Btw. hvala @ata na Arsenalu i Wardu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hvalalumani je napisao/la: http://www.thescore.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ...ovdje imas info tko je pitcher ,kakve brojke ima tokom sezone itd.Naravno i sve ostalo povrede,suspenzije.
nista, cestitam !Fedexxx je napisao/la:
Btw. hvala @ata na Arsenalu i Wardu![]()
mancity je napisao/la:Indiana pacersi su ocigledno u padu forme. veceras su trebali odigrati zadnju utakmicu protiv Celtiksa. utakmica je otkazana i nece biti ponovljena, jer oba tima nemogu ni gore ni dole. po nekom logicnom razmisljanju Atlanti a tako i chikagu vise odgovara 6. pozicija jer bi u tom slucaju igrali protiv Indiane koja je na 3. ja sam uzeo toronto+6 malo zbog toga malo zbog trenutne forme toronta + lottery im ne znaci nista. sretno!
Au ko se bavi klađenjem na NBA.. Zgrnut' ćeš masnu lovu u playoffu, ziher sam.bevanda4 je napisao/la:ide li atlanta večeras na pobjedu il kalkuliraju za nešto?
Hm, koliko vidim, ako ih chicago stigne, zavrsit sa clippersima u playoffu, ako uspiju zadrzat trenutnu poziciju, ići će na memphis?!?
Računam da im više odgovara memphis![]()
Onda znalci, može li se igrat henda od -5,5 na atlantu?
ne mora znaciti, bavim se ja kladjenjem na playoff i uvijek je znalo biti iznenadjenja, npr najsvjeziji mi je primjer kada je Memphis koji je jedva usao u playoff izbacio San Antonio koji je doslovno saketao. Moje misljenje je da ce biti finale Miami San Antonio i da Miami brani naslov ali vidjet cemo..Vasa Ladacki je napisao/la:Au ko se bavi klađenjem na NBA.. Zgrnut' ćeš masnu lovu u playoffu, ziher sam.bevanda4 je napisao/la:ide li atlanta večeras na pobjedu il kalkuliraju za nešto?
Hm, koliko vidim, ako ih chicago stigne, zavrsit sa clippersima u playoffu, ako uspiju zadrzat trenutnu poziciju, ići će na memphis?!?
Računam da im više odgovara memphis![]()
Onda znalci, može li se igrat henda od -5,5 na atlantu?
ny islanders-florida nece proci,florida je lak plijen i bas ovdje si trebao z2,.jednostavno nije trvada utakmica i koficijent na floridu sam govori,.
Ako si pratio NBA, znas da su Netsi razvali Pacerse... i ne samo Netsi od utakmice sa Oklahomom su u padu forme, od zadnjih 5 dobili su samo jednu. Dok su Netsi samo jednu izgubili i to bas od Raptorsa. Naravno ne mora to nista da znaci, jer ipak je to sve" Show Biznis"Titova-Juga je napisao/la:mancity je napisao/la:Indiana pacersi su ocigledno u padu forme. veceras su trebali odigrati zadnju utakmicu protiv Celtiksa. utakmica je otkazana i nece biti ponovljena, jer oba tima nemogu ni gore ni dole. po nekom logicnom razmisljanju Atlanti a tako i chikagu vise odgovara 6. pozicija jer bi u tom slucaju igrali protiv Indiane koja je na 3. ja sam uzeo toronto+6 malo zbog toga malo zbog trenutne forme toronta + lottery im ne znaci nista. sretno!
Po kojoj logici bi Bullsima ili Hawksima odgovarali Pacersi a ne Netsi![]()
mancity je napisao/la: Ako si pratio NBA, znas da su Netsi razvali Pacerse... i ne samo Netsi od utakmice sa Oklahomom su u padu forme, od zadnjih 5 dobili su samo jednu. Dok su Netsi samo jednu izgubili i to bas od Raptorsa. Naravno ne mora to nista da znaci, jer ipak je to sve" Show Biznis"
AgresivnoDjubre je napisao/la:Baltimore-Tampa Bay vise od 8,5 poena
Atlanta-Kansas 1
Milwaukee-San Francisco prvi inning X
nadam se da je neko ispratioSemcabih je napisao/la:17.4. 01:00 NHL N.Y. Islanders - Florida (reg.dio) tip.1 1,75
17.4. 02:05 MLB Chicago Cubs - Texas konačan ishod tip.2 1,75
GL
pa ako dobije i jednim golom razlike padas ako odigras h2 jer ce u tom slucaju rez biti 1-1 ( ako bude 1-0 ) ili 2-2 i slicno ... ako si uvjeren da City nece dobiti sa vise od 2 gola razlike a da ce ipak pobjediti igraj hxCOYG je napisao/la:Danas vučem h2 na Wigan kvota 3,2, Mancini izvodi kombinovani sastav i odmara neke igrače računam na to da City ne bi trebao dobiti više od jednog gola razlike u tom slučaju.
ata je napisao/la:nista, cestitam !Fedexxx je napisao/la:
Btw. hvala @ata na Arsenalu i Wardu![]()
![]()
samo uzimaj !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.