U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21,U-19,U-17
Gojković ponovo zabio za repku U-19
zabio je i prošlo kolo na Tušnju protiv Troglava
ekxluziva sa Facea od njegove sestre 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa znali iko makar ko je igro za reprezentacije danas, haha? Joj amaterizma Boze dragi.. A i oni iz saveze da izvinite ***aju sa stranicom. Nije dva dana radila u zadnji mjesec dana mescini..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Na kakvim je granama ovo naše društvo govori i činjenica od ima par dana kada je neko na ovoj temi napisao, parafraziram : Ko još prati ove mlađe selekcije, osim nas bolesnika , i zaista nas to treba zabrinuti.
Umjesto da bude obratno, kada smo već svi puni dike i ponosa kada pričamo o Džeki, Misketu, etc., etc., zašto ne bi i ovi mladići bili popraćeni makar 50 % od " A " selekcije ??
Zanimat' se za njih ...
Umjesto da bude obratno, kada smo već svi puni dike i ponosa kada pričamo o Džeki, Misketu, etc., etc., zašto ne bi i ovi mladići bili popraćeni makar 50 % od " A " selekcije ??
Zanimat' se za njih ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pitaj nase selektore koji na jednu stranu pozovu par dobri igraca. jer zaobici ih nemogu radi javnost, a na drugu stranu pozovu kloceve da i prodaju preko repke. eto zasto narod nece da prati. nemoze nam niko reci da jagodic nezna za atajica. zna on za atajica, al je problem ukoliko ga pozove otpada petar "pan" kunic iz repke. e sve dok bude islo tako, narod nece pratiti takvo selektiranje. dosta tu krivice ima saveza kji daje mlade repke u ruke ovim lopovima od slektora i menadzera.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
emir79 je napisao/la:Gol i asistencija Andreja Modica protiv Brescia-e (on je igrac sa brojem 5)
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
a i ovi sa sportsporta su mogli poslati nekoga da pogleda u-18 protiv makedonije, kad su vec gledali i kadete. u-18 je pobjedila golom gojkovica sa 1-0.
Ma nema sta da se bojimo ,nema potrebe za sikirancijom, i ja sam gledao danas blage veze nemaju..ali vecina njih imaju babe i to se zna da u ovim mladjim selekcijama igraju babini sinovi dok djeca koja znaju il sjde na klupi il nisu pozvani,tek kad dodju u godine nce dobit nikad priliku..a ovi sto imaju talenta kad dodju u neke godine 21,22 g. igraju,tad se negleda ko si i ko ti je babo,ima kod nas djece koja znaju igrat ..voltron30 je napisao/la:Danas sam bio u Srebreniku i gledao ovu našu U-17 protiv Makedonije. Mogu samo reći, ako nam je ovo budućnost bukvalno smo nayebali. Nemam pojma ko, kako i na koji način selektira ove klince, ali ovo danas što sam vidio je odron. 90% njih ne zna osnove fudbala, od primanja lopte do predaje iste igraču do sebe, a o postavljanju i nekoj smišljenijoj akciji ne treba ni govoriti. Sreća pa su ovi Makedonci još gori, inače bi nas neka talentovanija reprezentacija nabila pošteno.
Šta drugo očekivati kad je prvo selektor "dno"SAKIB MALKOČEVIĆ
Taj čovjek selektira djecu po preporukama.Žalosno koliko talenata u BIH propada zahvaljujuću "SKAUTIMA" iz NSBIH.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gdje su oni igrali?dino-92 je napisao/la:a i ovi sa sportsporta su mogli poslati nekoga da pogleda u-18 protiv makedonije, kad su vec gledali i kadete. u-18 je pobjedila golom gojkovica sa 1-0.
Ne vidim svrhu U-18 reprezentacije, UEFA-ine norme su U-17, U-19 i U-21.
igrali su u modrici. a oficielno je to i bila u-19, selektor je karacic, ali sam napisao u-18 jer nisu pozvani igraci koji imaju 19 godina. a ima svrhe zbog toga sto je ovo vec priprema za naredni ciklus kvalifikacija, znaci konacno je savez poceo ranije da se priprema.
a ja se nadam da ce biti uskoro i jedno okupljanje sa devetnaestogodisnjacima, jer oni igraju u junu elitni krug kvalifakcija za plasman na ep. bio bi ogroman propust da ne naprave tu jos jedno okupljanje
i ova u-17 je ustvari u-16 jer 17-ogodisnjaci nece imati pravo nastupa na jesen, kad pocne novi ciklus.
a ja se nadam da ce biti uskoro i jedno okupljanje sa devetnaestogodisnjacima, jer oni igraju u junu elitni krug kvalifakcija za plasman na ep. bio bi ogroman propust da ne naprave tu jos jedno okupljanje
i ova u-17 je ustvari u-16 jer 17-ogodisnjaci nece imati pravo nastupa na jesen, kad pocne novi ciklus.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eh, to je već drugo, to podržavam. Mislio sam da se neplanski radi.dino-92 je napisao/la:igrali su u modrici. a oficielno je to i bila u-19, selektor je karacic, ali sam napisao u-18 jer nisu pozvani igraci koji imaju 19 godina. a ima svrhe zbog toga sto je ovo vec priprema za naredni ciklus kvalifikacija, znaci konacno je savez poceo ranije da se priprema.
Mladi "Zmajevi" sletjeti na "Banju"

-
BakaSliskovic
- Kontakt:
šta mislite o Alenu Haliloviću? podiglo se puno prašine oko malog, a pitanje je oće bit igračina ko što mu se predviđa... jel mogo savez više da se potrudi oko njega?
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
mali je rekao da ce sa 18 odluciti za koga ce igrati.Tako da naredne godine cemo znati.Ako uopste bude za nekoga igraoBakaSliskovic je napisao/la:šta mislite o Alenu Haliloviću? podiglo se puno prašine oko malog, a pitanje je oće bit igračina ko što mu se predviđa... jel mogo savez više da se potrudi oko njega?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
mali se puno vazan pravi i malo je sebican mora svoj ego da rijesi i da se spusti malo u zemlju tek onda ce imati sansu da bude jedan od najboljih, ibra sto ga nije ni pogledo posle utakmice psg-dinamo je dokaz momku da ima jos mnogo rada prije nego da bude medju igracima poput ibre

alen nas barem ne pravi budalama fino je reko da če sa 18 odlučiti a ovaj kolašinac je reko da je za nas a laže
FKS,senijad ibrićić i brus lee...
sead seo rusilac kolasinac se isto u zadnje vrijeme naslonio i rasirio nakon sto je postao starter bio je bolji u ranije igre
gdje si momcino kako si sta ima mogu li te nesto zamoliti? ne seribruslee je napisao/la:alen nas barem ne pravi budalama fino je reko da če sa 18 odlučiti a ovaj kolašinac je reko da je za nas a laže
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 18 apr 2013, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
ma kolašinac nam ni netreba alen je potrebniji i jedan napadač odbranu imamo
FKS,senijad ibrićić i brus lee...
spaha nam je pola odbrane tako moze bit i seobruslee je napisao/la:ma kolašinac nam ni netreba alen je potrebniji i jedan napadač odbranu imamo
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, AlenHalilovic, ANamelessGhoul, AshburtonG, CAGarfia, Edincapitano, Goalgetter, Godfather, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Halima, Halix131, HariTz, invincible1921, izet fazlinovic, Normus90, PSV, Varta i 74 gosta.