Nije istina, udji u profilne slike recimo Man City-a pa ces vidjeti sta je sve bilo na profilnojAnonimac je napisao/la:I ovi naši sa zvanične facebook stranice ponašaju se kao pravi amateri. Ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu koji na zvaničnoj facebook stranici (na profilnoj slici) nema logo kluba koji ta stranica predstavlja.![]()
![]()
![]()
https://www.facebook.com/fudbalski.klub ... r.sarajevo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MinjonKocka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Anonimac je napisao/la:I ovi naši sa zvanične facebook stranice ponašaju se kao pravi amateri. Ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu koji na zvaničnoj facebook stranici (na profilnoj slici) nema logo kluba koji ta stranica predstavlja.![]()
![]()
![]()
Danas se promijenila u sklopu akcije sa Brkom koji pokazuje prstom i poziva na utakmicu. Da si ranije išao na tu stranicu, vidio bi da je uvijek bio grb Želje.
Fb stranica ima svoj vizuelni identitet koji se provlači sve vrijeme. Inače:
http://prime.ba/kako-fudbalski-klubovi- ... map=%5B%5D" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko o amaterizmu.
Slobodno i pohvali, a ne odmah... joj amateri, konji itd. Međutim, ako si ti profesionalac, bujrum.
Cak je i Dzeko bio u dresu Zelje .MinjonKocka je napisao/la:Nije istina, udji u profilne slike recimo Man City-a pa ces vidjeti sta je sve bilo na profilnojAnonimac je napisao/la:I ovi naši sa zvanične facebook stranice ponašaju se kao pravi amateri. Ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu koji na zvaničnoj facebook stranici (na profilnoj slici) nema logo kluba koji ta stranica predstavlja.![]()
![]()
![]()

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Manchester CitY Official facebook pageMinjonKocka je napisao/la:Nije istina, udji u profilne slike recimo Man City-a pa ces vidjeti sta je sve bilo na profilnojAnonimac je napisao/la:I ovi naši sa zvanične facebook stranice ponašaju se kao pravi amateri. Ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu koji na zvaničnoj facebook stranici (na profilnoj slici) nema logo kluba koji ta stranica predstavlja.![]()
![]()
![]()
https://www.facebook.com/mcfcofficial (to je bilo dok nisu uveli Timeline i Cover)
Vidio sam da je maloprije promjenjena, slika je odlična ali nije za profilne. Svako ima svoje mišljenje... nebitno, samo sam pomenuo.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 17 apr 2013, 15:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Željo TV – 43. emisija
ŽELJOVCI, POSLUŠAJTE ŠTA VAM JE ZOLA PORUČIO!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
kako je fino odgojeno dijete ZOLA majstore najdrazi si mi igrac Zelje ubjedljivolikusa je napisao/la:e ovo je Željo,ovo je nasa snaga
-
- Kontakt:
Ovo je premoćno, vidi se veliki napredak u najavama, kartama, općenito u tim nekim marketinškim akcijama...bravo momci !!Numaa je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Željo TV – 43. emisija
[youtube][/youtube]

Širite najave molim vas:
Najava u režiji Hadisa Zubanovića:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Najava u režiji Hadisa Zubanovića:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- invincible1921
- Kontakt:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Vidim ovdje neki već slave titulu, neki čestitaju. Ljudi nije još sve gotovo. Jest da je raspored do derbija na našoj strani i da bi pobjede u ta četiri meča riješile sve jer su velike šanse da će Sarajevo jednom kiksati ili u Širokom ili u Banja Luci pogotovo kad sam vidio kako igraju što bi bilo minimum 9 bodova 4 kola do kraja, ali niti smo mi pobjedili niti je Sarajevo još izgubilo. Nemojte biti ko oni.
Ma brate razumijem ja sta hoces rec treba fkt bit oprezan i svaku tekmu ic ko da je najvaznija,ali nije stvar u tome kolko mi dobro igramo nego je poenta kolko pitari lose igraju.Realno bez ikakvih provokacija prema komsijama ako budu slucajno ovo citali na kosevu je leotar izgubio 2 boda,oni su se totalno raspali ponovo platili danak lozionickim pricama uprave sa huseinovicem i ostalim faktorima,nemaju jednostavno ekipu koja je jaka da bude prvak,utakmica sa gradinom je to i pokazala.Pored toga gostuju sirokom gdje tesko vise od X mogu izvuc,od borca gube 99% jer je borac stvarno prejak ove polusezone svakoj ekipi ce biti uspijeh ako im uopste uspiju i go postoci u BL.Sto se zrinjskog tice i tu ce veoma tesko do pobijede skoro pa nemoguca misija,prvo jer zrinski ima mladu ekipu koja grize i koja je jos uvijek kolko tolko u igri za evropu,a sa druge strane sarajevo je ocajno na gostovanjima sto su pokazali dosta puta ove godine.Derbi necu komentarisat al u najboljem slucaju po njih i to X da bude.Znaci sa 4 utakmice to je u najboljem slucaju 3 boda,realno je ocekivati i da nece sve kuci dobiti a i da dobiju opet to je 15 bodova iz 8 tekmi sto je realno premalo da bi nas stigli tako da zeljo do kraja samo treba rutinski odigrati

=\_1921_/=
Sta je s treningom danas, jel na Grbavici il igraju negdje?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Sarajevo je bodovno podjednako udaljeno od 1. i 3. mjesta. S obzirom kako dobro igraju velika je vjerovatnoca da ce ih Borac prestic do kraja sezone.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Hoće 100 % idu i Borcu tu će ih Borac mlatnut i sad će izgubit od Širokog i to je to ako uhvate 3 mjesto nek budu sretni.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Ahh Boze dragi , da li je ovo Esad Plavi? Pravi "metropolski coek"? Haj oporavio se ako Bog da sto prije i pomogao Zelji ali i makroima gore na cevljanovickoj koridi (valjda se tako pise ). Halalite pitari, pardon, mali pitari. Zivjeli.Elegant je napisao/la:

I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
- storm_raider
- Kontakt:
- champions1921
Sta zeljezarin smrad radi od ljudi
Pod hitno treba staviti kakve bolje filtere na te dimljake..

BUDI ŽELJO !!!
Ah pogresno se izrazih, mislio sam na Brad Pita...Halalite, al zaista je naocit, prava carsijska faca..champions1921 je napisao/la:Sta zeljezarin smrad radi od ljudi![]()
Pod hitno treba staviti kakve bolje filtere na te dimljake..

I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
Joj da mi je tebe samo vidjet...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lokomotifa, sebalos i 71 gost.