RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Reda malo, zdravije atmosfere i opet ćemo imati gomilu djece u tim sekcijama. Ne može nikome motiv biti to što je svjestan da nikad neće primirisati prvom timu zbog neke '' bitnije'' djece. Otvoriti vrata kluba svima. Pa i vući djecu za rukav sa ulica i iz škola. Ako je do članarina, pa evo kao što smo se i za bus snašli možemo nešto i simbolično davati za tu djecu u klubu godišnje. Ali i Velež tu mora izaći u susret sa svojim konkretnim rezultatima i poštenim radom.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
raja negdje sam čitao da će biti crvena noć negdje vani, pa pitam da li će biti u ovome ili slijedećem mjesecu?
AlemC85 je napisao/la:raja negdje sam čitao da će biti crvena noć negdje vani, pa pitam da li će biti u ovome ili slijedećem mjesecu?
CRVENA NOC 27 april 2013 EINDHOVEN
Kao i prosle godine i ove godine idemo sa aukcijom, u ponudi su dva fudbala dva dresa i prijeratna zastavica ... sve sa potpisima igraca naseg KLUBA!
Moram naglasiti da su dresovi mali brojeva, ipak lijepa uspomena ...
Pocetna cijena:
-fudbal ........................... 25 eura (po fudbalu)
- dres ............................. 50 eura (po dresu)
- zastavica ....................... 25 eura
AUKCIJA TRAJE DO 25 APRILA ... PA NAVALITE !!!
http://www.facebook.com/groups/267750873291294/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo posalji zahtijev da te prihvate u grupu i saznat ces sve Pozz.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
MISLIM DA 7igraca ove godine istice ugovor
kodro skaljic kajtaz kazazić vladavić(posudba),majkic,hebibovic,cemalovic,pliska,okic(ima godina plus godina tako da moze ici ako ispadne neka ponuda)
mislim da se podhitno treba uraditi sve sto je u moci uprave da se potpise ugovor sa
majkicem hebibovicem cemalovicem pliskom
kodro skaljic kajtaz kazazić vladavić(posudba),majkic,hebibovic,cemalovic,pliska,okic(ima godina plus godina tako da moze ici ako ispadne neka ponuda)
mislim da se podhitno treba uraditi sve sto je u moci uprave da se potpise ugovor sa
majkicem hebibovicem cemalovicem pliskom
Neko je govorio ovde da je Majkic na 2. godine potpisao.
i ja koliko se sjecam bilo je receno na 2 godine(a doso je u januru,ta nije valjda samo na pola godine potpisovm22 je napisao/la:Neko je govorio ovde da je Majkic na 2. godine potpisao.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Svi u Trebinje !!! Bice toplo , nedelja , svi uslovi za finu turu prema Trebinju. Treba podrzati nase momke na svim gostovanjima do kraja...
Mostar u srcu Velez do groba
Ako su ga na pola godine doveli onda ga nisu trebali ni dovoditrodjak je napisao/la:i ja koliko se sjecam bilo je receno na 2 godine(a doso je u januru,ta nije valjda samo na pola godine potpisovm22 je napisao/la:Neko je govorio ovde da je Majkic na 2. godine potpisao.)
Nadam se da je bar na godinu.
Ma 100 posto- na 2 godine potpiso Majke...vm22 je napisao/la:Ako su ga na pola godine doveli onda ga nisu trebali ni dovoditrodjak je napisao/la:i ja koliko se sjecam bilo je receno na 2 godine(a doso je u januru,ta nije valjda samo na pola godine potpisovm22 je napisao/la:Neko je govorio ovde da je Majkic na 2. godine potpisao.)
![]()
Nadam se da je bar na godinu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
rodjak je napisao/la: ta nije valjda samo na pola godine potpiso![]()
Samo mi nemoj reći da bi to bilo iznenađenje
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Upravo tako, na žalost. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma naravno care da ne bi bilo iznenadjenje (na to smo navikli od ranije)ali ipak koliko se sjecam da su iz kluba izjavljivali da je Majka potpiso na 2 godineTitova-Juga je napisao/la:rodjak je napisao/la: ta nije valjda samo na pola godine potpiso![]()
Samo mi nemoj reći da bi to bilo iznenađenje
Ma nek je FORZA VELEZ a za ostalo nek se brinu drugi
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Titova-Juga
- Kontakt:
rodjak je napisao/la: Ma nek je FORZA VELEZ a za ostalo nek se brinu drugi
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Tu praksu potpisivanja ugovora na pola godine treba što prije prestati koristit,koliko god je korisna toliko je i štetna.Igrač se pokaže i na kraju sezone ode u drugi klub,još ako se više njih tako pokaže i krenu tražiti ino angažmane ekipa klub osta bez 4-5 igrača,i onda ponovo ispočetka.Minimalno 1+1 godinu davati ugovore,s tim da taj ugovor poštuju obe strane,a našoj djeci na vrijeme davati dugogodišnje ugovore 4-5 godina tako da ako dođe do ino angažmana da i klub nešto zaradi.Nema rezultata bez 3-4 god sistematskog rada sa ekipom,sve ostalo je preživljavanje i borba za opstanak. 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Jedan prijedlog nasim navijacima, koji ce biti u Trebinju, i na svim ostalim tekmama.
Pored domacih igraca kojima uvijek skandiramo, ( vladavic admir , zadnja u gabeli kad je izlazio, a ne kazem da mu se i ne treba skandirati ), dajmo malo podrske i ovim igracima sa strane, da osjete i oni tu dobrodoslicu medju nas, pogotovo ovim sto izgaraju za nas klub. Sta treba jos da uradi jedan mladi Bojan Letic pa da mu mi skadiramo ?? Itd itd.
Pored domacih igraca kojima uvijek skandiramo, ( vladavic admir , zadnja u gabeli kad je izlazio, a ne kazem da mu se i ne treba skandirati ), dajmo malo podrske i ovim igracima sa strane, da osjete i oni tu dobrodoslicu medju nas, pogotovo ovim sto izgaraju za nas klub. Sta treba jos da uradi jedan mladi Bojan Letic pa da mu mi skadiramo ?? Itd itd.
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Majke je potpisao na 2 godine,samo ako dođe inostrana ponuda može otići ali i klub će zaraditi na njegovom transferu.Tako da, nemojte se živcirat,samo opušteno.
Slažem se sa ovim što je rekao Dena,nemojmo samo Vladaviću skandirat,tu je i Letić,Šišić... koji se bore svaku utakmicu i daju sve od sebe.
FORZA VELEŽ
Slažem se sa ovim što je rekao Dena,nemojmo samo Vladaviću skandirat,tu je i Letić,Šišić... koji se bore svaku utakmicu i daju sve od sebe.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Slažem se da treba skandirati svim igračima koji to zaslužuju. Samo me jedno brine kad se izmjena vrši ovih navedenih igrači zašto psuju i zašto se ljute. Pa trener to nije zaslužilo. Zar oni nisu profesionalci...............Crvenarmija je napisao/la:Majke je potpisao na 2 godine,samo ako dođe inostrana ponuda može otići ali i klub će zaraditi na njegovom transferu.Tako da, nemojte se živcirat,samo opušteno.
FORZA VELEŽ
E to su stvari na koje mi ne možemo uticati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Treba igračima ponekad pustiti snimke starih utakmica,pa da vide kako su ljudi igrali i poštovali trenera.Većina ovih igrača(volio bih da se varam)neć biti ni blizu dobri kao što je bio Ibro.Problem je u glavama igrača,čim je slika u novinama oni se "ufuraju" da su zvijezde.Odu vani,pa malo-malo nostalgija i eto ih nazad,to se mora raditi od pionira do seniora.Osnove kulture ponašanja svakog sportiste(igrača u PL ČAST IZUZECIMA) su na veoma niskoj razini,NAŽALOST! 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
odavno nismo pogodili s pojačanjem kao što je mali Letić...stvarno momak koji je s strane, a ovako se bori za veležov dres, svaka mu čast
...isto važi i za majketa, oštrakovića i plisku, od kojeg abd naredne sezone očekujem da eksplodira...dovoljno je samo ime velež i tu je kraj
P.S. majkić je potpisao na dvije godine,i kako sam ga razumio, da u slučaju dobre ponude, klub će dobiti obeštećenje...
ovo lijepo vrijeme koje nam je stiglo, će doprinijeti da u nedjelju gledamo dobru tekmu....
P.S. majkić je potpisao na dvije godine,i kako sam ga razumio, da u slučaju dobre ponude, klub će dobiti obeštećenje...
ovo lijepo vrijeme koje nam je stiglo, će doprinijeti da u nedjelju gledamo dobru tekmu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.