FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

brzitesanj
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la brzitesanj » 16 apr 2013, 23:55

6-1 šta više reći?
Svi večeras su izgledali fenomenalno, baš svi. Posebno mi je za oko zabeo Shaquri i Contento. Gomez šta o njemu tek reći on radi svoj posao bilo da je dobio priliku da odigra cijelu utakmicu ili da mu trener da priliku nrgdje pred kraj utakmice za 6 minuta 3 gola Katalonci jel vas počela fatat prpa. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 16 apr 2013, 23:56

Kad sam ja pisao da se trebamo fokusirat na Shaqiria i da je bolji od Isca al mene niko ne 'hebe ni 5 % 8-)

Citav dan ceko tekmu i na kraju prespavam :roll: stig'o me umor ...
Budim se i gledam naslovnice na netu i sta vidim.. SUPER MARIO

slika
slika
slika
slika
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 apr 2013, 00:00

Klare je napisao/la: Činjenica jeste da ekipa ima pobjednički mentalitet, ko god da igra igra perfektna,
samo neka Švajnija, bez njega ipak lagano cuclamo. :lol:

A šta tek za Gomu reći. :)
Ovo sam i prije govorio, ali opet ću :arrow:
Mandžukić je odličan, ali Mariano je fenomenalan, fantastičan, fanscinantan, neodoljiv-neumoljiv(volim ga isuviše :lol: )..., de effe pomogni mi još malo u probijanju granica poslije odličnog. :D

To Klare,ljubim ti oci ! :D

Kad smo i kad Uli i ja govorili da je Bastian pokretna snaga Bayerna :mrgreen:
Covjek je bio markiran,a okrece igrace na sredini terena kao lingispir :mrgreen:
Da ga mozemo kako klonirati,pa jednog ostaviti na sestici,a drugog staviti na desetku :D
Kakve paseve ima u prazan prostor,to je za ne povjerovati.

GOMEZ,GOMEZ,GOMEZ !!!
Je'bao sam Juppu cijelu utakmicu sve redom,dok ga nije uveo u igru,a kad zvijer udje... :shock:

Kako bi bilo lijepo kad bi nas sve Jupp iznenadio i u utorak ostavio Mullera na klupi,a Shaqiri poceo od prve protiv Barce.
Otrese onolikog Nalda k'o slinu.Igra kao navijen.

2 utakmice,10 golova.
Daj i Hanofu da napunimo,pa da vidimo kako Musa dere jarca :mrgreen:
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 17 apr 2013, 00:18

Sve vise razmisljam o tome kako je lose sto Jupp na kraju sezone odlazi..

[youtube][/youtube]

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2013, 00:23

Klare je napisao/la:
Ove godine smo im se približili i uspijevamo im nekako parirati,
ostvarili smo i 2/3 pobjede, ali pobjede uz neviđenu muku i bukvalno sa zadnjim atomima snage u foto-finišu.
:lol: :lol: :lol: Ova tvoja parodija, po pitanju Dortmunda se nastavlja, stani više živ bio.... :lol:

A znate šta, ima slučajeva kada nakantamo protivnika a da protivnik u startu skine gače u sred MinKena, a večeras su Vukovi još parirali, smanjili rezultat, pa dobro i stajali na terenu do tog 3:1 pa čak i nakon toga neko vrijeme dok ne padoše ona 3 Gomina gola.
Shaqiri fenomenalan večeras, a kakva još nesebičnost kod asistencije za Gomeza , pa baš ga je digao u utakmici servirajući mu onu loptu, a onda se Mariano razgoropadio, uz naravno sjajne asistencije Schweinsteigera.

A eto i Robbena kritikovaste, a čova ga zabi večeras, imao je i asistenciju, dosta dobra partija, ide mu ovaj Kup ide, nakon one golčine protiv Dortmunda i večeras dobra partija.

A nešto mi pade večeras na pamet, nisam to pisao a radi se o jednoj izjavi Mehmeta Scholla koju sam gledao čini mi se u poluvremenu ili na kraju utakmice u Kupu s Dortmundom. Scholl je tad izjavio od prilike, kako mu je nevjerovatno da Robben još ovoliko gori i ima ovoliku želju a toliko je toga osvojio i toliko toga postigao.

E pazite sad ovo govori čovjek koji je osvojio uz prvenstva i kupove Njemačke, Kup Uefa, Ligu šampiona, Interkontinentalni kup. A poznato je da Robben nema osvojenog internacionalnog trofeja (i pored određenih finala, samih završnica tih veliki takmičenja),a osvajao je nacionalna prvenstva u Holandiji, Španiji, Engleskoj , Njemačkoj....Znači ovako govori Scholl koji je sve osvojio o Robbenu a mi olako pojedine igrače proglašavamo luzerima i slično. Ovakva izjava treba biti pouka. A olako se neki igrači proglašavaju luzerima nakon izgubljenih finala i dosta se taj izraz i ovde ustalio i kako se olako koristi....

A šta s Robbenom na kraju sezone, to ne mogu ni sam biti pametan, potencijala tu ima još, a dal dovoljno da i naredne sezone baš pravi boom, još ne možemo biti sigurni....Pa et možda kad ova sezona se skroz završi možemo biti pametniji....

Uglavnom ekipa je u sjajnoj formi i blizu je drugog trofeja, valjda ćemo se naredne sedmice bar malo i trećem primaći...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 17 apr 2013, 00:26

Bilall je napisao/la:Sve vise razmisljam o tome kako je lose sto Jupp na kraju sezone odlazi..

[youtube][/youtube]
Ne brini se, ako ostane Jupp moglo bi nam se desit ko Barci 2011-12 sezoni kad su je svi procitali,igraci se zasitili i Real im uzeo titulu i konkretno te sezone nisu nista osvojili. Doveli jos dva skupa promasaja. A sezonu prije imali ono sto mi imamo sad.

Ovako se odmah mjenja sve i idemo u novu avanturu :lol:
Jos ovaj Bayern ne bi u Njemackoj bio zanimljiv za gledat ovako jos jednu sezonu. U kladionici odigrat +3 svaku tekmu :mrgreen:
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 17 apr 2013, 01:28

Nisam gledao drugi set, vidim prvi smo dobili 6:1, ko pobjedi na kraju :D

Pohvale cijeloj ekipi, no posebno Šaćiru - dinamit frajer!!
MIA SAN MIA!!!

SemaFCBM
Kontakt:

Post Postao/la SemaFCBM » 17 apr 2013, 07:03

Ima li neko podatak koliko mali Šaćir ima asistencija u svim takmičenjima ove sezone?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 apr 2013, 09:05

a sto ga sacir igra, u pm :shock:
da sam ja trener, nikad on ne bi izaso iz prvih eleven.

sto se tice ovih frikova iznad koji hvale gomeza; iskreno, flopovi ste.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 17 apr 2013, 09:53

secer je napisao/la:a sto ga sacir igra, u pm :shock:

sto se tice ovih frikova iznad koji hvale gomeza; iskreno, flopovi ste.
A ti mene stavi na ignor kad sam ti pisao o Sakiriju. Da je covjek masina i da moze biti dostojna zamjena Robenu i Riberiju kad zatreba. Al jok, ja glup ti pametan i eto sad si ovim postom pojeo ono sve sto si rekao na moj racun i na racun Sakirija.

Znam da ovo neces vidjeti al mi je drago da si pojeo sve ono sto si do sad rekao..

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 apr 2013, 10:22

Buducnost je napisao/la:ja glup ti pametan
slazem se. :mrgreen:
Buducnost je napisao/la:A ti mene stavi na ignor kad sam ti pisao o Sakiriju
a koji ono ti bese, batko?
Buducnost je napisao/la: Da je covjek masina i da moze biti dostojna zamjena Robenu i Riberiju kad zatreba.
ovo nikako. riberi i roben su svjetske klase koje su se dokazivale u bezbroj utakmica.
jedan riberi je uz mesituljka najbolji igrac na svijetu.
za razliku od njih, ´tuljumbica´ je vrhunski potencijal koji mora proliti 2445532233 hektolitara znoja da bi dosao na nivo na kojem je jedan riberi. tacnije, pitanje je moze li uopste dostici riberijev nivo.

kad kazem
secer je napisao/la:a sto ga sacir igra, u pm
mislim da bi malac trebao igrati svaku prvenstvenu utakmicu (prvenstvo je vec odluceno, ili 8-) ), a nikako da ga se baca u vatru protiv jedne barselone.
Buducnost je napisao/la:sad si ovim postom pojeo ono sve sto si rekao na moj racun
ma ko si ti? vjeruj da nemam pojma o cemu govoris.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 17 apr 2013, 10:28

Vjerujem da znas intelektualac. Uci se kulturi ponasanja i postuj tudja misljenja..

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 apr 2013, 10:34

SemaFCBM je napisao/la:Ima li neko podatak koliko mali Šaćir ima asistencija u svim takmičenjima ove sezone?
Evo ti statistika za cijeli Bayern. ;)

http://www.transfermarkt.de/de/fc-bayer ... _2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 apr 2013, 10:38

Buducnost je napisao/la:Vjerujem da znas intelektualac.
razotkri me u tri rijeci. :mrgreen:
Buducnost je napisao/la:Uci se kulturi ponasanja i postuj tudja misljenja..
misljenje je kao gu.zica - ima ga svako.
sad, iz ovog bismo mogli syebat jednu izvedenicu koja kaze: ´bonovici´ ima misljenje poput velike guzicetine pune celulita iz koje vise hemeroidi. :)
ili si misljenja da trebamo postovati misljenja zlocinaca poput hitlera ili busha? :?

sad ozbiljno :) majku mu, je l stvarno mislis da bi ja trebo pamtit svakog frika koji se pojavi na ovoj temi?

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 17 apr 2013, 11:13

Vazno je da se tvoje misljenje mora postovati ovdje, ne bitno bio ti upravu ili ne posto si ti ovdje izlgeda najintelegentnija osoba (ne moras dva puta citati napisao sam kako treba).

Ti covjece sam sebe demantujes. Sam svom misljenju se suprostavljas i sam sa sobom se svadjas. To je dno ljudske pameti.

Opet ti kazem, uci se kulturi ponasanja i "razgovaranja" sa starijim od sebe. Tvrdim da sam stariji posto tvoji postovi (ako ih tako mozemo nazvati) su na razini jednog 15-togodisnjeg balavca koji se priprema za ulazak u pubertet.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 17 apr 2013, 12:32

Saurman je napisao/la:Kao što sam očekivao/želio plasman sa stilom u finale se i desio, vukove smo oderali i sad krase zid Ulintora sve sami kapitalci. :D

Naša kupovina za budućnost Xherdan Shaqiri. 8-) Radi ljevica a bgm i desnica, ubjedljivo najbolja partija od kako je došao u klub mislim da će kod Pepa on još više pokazati.

Robben fenomenalan dvije asistencije, da dobro ste čuli dvije asistencije i gol. :mrgreen:

Bastian Schweinsteiger riječi su suvišne.

slika
Stvarno kapa dolje partiji jučer i cijeloj sezoni.

Šaćiri je čudo od igrača. Kakav potencijal je u njemu to je nevjerojatno. Vrhunski, ali zbilja vrhunski igrač. Još mu naravno nedostaje iskustva ali ovo što već sada pokazuje je strašno... Za razliku od početka sezone i kako sada igra to je ogromna razlika. Znači sada majstor bez straha prima loptu, čuva loptu sve bolje i bolje što je za njegovu poziciju iznimno važno, pokazuje i dribling i brzinu i snagu. Ima strašan udarac i počeo ga je koristiti sve više i više. Samo mu treba još iskustva pogotovo u velikim utakmicama a to će kroz 2-3 sezone doći na svoje.

Užitak ga je gledati a kako otrese Nalda..... :o :o

Wow, kakva partija.

Robben odličan samo je trebao dodati još barem dva puta umjesto da je pucao ali dobro, oprašta mu se jer je odigrao odlično.

I da past će još jedan snijeg pošto je Robben zabio desnom nogom....... :lol: :lol:

Što je s Mullerom? Kriminalno igra već duže vrijeme. Nadam se da će se vratit u formu protiv Barcelone.

I sad, za kraj, Bastian Schweinsteiger:

Slika govori više od tisuću riječi!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 apr 2013, 13:25

@Buducnost, smiri strasti, ocito ne poznajes @secera na forumu. Ako ste ikada diskutovali o saciru, moguce da te samo lozio. :mrgreen: ;)
#divovi

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 17 apr 2013, 13:48

Buducnost je napisao/la:Vazno je da se tvoje misljenje mora postovati ovdje, ne bitno bio ti upravu ili ne posto si ti ovdje izlgeda najintelegentnija osoba (ne moras dva puta citati napisao sam kako treba).

Ti covjece sam sebe demantujes. Sam svom misljenju se suprostavljas i sam sa sobom se svadjas. To je dno ljudske pameti.

Opet ti kazem, uci se kulturi ponasanja i "razgovaranja" sa starijim od sebe. Tvrdim da sam stariji posto tvoji postovi (ako ih tako mozemo nazvati) su na razini jednog 15-togodisnjeg balavca koji se priprema za ulazak u pubertet.
najinteligentnija (eto dva puta procitao i ispravio) :D :D :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2013, 14:06

slika
slika

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 17 apr 2013, 14:22

Bavarci moji kako stee :D

Podatak jedan u vezi naseg Bayern :) Bayern je od pocetka ove sezone u dosadasnjim takmicenjima- Bundesliga-Liga Prvaka-Kup - i Super Cup finale .

Postigao cak 128 golova stim da jos moze minimalno odigrat u Ligi prvaka 2 utakmice, u DFB Pokal 1 te u Bundesligi 5 ak se ne varam :)

strasnoo braco moja strasno.

u cak 12 utakmica u svim takmicenjima smo postigli 4 + golova :) medju poznatijim je naravno pobjeda protiv HSV-a od 9-2 .. protiv Lillea u Ligi prvaka 6-1 , protiv Wolfsburga jucer najsvjezije :) 6-1 ... protiv Schalkea 4-0 protiv Werdera 6-1 , protiv Hanovera 5-0 .. protiv Fortune u gostima 0-5 ...:D itd itd :) Super Bayern
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 3 gosta.