Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Nešto gledam ove slike, pa kontam...Šta mislite koliko bi kod nas izdržale ove stolice s preklopom? 
voltron30 je napisao/la:Nešto gledam ove slike, pa kontam...Šta mislite koliko bi kod nas izdržale ove stolice s preklopom?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Consigliere
- Kontakt:
stvarno je premocan, ubio se za novo Bilino.Vamos je napisao/la:Dobar je to stadion, ali ja licno ne volim ove stadione gdje su tribine u dva nivoa.
Meni je za nase uslove savrsen stadion kao sto je u Dresdenu, slican je tom iznad, ali su tribine u istom nivou.
http://markus.scene-sports.de/wp-conten ... -Kopie.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Navodno tj. po carsiji se prica radovi na proširenju Juga pocinju na kraju sezone.Ali nista zvanicno nije doneseno tako da je ovo samo rekla kazala.cipiripi je napisao/la:Šta je u planu da se radi od tih 1,7 miliona KM na Bilinom Polju?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nadam se da su istinite te price,to bi bilo odlicno.samocelik je napisao/la:Navodno tj. po carsiji se prica radovi na proširenju Juga pocinju na kraju sezone.Ali nista zvanicno nije doneseno tako da je ovo samo rekla kazala.cipiripi je napisao/la:Šta je u planu da se radi od tih 1,7 miliona KM na Bilinom Polju?
Eh pa to je problem jer ovi "evropski" stadioni sa takvim stolicama, su uglavnom pod videonadzorom, mislim na tribine, pa ti slomi pa ces i da platis.voltron30 je napisao/la:Nešto gledam ove slike, pa kontam...Šta mislite koliko bi kod nas izdržale ove stolice s preklopom?
kod nas je gradski pod video nadzorom al se slabo to kaznjavaklasik je napisao/la:Eh pa to je problem jer ovi "evropski" stadioni sa takvim stolicama, su uglavnom pod videonadzorom, mislim na tribine, pa ti slomi pa ces i da platis.voltron30 je napisao/la:Nešto gledam ove slike, pa kontam...Šta mislite koliko bi kod nas izdržale ove stolice s preklopom?
Mislim da bi problema bilo možda samo na tribini za gostujuće navijače. Sad ovi na "navijačkim" tribinama stoje na njima, skaču, tako da bi nam i dobro došlo.voltron30 je napisao/la:Nešto gledam ove slike, pa kontam...Šta mislite koliko bi kod nas izdržale ove stolice s preklopom?
Ne znam da li je vec neko postavio, ali maloprije sam nasao na nekom drugom forumu ovu sliku. Travnjak u Mramoru je u fantasticnom stanju , melem za oci

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
2. federalna (Mramor)...bagrcavi je napisao/la:Au čovječe kakav teren, koja liga je ovo ?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Samo se pokosi i izvalja... kvalitetnije se, u tom segmentu, radi u nižim ligama nego u Premijer ligi.
Hayley <3
- L'Avvocato
- Kontakt:
Taj teren i jeste, prema prici nekolicine igraca koje znam licno, a koji su na njemu igrali, najbolji na kantonu. Najdraze im tamo otici i igrati utakmice.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
evo da vidite teretanu u prostorijama stadiona "Banja Ilidža" Gradačac

Super! Je l' se promijenilo išta s vana?
Sve pohvale za ovo sto zvijezda radi.
Ko finansira Zvijezdu ? 
Koliko sam ja upucen, opcina i lokalni privrednici i firmeZekoo je napisao/la:Ko finansira Zvijezdu ?
-
neroazzuro
- Kontakt:
Aferim momci! Daj koju sliku izvana ako ti nije sta.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
https://www.facebook.com/StadionBanjaIlidza" onclick="window.open(this.href);return false;neroazzuro je napisao/la:Aferim momci! Daj koju sliku izvana ako ti nije sta.
evo stranica tu možete pogledati dosta slika
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 8 gostiju.

.png)