Izvodivo jeste,samo je pitanje postoji li zakonski osnov za ovo sto ovaj govori!jovanmaksimovic je napisao/la:jel izvodljivo uopste gonjenje forumasa na osnovu ip adrese? mislim da li zakon to dozvoljava... ako da... onda je ovaj to zasluzio u svakom slucaju...legenda79 je napisao/la:Zakljucati temu...autora uvrijedljivih postova obavezno prijaviti nadleznim organima gonjenja te usput obavjestiti i javnu zdravstvenu ustanovu Mjedenica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jeste. Izvodljivo a i izvodilo se dosta puta samo sto se o tome ne pise previse.jovanmaksimovic je napisao/la:jel izvodljivo uopste gonjenje forumasa na osnovu ip adrese? mislim da li zakon to dozvoljava... ako da... onda je ovaj to zasluzio u svakom slucaju...legenda79 je napisao/la:Zakljucati temu...autora uvrijedljivih postova obavezno prijaviti nadleznim organima gonjenja te usput obavjestiti i javnu zdravstvenu ustanovu Mjedenica
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
GRAS je završio sa štrajkom, znači linija Park - Jagomir je u funkciji, možeš kući.dudaluda je napisao/la: Papak jedan ja nisam nacionalista nego patriota koji govori istinu i nevoli izdajice,a za tvoju informaciju u braku sam sa zenom druge nacionalnosti maloumnice.
pozdravi zenu druge nacionalsti od navijaca ZeljeDukeOfWellington je napisao/la:GRAS je završio sa štrajkom, znači linija Park - Jagomir je u funkciji, možeš kući.dudaluda je napisao/la: Papak jedan ja nisam nacionalista nego patriota koji govori istinu i nevoli izdajice,a za tvoju informaciju u braku sam sa zenom druge nacionalnosti maloumnice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
CITATI i procitati pa cete znati.Kao prvo ip adresu nikad nemogu naci jel nije staticka drugo nisam nista uradio zabrinjavajuce samo iznosim cinjenice,a one sto su takve to je stvar nekih drugih.Jos cu samo jednu nemam zivaca pisati ovcama koje nista nevide i neznaju.Da je taj covjek ima imalo trunke postovanja i karaktera izbacio bih zelju u 2 ligu poslije utakmice sa Leotarom al?????? skim ce pare prati?NEZALAGANJE je napisao/la:Izvodivo jeste,samo je pitanje postoji li zakonski osnov za ovo sto ovaj govori!jovanmaksimovic je napisao/la:jel izvodljivo uopste gonjenje forumasa na osnovu ip adrese? mislim da li zakon to dozvoljava... ako da... onda je ovaj to zasluzio u svakom slucaju...legenda79 je napisao/la:Zakljucati temu...autora uvrijedljivih postova obavezno prijaviti nadleznim organima gonjenja te usput obavjestiti i javnu zdravstvenu ustanovu Mjedenica
Moze se naci IP na osnovu tvog provajdera, nego kako ti je zena druge vjeredudaluda je napisao/la: CITATI i procitati pa cete znati.Kao prvo ip adresu nikad nemogu naci jel nije staticka drugo nisam nista uradio zabrinjavajuce samo iznosim cinjenice,a one sto su takve to je stvar nekih drugih.Jos cu samo jednu nemam zivaca pisati ovcama koje nista nevide i neznaju.Da je taj covjek ima imalo trunke postovanja i karaktera izbacio bih zelju u 2 ligu poslije utakmice sa Leotarom al?????? skim ce pare prati?
Pozdravi i ti svoju djecu od mene rodjenu il nerodjenu svejedno.pile87 je napisao/la:pozdravi zenu druge nacionalsti od navijaca ZeljeDukeOfWellington je napisao/la:GRAS je završio sa štrajkom, znači linija Park - Jagomir je u funkciji, možeš kući.dudaluda je napisao/la: Papak jedan ja nisam nacionalista nego patriota koji govori istinu i nevoli izdajice,a za tvoju informaciju u braku sam sa zenom druge nacionalnosti maloumnice.
A ti pozdravi zenu druge nacionalnosti od navijaca Zelje i od Ivica i Amara posebno ono ko tresnja na slagdudaluda je napisao/la: Pozdravi i ti svoju djecu od mene rodjenu il nerodjenu svejedno.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sta mu pridajete vaznost... napaceni lik koji ne zna ni sta pise... pustite ga... ocigledno ima problema u glavi... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Daluda staticna ili dinamicna sasvim je svejedno jer tvoj davalac Internet uslugr cuva podatke o tebi 365.po zakonu. Znaci ako je tvoja ip adresa promijenjena pri svakom odgovoru ipet znaju tko si.
"It's one of premier league's oldest lessons .
- storm_raider
- Kontakt:
Aleksandre, tako ti Srbije banuj g.ovna.
Dinamicke IP adrese su u vlasnistvu ISP-a, prijavite budalu pa neka se zabavi sa sobom, mada mu i sada nije lako.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 16 apr 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A gdje je tema FK Sarajevo?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To ti lud sad? Sredi malo ovo, jesi li moderator ili ne.Devil je napisao/la:Kupio je Zeljo...Sarajlijc@ je napisao/la:A gdje je tema FK Sarajevo?
Nit sam moderator,nit imam nameru da sredjujem.Sarajlijc@ je napisao/la:To ti lud sad? Sredi malo ovo, jesi li moderator ili ne.Devil je napisao/la:Kupio je Zeljo...Sarajlijc@ je napisao/la:A gdje je tema FK Sarajevo?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Boze dragi kako vam ne dosadi hajd pozitivno podbadanje i malo prcanja ali ga fakat pretjerate.
Popustite ljude malo, na ovoj temi se u zadnje vrijeme najmanje pise o onome sto bi trebalo.
De malo pitari aktivirajte temu u pravcu u kome bi trebalo, previse ovako padobranaca imate na temi.
Popustite ljude malo, na ovoj temi se u zadnje vrijeme najmanje pise o onome sto bi trebalo.
De malo pitari aktivirajte temu u pravcu u kome bi trebalo, previse ovako padobranaca imate na temi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Aha, pa haj onda jos zakuhaj malo. Nahrani ih.
Brate ovaj forum je davno izgubio svoj kredibilitet jer administracija ne radi svoj posao(bitniji im je kvantitet od kvaliteta tj. nek se piše samo a o cemu se piše nije važno ),dođe balavac i napiše glupost i svi ostali krenu za njim i onda procitaš tonu gluposti koji uopšte nisu vezani ta neku temu..Sarajlijc@ je napisao/la:A gdje je tema FK Sarajevo?
da ne bude off htio bih da pitam navijače Sarajeva šta bi sa onim Crnogorcem igrao je štopera cini mi se, najavljivali su ga kao extra igrača i koliko je godina potpisao Husref ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- moustapha
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem na šta je spao ovaj forum, da na čitavoj stranici teme FK Sarajevo čitaš svadju košpi i nekog inkognito lika oko porodice Osim
. Daj administracijo otvorite nam novu temu a ovu dajte košpama i ovim usputnim ložioničarima svakako su preopterećeni ovom temom!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
-6hz033 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem na šta je spao ovaj forum, da na čitavoj stranici teme FK Sarajevo čitaš svadju košpi i nekog inkognito lika oko porodice Osim. Daj administracijo otvorite nam novu temu a ovu dajte košpama i ovim usputnim ložioničarima svakako su preopterećeni ovom temom!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MaroonBjelave, Oerde, Pitar6785 i 37 gostiju.