenice da su se opustili jer su praktički sigurni u Premiershipu. Uglavnom dobra kvota i na Charlton daje gol 1,5Oxidenks je napisao/la:Neki poseban razlog ? ili onako beze ??CashMan je napisao/la:Cardiff - Charlton X2
Molim vas posljednji put da se držite teme i da ne postavljate bespotrebne stvari i ulazite u raspravu, inače traka u Banovićima žudi za kladioničarima

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
@agresivnodjubre
Nemoj ti vise igrati tenis Boga ti. Ima hokej, fudbal i to..
Nemoj ti vise igrati tenis Boga ti. Ima hokej, fudbal i to..
prva pa musko,.AgresivnoDjubre je napisao/la:Novi je broj. 063 je sad.

sad se cupati
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Popravni

jedan sistem da probamo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.