Hehee

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ma sta ce nam San Marino bolje neka repka od ovih zadnjih koja moze posetno a otme bod nekoj od repki koji su 4,5..na listi..a ovi od 4,5 mijesta mogu da namuce i nas i 2 plasiranog i prvolpalsiranog pa da igra nerijeseno o da pobijedi...eh da smo mi bili u klfk..priliki da smo u grupi imali Portugal kao favorita..mislite li da bi onda igrali Baraz..bi u kiti.. bili bi 1 ...a oni bi se sa Turcima i Belgijancima namucili kiksova...Wolverine je napisao/la:Moje zelje:
1.Hrvatska
2.Rumunija
3.Bosna i Hercegovina
4.Kipar
5.Estonija
6.San Marino
Ne bi imali problema sto se drugog mjesta tice. ali bi i jurisali na prvo, jer opet ima baraz. ebo im baraz mater, zasto jednostavno nisu zadrzali sistem kvala za euro 2008 ???
Baraz pa jednostavno popravak za ,,velike,,zvijezde.Wolverine je napisao/la:Moje zelje:
1.Hrvatska
2.Rumunija
3.Bosna i Hercegovina
4.Kipar
5.Estonija
6.San Marino
Ne bi imali problema sto se drugog mjesta tice. ali bi i jurisali na prvo, jer opet ima baraz. ebo im baraz mater, zasto jednostavno nisu zadrzali sistem kvala za euro 2008 ???
Slazem se odkad su Music i Braco otisli nemamo bocne i treba ih traziti u Evropi medu nasom djecom pod hitno.celikjecelik je napisao/la:Ma trazimo ta dva beka od kada su Music i Salihamidzic prestali da igraju..Do sada smo ih mogli klonirati a ne pronaci
Otkud ti to.kristian je napisao/la:nema baraza za euro dvije najbolje idu dalje
,,Dobro obavjesteni,, SkriparBarney Stinson je napisao/la:idu po prvi iz skupina i 5 najbolji drugih
dojavaharishp je napisao/la:,,Dobro obavjesteni,, SkriparBarney Stinson je napisao/la:idu po prvi iz skupina i 5 najbolji drugih![]()
![]()
ti si malo smijesan decko jel da??harishp je napisao/la:Garant od lokalnog ti MUP--a oni inace imaju ,,100% tacne dojave,,
Pobijednici grupa i najbolji drugi idu direktno a osam drugoplasiranih idu u baraz.Barney Stinson je napisao/la:idu po prvi iz skupina i 5 najbolji drugih
prijatelju ja koliko znam europsko prvenstvo se sastoji od 4 skupine po 4 ekipe, znaci 16 ekipa... stoga sada 9 skupina, prvih 9 ide i 5 najbolji drugih plus sto idu dva domacina bez kvalifikacija...ibrakadabra je napisao/la:Pobijednici i drugoplasirani iz svih 9 skupina idu direktno a 8 najboljih treceplasiranih reprezentacija idu u baraz za dodatna 4 mijesta.Uz to Ukraina i Poljska kao domacini idu direktno.Barney Stinson je napisao/la:idu po prvi iz skupina i 5 najbolji drugih
9+9+4+2=24
The qualifying competition will comprise six groups of six teams (groups A-F) and three groups of five teams (groups G-I). Sides in each group will play one another on a home and away basis, with qualifying matches scheduled according to the international match calendar between September 2010 and November 2011. The nine winners and the best runner-up qualify directly for the final tournament. The eight remaining runners-up contest play-off matches.Barney Stinson je napisao/la:prijatelju ja koliko znam europsko prvenstvo se sastoji od 4 skupine po 4 ekipe, znaci 16 ekipa... stoga sada 9 skupina, prvih 9 ide i 5 najbolji drugih plus sto idu dva domacina bez kvalifikacija...ibrakadabra je napisao/la:Pobijednici i drugoplasirani iz svih 9 skupina idu direktno a 8 najboljih treceplasiranih reprezentacija idu u baraz za dodatna 4 mijesta.Uz to Ukraina i Poljska kao domacini idu direktno.Barney Stinson je napisao/la:idu po prvi iz skupina i 5 najbolji drugih
9+9+4+2=24
9+5+2=16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.