Ferplejko je napisao/la:Pa zbog cega je Vasilic dobio 2 utakmice, napravio najbezbolniji moguci start i dobijo je crvrni jer je bio zadnji igrac odbrane, a ne zbo ostrog starta. Pa to je kod Uefa i fife i u svakoj normalnoj drzavi 1 utakmica suspenzije.
Koji krreettteni sjede u toj komisiji ? Znaju li ona smisao kaznjavanja ?
Stvarno ne mogu da vjerujem Zadnji igrac cuj 2 tekme, jaoo odluke
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja svom nebi dao Amar samo radi one spodobe.Pa organizuje kakvu akciju da covjeku kupimo ogledalo da se malo pogleda fuj na sta lici.Jos kad onu zvaku pocne zvanjati pred kamerama odvratno do daske.
TheGreatest10 je napisao/la:Ništa me više ne može iznenaditi od ovog cirkusa od saveza!
Budita malo realni,ja sam protiv grubih startova i obaveznog kaznjavanja istih na duze vrijeme,al covjek stvarno nije imao namjeru.To sto je ispala takva povreda je slucajnost i nemoze se covjek kaznjavati radi povreda kakva je nastala.
Ja svom nebi dao Amar samo radi one spodobe.Pa organizuje kakvu akciju da covjeku kupimo ogledalo da se malo pogleda fuj na sta lici.Jos kad onu zvaku pocne zvanjati pred kamerama odvratno do daske.
plavi100 je napisao/la:Trebalo bih za iduću sezonu tražiti da se derbi igra oko 5.kola jer ovako drugi derbi u sezoni nije interesantan nema takmičarskog duha.
DAJ NE LUPAJ ! cuj derbi nema takmicarskog duha ! svako bi sve dao za pobjedu na derbiju
plavi100 je napisao/la:Trebalo bih za iduću sezonu tražiti da se derbi igra oko 5.kola jer ovako drugi derbi u sezoni nije interesantan nema takmičarskog duha.
DAJ NE LUPAJ ! cuj derbi nema takmicarskog duha ! svako bi sve dao za pobjedu na derbiju
nisi skontala šta je htio reći...
skontala sam ja dobro..reci da derbi nema takmicarski duh je glupost takmicarski duh derbija je i bez bodova ! valjda se takmicimo za cast il ja ne znam sta je derbi
bagrcavi je napisao/la:izgleda da ti fakat kontanje nije jača strana...
jel to najbolje što si mogao skontati ili ? opet ponavljam reci da derbi nema takmicarski duh je glupost
MOJ POST BILO KAKVOG SADRŽAJA TI NE DAJE PRAVO NA VRIJEDJANJE !
nsite upravu kako ce derbi biti pro forme ? jeste on stvar procedure al poraz na derbiju nije stvar procedure ako se razumijemo al nek bude on "bez takmicarskog duha" samo da mi dobijemo
bagrcavi je napisao/la:izgleda da ti fakat kontanje nije jača strana...
jel to najbolje što si mogao skontati ili ? opet ponavljam reci da derbi nema takmicarski duh je glupost
MOJ POST BILO KAKVOG SADRŽAJA TI NE DAJE PRAVO NA VRIJEDJANJE !
nsite upravu kako ce derbi biti pro forme ? jeste on stvar procedure al poraz na derbiju nije stvar procedure ako se razumijemo al nek bude on "bez takmicarskog duha" samo da mi dobijemo
da se ja pitam ja bih izveo juniore a da prva ekipa navija sa zapada i to da jAMAK BUDE VOĐA NAVIJAČA